Top of the Rock billetter

Køb billetter nu
Top of the Rock Tickets

Køb dine Top of the Rock tickets, inden du tager til New York. Top of the Rocks observationsdæk ligger på den 70. etage på adressen 30 Rockefeller Plaza. Tag elevatoren op til 70. etage, udforsk de tre udsigtspunkter, og nyd en 360 graders udsigt fra Top of the Rock. Til den ene side er der en smuk udsigt over Central Park, og til den anden side ser du den storslåede 103 etager høje Empire State Building.

Køb Top of the Rock billetter her

Udsigten fra Top of the Rock

På vej op til toppen kan du se en fotoudstilling, der viser den fascinerende historie om Top of the Rock og Rockefeller Center. Du kommer til at have endnu højere forventninger til oplevelsen, når du har set udstillingen! Elevatorturen til toppen er fin. Elevatorens top er gennemsigtig, så du kan se elevatoren bevæge sig op gennem skakten.

Fremme ved toppen har du en smuk udsigt over over Manhattan, New Jersey, Brooklyn og Queens! Du kan se Chrysler Building, Brooklyn Bridge og Hudson River. Desuden kan du se Central Park på nordsiden og Empire State Building på sydsiden. Observationsdækket har tre niveauer. På det tredje og øverste niveau er der ikke en glasvæg i vejen, hvilket giver dig muligheden for at tage fantastiske billeder.

Top of the Rock billetter

Du kan bestille Top of the Rock tickets nemt og til en fordelagtig pris via denne hjemmeside. Det er også muligt at besøge Top of the Rock Observation Deck med alle rabatkortene. Bruger du et af disse kort, kan du springe billetkøen over.

Hvis jeg køber billetter online, kan jeg så komme, når jeg vil?

Ja. Hvis du køber dine Top of the Rock billetter online eller benytter dig af et rabatkort såsom New York CityPASS eller New York Pass, kan du besøge Top of The Rock, når du vil. Ændrer dine planer sig, og du derfor gerne vil afsted en anden dag, så er det ikke noget problem. Du behøver ikke ændre billetten, men kan bare tage til Top of the Rock og vise billetten. Der kan være meget stor forskel på antallet af besøgende på observationsdækket. Top of the Rock har rigtig mange besøgende, især i ferierne. Derfor anbefaler jeg, at du indfrier dit værdibevis/rabatkort og reserverer en bestemt dato og tidspunkt for dit besøg.

Erics tip: Personligt synes jeg, udsigten er meget bedre fra Top of the Rock end fra Empire State Building. Her er du midt på Manhattan og bygningen er lidt lavere. Fra 2018 er der en ny bygning, der delvist blokerer udsigten til Central Park, men trods det er udsigten stadig smuk. Har du mulighed for både at besøge Top of the Rock og Empire State Building, så vil jeg virkelig anbefale, du gør det. Jeg vil råde dig til at besøge Top of the Rock om dagen for at få den bedste udsigt over Central Park. Hvis det er mørkt, er parken ikke så synlig.

Top of the Rock Tickets View of Empire State Building Top of the Rock billetter - Observationsdæk

Praktisk information

  • Sted: Hovedindgangen er på 50th Street mellem Fifth og 6th Avenue
  • Åbningstider: Åben dagligt. Pga. corona gælder der andre åbningstider. Tjek åbningstiderne, når du bestiller din Top of the Rock billet.
    • Den sidste elevator går op kl. 23.15
    • Åbningstiderne kan variere mellem jul og nytår

Køb Top of the Rock tickets her

Tip: Tag på guidet tur i Rockefeller Center

Top of the Rock billetter - Udsigt ved solnedgang

Hvad koster en Top of the Rock billet?

Det koster fra ca. 37 € at besøge Top of the Rock. Hvis du også vil besøge andre attraktioner, så læs om rabatkort.

Hvornår er det bedst at besøge Top of the Rock?

Jeg anbefaler at besøge Top of the Rock i dagtimerne. Det allerbedste tidspunkt er ved solnedgang, men der kan være meget proppet. Læs mere her på siden om, hvordan du kan få "Fast Track"-adgang.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter
fra
til
Søg efter billetter