Transfer fra JFK Lufthavn til Manhattan

Transfer fra JFK Lufthavn til Manhattan

Det er bedst at planlægge din transfer fra JFK Lufthavn til Manhattan, inden du tager afsted til New York. Du kan tage fra JFK Airport til Manhattan med taxa, bus, subway eller tog. Der er mange muligheder, så du kan altid finde en løsning, der passer til dig, uanset budget, og hvad end du rejser alene eller med en gruppe.

Taxa fra JFK til Manhattan

De ægte gule taxaer (yellow cabs) holder i lange køer ved alle terminaler. En taxatur fra JFK Lufthavn til Manhattan koster 52 $, og derudover skal du betale op til 9,50 $ i toldafgift og 0,80 $ i moms (state tax). Dertil kommer en trafikafgift (New York State Congestion Charge) på 2,50 $ for alle ture, der går gennem eller slutter på Manhattan syd for 96th Street. På hverdage mellem klokken 16 og 20 er der desuden et rush hour-gebyr på 4,50 $. Derudover er det almindeligt at give chaufføren 7-10 $ i drikkepenge. Du aftaler det fulde beløb for turen med chaufføren, inden du stiger ind i taxien. Der er plads til tre personer med bagage i en gul taxi. Rejser du i en gruppe på 4 personer eller mere, kan du booke din transport her.

Pas på pirattaxaer! Nogle gange venter pirattaxa-chaufførerne ved ankomsthallen, men lad endelig være med at benytte dig af den slags taxier.

Privat transfer

Vil du køre fra lufthavnen til dit hotel i en bil med privatchauffør? Og vil du gerne styr på transporten, inden du tager afsted til New York? Så forhåndsbook transfer i en privat bil. Der er flere forskellige muligheder for at benytte privat transfer fra JFK Lufthavn til Manhattan.

Billig privat transfer

Vælg billig privat transfer, så alt er arrangeret, før du tager afsted til New York. Det kræver blot en hurtig opringning til chaufføren, når du har fået din bagage, så henter han/hun dig udenfor terminalen.

Book billig privat transfer her

Privat bil med velkomstservice

Hvis du foretrækker at blive hentet af din chauffør i ankomsthallen, så er det denne type transfer, du skal booke. Du opgiver dine flyoplysninger, inden du tager afsted, så du behøver ikke ringe til chaufføren, når du er fremme i New York. Din chauffør tager imod dig i ankomsthallen med et skilt med dit navn på.

Bestil din private bil med velkomstservice her

Bestil privat transfer retur til lufthavnen her

Limousine

Ankom til New York med stil, og book transfer fra JFK Lufthavn til Manhattan i limousine. Der kan være op til 7 personer i limousinen, som kører direkte fra lufthavnen til hotellet.

Book transfer med limousine her

Delt transport i små shuttlebusser

Disse shuttlebusser, som deles med andre passagerer,  kører dig direkte fra lufthavnen til det hotel eller den private adresse i New York, hvor du skal bo. Det er værd at vide, at de fleste busser ikke kører længere op end til 125th Street på Manhattan. Det koster ca. 195 kr. at køre fra JFK Lufthavn til Manhattan. Busserne er meget nemme at benytte, men det tager længere tid at komme frem end med taxa, fordi busserne skal sætte flere passagerer af på vejen. Book din plads, før du rejser til New York. Efter dit køb får du tilsendt et værdibevis via e-mail, som du skal printe ud og bruge som billet til turen. Du finder busserne ved “Ground Transportation” ved hver terminal i JFK Airport. Shuttlebusserne kører døgnet rundt, så du behøver ikke bekymre dig, hvis du ankommer til lufthavnen senere end forventet.

Book billet til delt shuttlebus her
Book returbillet tll delt shuttlebus her

Midlertidigt ude af drift. Vælg en bil med privatchauffør i stedet.

Store busser

NYC Express Bus har store shuttlebusser, der kører mellem JFK lufthavn og Manhattan. Busserne kører ca. hvert 30. minut mellem kl. 11.00 og 19.00. De stopper ved Grand Central, Times Square og Port Authority på Manhattan (du vælger selv, hvilket stop du foretrækker, og prisen er den samme for alle stop). Børn under 5 år kommer gratis med. De fleste af busserne har gratis internet, og du kan derfor straks få sendt en New York-selfie eller en e-mail til dem derhjemme.

