Leje cykel i New York

Køb billetter nu
Leje cykel i New York

Det er billigt at leje en cykel i New York, og det er en god måde at udforske en stor del af Manhattan på. Udforsk Central Park, Downtown Manhattan og Brooklyn Bridge, eller tag en cykeltur langs Hudson River. Der er cykelstier over hele New York, så du kan også cykle mange andre steder. Det er nemt og billigt at leje cykel i New York. Stederne nævnt herunder udlejer cykler, og jeg har personligt afprøvet dem.

Cykelleje i Central Park

Hvorfor ikke leje en cykel og tage på opdagelse i Central Park? Der ligger en cykeludlejning kun et par blokke fra parkens indgang, så du kan leje din cykel og tage ind i parken med det samme. Der er afmærkede cykelstier i Central Park, og det er tilladt at cykle på hovedstien. Al trafik er ensrettet, hvilket vil sige, at du kun må cykle mod uret. De smukke ruter i parken er lukket for biler. Hvis du vil udforske parken til fods, kan du sagtens stige af cyklen og trække den i stedet. På denne måde kan du se Strawberry Fields, Bethesda Fountain, Jackie Onassis Reservoir og Belvedere Castle. Central Park er især et godt sted at cykle, hvis du ikke er så erfaren en cyklist, eller hvis du har små børn med. Hvis du ikke har lyst til at cykle alene, så kan du tage på en guidet cykeltur i New York.

Lej en cykel her, og tag på opdagelse i Central Park
Lej en elektrisk cykel her, og tag på opdagelse i Central Park

Leje cykel i New York - Cykeltur i Central Park Leje cykel i New York - Cyklister

Praktisk information

Efter dit køb modtager du et værdibevis, som du kan printe ud eller vise på din mobiltelefon, når du henter cyklen.

 • Afgangssted: Midtown, et par blokke fra Central Park
 • Pris: fra ca. 49 kr 87 kr. i timen hvis du kun vil leje en cykel i 1 time
 • Åbningstider:
  • Fra 1. november til 31. marts: kl. 09.00-17.00
  • Fra 1. april til 31. oktober: kl. 09.00-19.00
 • Alder: for alle aldre
 • Leje af hjelm, lås og cykelkurv er inkluderet i prisen. Barnestol og cykeltrailer kan lejes på stedet.
Erics tip: Hvis du har planer om at leje en cykel i New York, så sørg for at reservere en online, inden du rejser. I New York er det meget billigere at booke online (op til 60% billigere) frem for at leje en cykel på stedet. Du kan endda reservere en cykel online dagen inden, du skal bruge den. Jeg anbefaler at leje cyklen i mindst to timer, så du har tid til at se dig omkring i parken. Du betaler selvfølgelig også mindre per time, jo længere du lejer cyklen.

Cykelleje ved Brooklyn Bridge

Det er også ideelt at udforske Lower Manhattan på cykel. Du kan cykle gennem Downtown Manhattan og over Manhattan Bridge til Brooklyn. I Brooklyn kan du køre rundt i de fine gader til Brooklyn Bridge og krydse broen tilbage til Manhattan. Broen har separate cykelstier og fortove så du vil ikke være i stand til at få et ikonisk billede eller have en god udsigt over skyline, så bliver du nødt til at gå over broen. Hvis du har lyst til at cykle gennem Downtown Manhattan og Brooklyn, så lej din cykel tæt på Brooklyn Bridge og City Hall i Lower Manhattan.

Lej en cykel ved Brooklyn Bridge her

Praktisk information

Efter dit køb modtager du et værdibevis, som du kan printe ud eller vise på din mobiltelefon, når du henter cyklen.

 • Afgangssted: Tæt på City Hall Park
 • Pris: Fra ca. 49 kr 87 kr. i timen hvis du kun vil leje en cykel i 1 time
 • Åbningstider:
  • Fra 1. november til 31. marts: kl. 09.00-17.00
  • Fra 1. april til 31. oktober: kl. 09.00-19.00
 • Alder: For alle aldre
 • Leje af hjelm, lås og cykelkurv er inkluderet i prisen. Barnestol og cykeltrailer kan lejes på stedet.

Leje cykel i New York - Cykeltur i Brooklyn Leje cykel i New York - Brooklyn Bridge

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev