Transfer fra Newark Lufthavn til Long Island City

Køb billetter nu
Transfer fra Newark Lufthavn til Long Island City

Der er flere muligheder, når det kommer til transfer fra Newark Lufthavn til Long Island City (Queens). Det er lidt af en tur, så det kan godt tage et godt stykke tid at komme frem, hvis du benytter dig af offentlig transport. Du kan eksempelvis tage toget til Manhattan og derfra skifte til subway, taxa eller bus.

Taxa fra Newark til LIC

Jeg kan ikke anbefale, du tager en taxa fra Newark Airport (EWR). Hvis du skal fra en stat til en anden, må taxachaufføren nemlig opkræve en særlig afgift, og det kan derfor blive en dyr tur. Vælger du at tage en taxa, kan du godt regne med det kommer til at koste omkring 140-160 $. Jeg vil derfor anbefale, du i stedet booker en bil med chauffør, inden du rejser. Det er meget billigere, og så ved du også, hvad du kommer til at betale for turen (ekskl. drikkepenge og toldafgifter) på forhånd.

Rejser du i en gruppe på fire personer eller derover, så anbefaler jeg, du booker en minibus (med chauffør). Det gør du ved at følge nedenstående trin.

Forhåndsbestil transfer til Long Island City her

Følg de nedenstående trin for at booke din transfer:

  1. Indtast dato, tidspunkt for afhentning (skriv blot ankomsttidspunktet, da firmaet tjekker, hvornår og ved hvilken gate du ankommer), antal personer og stykker bagage.
  2. Udfyld lufthavn og flyoplysninger, og vælg “International (Outside Only)” under “Meeting Area”.
  3. Indtast adressen, og klik på den tilsvarende adresse, der dukker op i dropdownmenuen.
  4. Vælg den ønskede bil.
  5. Indtast dine personlige oplysninger, og vælg betalingsmetode. Jeg anbefaler at vælge “Pay Later”, hvor du betaler chaufføren kontant eller med kreditkort. Hvis du gerne vil kende det fulde beløb på forhånd, kan du vælge at betale med betalingskort med det samme.
  6. Indtast dit telefonnummer i internationalt format, altså inklusive landekoden.
  7. Bekræft din booking. Du modtager en bekræftelse via e-mail.

Glem ikke at booke transfer tilbage til Newark Lufthavn

Rejser du fra en anden lufthavn?

Læs mere om transport fra JFK Lufthavn til Long Island City her

Læs mere om transport fra LaGuardia Lufthavn til Long Island City her

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter
fra
til
Søg efter billetter