Bestil billet til NYC Express Bus her

Midlertidigt ude af drift. Vælg en bil med privatchauffør i stedet.

Subway

JFK AirTrain kører mellem JFK Airport og subway-stationerne Howard Beach og Jamaica. Billetten til AirTrain koster 7.75 $. Fremme ved Howard Beach eller Jamaica kan du skifte til subway-linje A eller E for at komme videre til Manhattan, og det koster 2.75 $. I alt tager det omkring 1,5 time at komme fra JFK Lufthavn til Manhattan på den måde. Den samlede pris for turen er 10.50 $ + 1 $ for et MetroCard. Jeg kan ikke anbefale at tage turen med AirTrain og subway, hvis du har meget bagage. Har du meget bagage, så vælg hellere en af de ovenstående typer transfer fra JFK Lufthavn til Manhattan.

Køb dine AirTrain billetter og MetroCards her, inden du rejser

Long Island Rail Road-tog (LIRR)

Toget forbinder JFK AirTrain med Penn Station. Prisen for en togbillet på denne strækning er 10 $. For at komme til toget skal du dog først tage AirTrain, hvilket koster 7.75 $. Turen med AirTrain tager mellem 15 og 25 minutter, og togturen til Manhattans Penn Station tager omkring 20 til 30 minutter.

Erics tip: Jeg har boet på Manhattan i årevis, og jeg anbefaler altid at tage en gul taxi (yellow cab), når man besøger New York for første gang. Det er der følgende grunde til:

  1. Fordi det er nemt
  2. Den samlede pris bliver omkring 70 $ (med shuttlebus koster det kun 20-21 $ per person, men så skal du køre sammen med andre)
  3. Du bliver med garanti kørt til det rigtige sted, og det hører virkeligt  til sjældenhederne at folk oplever svindel med de gule taxier
  4. Der er ikke noget smukkere end at se New Yorks skyline fra en gul taxi

Hvis du ikke vil tage en taxi, så tag en shuttlebus eller en limousine i stedet.

Uber fra JFK til Manhattan

Du kan også tage en Uber fra JFK til Manhattan. Min personlige erfaring er dog, at det altid ender med at blive dyrere at tage en Uber frem for en gul taxi. Eftersom prisen for taxaturen ligger fast, så ved du på forhånd, hvor meget det kommer til at koste. Prisen ændrer sig ikke, selv om taxaen sætter sig fast i trafikken, eller hvis det bliver nødvendigt at tage en omvej. På selve Manhattan kan jeg godt lide at bruge Uber via Uber appen, men i forbindelse med lufthavnstransport foretrækker jeg at tage en gul taxi.

Se mere om transfer retur fra Manhattan til JFK Lufthavn her.

JFK lufthavnstransport til andre boroughs

Er du på udkig efter JFK lufthavnstransport til andre boroughs eller en anden stat, såsom New Jersey? Så har jeg samlet information om hver af disse muligheder:

Rejser du fra en anden lufthavn?

Læs mere om transport fra Newark Lufthavn til Manhattan her

Læs mere om transport fra LaGuardia Lufthavn til Manhattan her

Hvad er den bedste måde at komme fra JFK til Manhattan på?

Den bedste transportmetode afhænger af dit budget, og hvor mange personer du rejser med. Læs alle mine tips til transfer fra JFK til Manhattan her.

Hvor meget koster det at komme fra JFK til Manhattan?

Prisen afhænger af, hvilken slags transfer du vælger. Læs om mulighederne og priserne her.

Hvad er den billigste måde at komme fra JFK til Manhattan på?

Du kommer billigst fra JFK til Manhattan med JFK AirTrain og subway.

Hvor meget koster det at tage en gul taxi fra JFK til Manhattan?

I alt koster det ca. 70 $ + drikkepenge at tage en gul taxi fra JFK til Manhattan.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter
fra
til
Søg efter billetter