Transfer fra Newark Lufthavn til Long Island City

Køb billetter nu
Transfer fra Newark Lufthavn til Long Island City

Der er flere muligheder, når det kommer til transfer fra Newark Lufthavn til Long Island City (Queens). Det er lidt af en tur, så det kan godt tage et godt stykke tid at komme frem, hvis du benytter dig af offentlig transport. Du kan eksempelvis tage toget til Manhattan og derfra skifte til subway, taxa eller bus.

Taxa fra Newark til LIC

Jeg kan ikke anbefale, du tager en taxa fra Newark Airport (EWR). Hvis du skal fra en stat til en anden, må taxachaufføren nemlig opkræve en særlig afgift, og det kan derfor blive en dyr tur. Vælger du at tage en taxa, kan du godt regne med det kommer til at koste omkring 130 til 150 $. Jeg vil derfor anbefale, du i stedet booker en bil med chauffør, inden du rejser. Det er i de fleste tilfælde billigere, og så ved du også, hvad du kommer til at betale for turen (Inkl. drikkepenge og toldafgifter) på forhånd.

Rejser du i en gruppe på fire personer eller derover, så anbefaler jeg, du booker en minibus (med chauffør). Det gør du ved at følge nedenstående trin.

Forhåndsbestil transfer til Long Island City her


Rejser du fra en anden lufthavn?

Læs mere om transport fra JFK Lufthavn til Long Island City her

Læs mere om transport fra LaGuardia Lufthavn til Long Island City her

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev