Top of the Rock billetter

Køb billetter nu
Top of the Rock Tickets

Køb dine Top of the Rock tickets, inden du tager til New York. Top of the Rocks observationsdæk ligger på den 70. etage på adressen 30 Rockefeller Plaza. Tag elevatoren op til 70. etage, udforsk de tre udsigtspunkter, og nyd en 360 graders udsigt fra Top of the Rock. Til den ene side er der en smuk udsigt over Central Park, og til den anden side ser du den storslåede 103 etager høje Empire State Building.

Køb Top of the Rock billetter her

Top of the Rock billetter

Du kan bestille Top of the Rock tickets nemt og til en fordelagtig pris via denne hjemmeside. Efter købet modtager du en QR-kode, som du kan printe eller fremvise på din telefon ved indgangen. Du kan springe billetkøerne over og gå direkte ind på dit valgte tidsrum. Det er også muligt at besøge Top of the Rock Observation Deck med alle rabatkortene. Bruger du et af disse kort, kan du spare på adgangspriserne.

Hvis du bruger et rabatkort som Sightseeing Flex Pass eller Explorer Pass, kan du besøge stedet når som helst. Det er især praktisk, når du vil holde din tidsplan fleksibel. Du skal blot tage til Top of the Rock of vise dit rabatkort ved billetlugen. Vær opmærksom på, at der kan være travlt ved Top of the Rock, så specielt i ferieperioderne kan jeg råde dig til at købe en tidsbegrænset billet til den dag, du ønsker at besøge observationsdækket.

Top of the Rock billetter - udsigt fra Empire State Building Top of the Rock billetter - Observationsdæk

Udsigten fra Top of the Rock

På vej op til toppen kan du se en fotoudstilling, der viser den fascinerende historie om Top of the Rock og Rockefeller Center. Du kommer til at have endnu højere forventninger til oplevelsen, når du har set udstillingen! Elevatorturen til toppen er fin. Elevatorens top er gennemsigtig, så du kan se elevatoren bevæge sig op gennem skakten.

Fremme ved toppen har du en smuk udsigt over over Manhattan, New Jersey, Brooklyn og Queens! Du kan se Chrysler Building, Brooklyn Bridge og Hudson River. Desuden kan du se Central Park på nordsiden og Empire State Building på sydsiden. Observationsdækket har tre niveauer. På det tredje og øverste niveau er der ikke en glasvæg i vejen, hvilket giver dig muligheden for at tage fantastiske billeder.

Erics tip: “Personligt synes jeg, udsigten er meget bedre fra Top of the Rock end fra Empire State Building. Her er du midt på Manhattan og bygningen er lidt lavere. Der er nye bygninger, der delvist blokerer udsigten til Central Park, men trods det er udsigten stadig smuk. Har du mulighed for både at besøge Top of the Rock og Empire State Building, så vil jeg virkelig anbefale, du gør det. Jeg vil råde dig til at besøge Top of the Rock om dagen for at få den bedste udsigt over Central Park. Hvis det er mørkt, er parken ikke så synlig.”

The Beam Experience

I 1932 blev det ikoniske billede af de 11 arbejdere, der spiser frokost på en stålbjælke, taget. Bjælken var 69 etager høj, og billedet blev taget under opførelsen af 30 Rockefeller Plaza, den bygning, som Top of the Rock ligger på. Nu kan du følge i fodsporene på disse bygherrer under The Beam Experience. Spænd sikkerhedsselen, kravl op over dækket, og nyd udsigten over Central Park. Billetter til The Beam Experience er inkluderet i VIP-pakken.

Køb Top of the Rock VIP Pass her

Top of the Rock billetter - The Beam Top of the Rock billetter - The Beam Experience

Praktisk information

  • Sted: Hovedindgangen er på 50th Street mellem Fifth og 6th Avenue
  • Åbningstider: fra 08:00 til 00:00
    • Den sidste elevator går op 50 minutter før lukketid
    • Åbningstiderne kan variere mellem jul og nytår

Køb Top of the Rock tickets her

Tip: Tag på guidet tur i Rockefeller Center

Top of the Rock billetter - Udsigt ved solnedgang

Hvad koster en Top of the Rock billet?

Det koster fra ca. 306 kr. at besøge Top of the Rock. Hvis du også vil besøge andre attraktioner, så læs om rabatkort.

Hvornår er det bedst at besøge Top of the Rock?

Jeg anbefaler at besøge Top of the Rock i dagtimerne. Det allerbedste tidspunkt er ved solnedgang, men der kan være meget proppet. Læs mine tips.

Hvor længe kan jeg blive på Top of the Rock?

Efter du er kommet ind, kan du blive på observationsdækket så længe du har lyst. Book dine billetter her.

Er det værd at besøge Top of the Rock?

Ja! Under dagstimerne er udsigten fra Top of the Rock en af de mest ikoniske i New York.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev