Send Eric en WhatsApp-besked +31688800666
2.2m
Spørgsmål? E-mail eric@newyorkcity.dk
Transfer fra Newark Lufthavn til Long Island City

Transfer fra Newark Lufthavn til Long Island City

Køb billetter nu
Transfer fra Newark Lufthavn til Long Island City

Der er flere muligheder, når det kommer til transfer fra Newark Lufthavn til Long Island City (Queens). Det er lidt af en tur, så det kan godt tage et godt stykke tid at komme frem, hvis du benytter dig af offentlig transport. Du kan eksempelvis tage toget til Manhattan og derfra skifte til subway, taxa eller bus.

Jeg kan ikke anbefale, du tager en taxa fra Newark Airport (EWR). Hvis du skal fra en stat til en anden, må taxachaufføren nemlig opkræve en særlig afgift, og det kan derfor blive en dyr tur. Vælger du at tage en taxa, kan du godt regne med det kommer til at koste omkring 140-160 $. Jeg vil derfor anbefale, du i stedet booker en bil med chauffør, inden du rejser. Det er meget billigere, og så ved du også, hvad du kommer til at betale for turen (ekskl. drikkepenge og toldafgifter) på forhånd.

Rejser du i en gruppe på fire personer eller derover, så anbefaler jeg, du booker en minibus (med chauffør). Det gør du ved at følge nedenstående trin.

Forhåndsbestil transfer til Long Island City her

Følg de nedenstående trin for at booke din transfer:

  1. Vælg Newark Airport, og udfyld oplysninger om dit fly. Sørg for at vælge “International (Outside Only)” under Meeting Area.
  2. Skriv Queens, vælg Long Island City, og tilføj adressen.
  3. Skriv dato og tidspunkt for afhentning (bare skriv din ankomsttid, så tjekker de, hvornår du ankommer og ved hvilken gate).
  4. Vælg ønsket bil.
  5. Udfyld dine oplysninger, og vælg din betalingsmetode. Jeg anbefaler, du vælger Cash, hvilket vil sige du betaler chaufføren kontant.
  6. Udfyld dit mobilnummer, og sørg for at skrive dit mobilnummer igen under Special Requests. Sørg for at have landekoden med. For eksempel:”Hello, my phone number is 0045 XX XX XX XX.”
  7. Bekræft din booking. Herefter modtager du en bekræftelse via e-mail.

Glem ikke at booke transfer tilbage til Newark Lufthavn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Eric’s New York Find den gratis i App Store
App store Google play
Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter