2024 Sportskalender for New York

En god sportskalender for New York med kommende kampe finder du her. I løbet af året bliver der i New York spillet basketball, baseball, ishockey og amerikansk fodbold bl.a. i ligaerne NBA, NFL, MLB og NHL. Du kan også se en US Open tenniskamp eller se to boksemestre møde hinanden i ringen i Madison Square Garden. I kalenderen nedenfor finder du alle kampene inden i de berømte ligaer og turneringer, der foregår i New York. Tjek hvilke sportsbegivenheder, der finder sted under dit ophold, og køb dine billetter nu!

Se 2024 sportskalenderen her

Contents

Kalender med New Yorks sportshold

New York har mange sportshold, der klarer sig godt. Uanset hvornår du er i byen, er der næsten altid, en kamp du kan tage til. Gå ikke glip af chancen for at se sport live. Samtidig kan du opleve den ærkeamerikanske stemning, som en kamp på disse kanter er præget af. Eksempelvis kan du mellem oktober og april se en kamp med et af de to NBA-baskethold New York Knicks og Brooklyn Nets, og fra april til oktober kan du se MLB-baseballholdene New York Yankees og New York Mets. Ishockey er der også rig mulighed for at se i New York og omegn, da der her er tre NHL-hold, nemlig New York Rangers, New York Islanders og New Jersey Devils. Fans af amerikansk fodbold kan tage ind for at se de to NFL-hold i New York, som hedder New York Giants og New York Jets. Fra september til januar er Red Bulls og New York City FC byens repræsentanter i fodboldligaen MLS (soccer). Indtil juni er der muligvis også nogle NHL og NBA Playoff kampe i New York. I august er New York også vært for US Open tennis-turneringen.

Erics tip: “Jeg anbefaler enhver at tage til en sportskamp. Det er en god måde at tilbringe en af aftenerne på under dit ophold i New York, og på stadion kan du også købe lækre snacks. Selv hvis du ikke forstår dig på den sport, du skal se, så er der masser af underholdning og en god stemning, som sikrer dig en fantastisk oplevelse. Køb billetter til en amerikansk sportskamp – eksempelvis i Madison Square Garden eller Yankee Stadium – og nyd den fantastiske atmosfære!”

Sportskalender for New York - Brooklyn Nets Sportskalender for New York - NY Yankees

Sportskalender for New York

Billetpriser

Basketball

  • New York Knicks billetter koster fra: $ 329,00
  • Brooklyn Nets billetter koster fra: Billetter til denne sæson kan ikke købes endnu
  • New York Liberty billetter koster fra: $ 38,00

Baseball

  • New York Yankees billetter koster fra: $ 6,00
  • New York Mets billetter koster fra: $ 7,00

Ishockey

  • New York Rangers billetter koster fra: $ 284,00
  • New York Islanders billetter koster fra: $ 388,00
  • New Jersey Devils billetter koster fra: Billetter til denne sæson kan ikke købes endnu

Amerikansk fodbold

  • New York Giants billetter koster fra: Billetter til denne sæson kan ikke købes endnu
  • New York Jets billetter koster fra: Billetter til denne sæson kan ikke købes endnu

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev