Transfer fra JFK Lufthavn til Manhattan

Transfer fra JFK Lufthavn til Manhattan

Det er bedst at planlægge din transfer fra JFK Lufthavn til Manhattan, inden du tager afsted til New York. Du kan tage fra JFK Airport til Manhattan med taxa, subway eller tog. Der er mange muligheder, så du kan altid finde en løsning, der passer til dig, uanset budget, og hvad end du rejser alene eller med en gruppe.

Contents

Taxa fra JFK til Manhattan

De ægte gule taxaer (yellow cabs) holder i køer ved alle terminaler. I alt er en taxatur fra JFK Lufthavn til Manhattan koster omkring 100 $. Dette er sammensat af en fast pris på 70 $, og derudover skal du betale op til 6.94 $ i toldafgift og andre gebyrer. Disse inkluderer lufthavnsadgangsgebyr på 1.25 $ og 1.50 $ i moms (state tax). Dertil kommer en trafikafgift (New York State Congestion Charge) på 2.50 $ for alle ture, der går gennem eller slutter på Manhattan syd for 96th Street. På hverdage mellem klokken 16 og 20 er der desuden et rush hour-gebyr på 5 $. Derudover er det almindeligt at give chaufføren 12–15 $ i drikkepenge. Du kan betale med kontanter eller kreditkort. Der er plads til tre personer med bagage i en gul taxi. Rejser du i en gruppe på 4 personer eller mere, kan du booke din transport her.

Pas på pirattaxaer! Nogle gange venter pirattaxa-chaufførerne ved ankomsthallen, men lad endelig være med at benytte dig af den slags taxier.

Privat transfer

Vil du køre fra lufthavnen til dit hotel i en bil med privatchauffør? Og vil du gerne styr på transporten, inden du tager afsted til New York? Så forhåndsbook transfer i en privat bil. Der er flere forskellige muligheder for at benytte privat transfer fra JFK Lufthavn til Manhattan.

Billig privat transfer

Vælg billig privat transfer, så alt er arrangeret, før du tager afsted til New York. Det kræver blot en hurtig opringning til chaufføren, når du har fået din bagage, så henter han/hun dig udenfor terminalen.

Book billig privat transfer her

Privat bil med velkomstservice

Hvis du foretrækker at blive hentet af din chauffør i ankomsthallen, så er det denne type transfer, du skal booke. Du opgiver dine flyoplysninger, inden du tager afsted, så du behøver ikke ringe til chaufføren, når du er fremme i New York. Din chauffør tager imod dig i ankomsthallen med et skilt med dit navn på.

Bestil din private bil med velkomstservice her

Limousine

Ankom til New York med stil, og book transfer fra JFK Lufthavn til Manhattan i limousine. Der kan være op til 7 personer i limousinen, som kører direkte fra lufthavnen til hotellet.

Book transfer med limousine her

Delt transport i små shuttlebusser

Disse shuttlebusser, som deles med andre passagerer, kører dig direkte fra lufthavnen til det hotel i New York, hvor du skal bo. Busserne er meget nemme at benytte, men det tager længere tid at komme frem end med taxa, fordi busserne skal sætte flere passagerer af på vejen. Så tag dig god tid og nyd turen, det er ferie! Hvis du er i en lejlighed, skal du vælge et hotel i nærheden af, hvor du ønsker at blive sat af. Det er værd at vide, at de fleste busser ikke kører længere op end til 125th Street på Manhattan. Det er i øjeblikket kun de små shuttlebusser der kører, de store express busser er ikke i drift.

Book billet til delt shuttlebus her

Subway

JFK AirTrain kører mellem JFK Airport og subway-stationerne Howard Beach og Jamaica. Billetten til AirTrain koster 8.50 $. Fremme ved Howard Beach eller Jamaica kan du skifte til subway-linje A eller E for at komme videre til Manhattan, og det koster 2.90 $. I alt tager det omkring 1,5 time at komme fra JFK Lufthavn til Manhattan på den måde. Den samlede pris for turen er 11.40 $ + 1 $ for et MetroCard. Jeg kan ikke anbefale at tage turen med AirTrain og subway, hvis du har meget bagage. Har du meget bagage, så vælg hellere en af de ovenstående typer transfer fra JFK Lufthavn til Manhattan.

Køb dine AirTrain billetter og MetroCards her, inden du rejser

Long Island Rail Road-tog (LIRR)

Toget forbinder JFK AirTrain med Penn Station og Grand Central. Prisen for en togbillet på denne strækning er omkring $ 10. For at komme til toget skal du dog først tage AirTrain, hvilket koster 8.50 $. Turen med AirTrain tager mellem 15 og 25 minutter, og togturen til Manhattan tager omkring 20 til 30 minutter.

Erics tip: “Jeg har boet på Manhattan i årevis, og jeg anbefaler altid at tage en gul taxa (yellow cab), når man besøger New York for første gang. Den billigste måde at komme fra JFK til Manhattan på er ved at tage AirTrain og metroen. Køb dit AirTrain og MetroCard på forhånd, så det bliver en hurtig transfer. Selvom metroen er billig, er det at tage en taxa min foretrukne måde. Det er nemt, og der er ikke noget smukkere end at se skyline fra en gul taxa.”

Helikopter Transfer

Rejs i luksus med en helikopter transfer fra JFK Lufthavn til Manhattan. Du flyver ind i byen på 10 minutter og nyder udsigten undervejs.

Lyft eller Uber fra JFK til Manhattan

Du kan også tage Lyft eller Uber fra JFK til Manhattan. Min personlige erfaring er dog, at det altid ender med at blive dyrere at tage Lyft eller Uber frem for en gul taxi. Eftersom prisen for taxaturen ligger fast, så ved du på forhånd, hvor meget det kommer til at koste. Prisen ændrer sig ikke, selv om taxaen sætter sig fast i trafikken, eller hvis det bliver nødvendigt at tage en omvej. På selve Manhattan kan jeg godt lide at bruge Lyft eller Uber, men i forbindelse med lufthavnstransport foretrækker jeg at tage en gul taxi.

Se mere om transfer retur fra Manhattan til JFK Lufthavn her.

JFK lufthavnstransport til andre boroughs

Er du på udkig efter JFK lufthavnstransport til andre boroughs eller en anden stat, såsom New Jersey? Så har jeg samlet information om hver af disse muligheder:

Rejser du fra en anden lufthavn?

Læs mere om transport fra Newark Lufthavn til Manhattan her

Læs mere om transport fra LaGuardia Lufthavn til Manhattan her

Hvad er den bedste måde at komme fra JFK til Manhattan på?

Den bedste transportmetode afhænger af dit budget, og hvor mange personer du rejser med. Læs alle mine tips til transfer fra JFK til Manhattan her.

Hvor meget koster det at komme fra JFK til Manhattan?

Prisen afhænger af, hvilken slags transfer du vælger. Læs om mulighederne og priserne her.

Hvad er den billigste måde at komme fra JFK til Manhattan på?

Du kommer billigst fra JFK til Manhattan med JFK AirTrain og subway.

Hvor meget koster det at tage en gul taxi fra JFK til Manhattan?

I alt koster det ca. 85 $ + drikkepenge at tage en gul taxi fra JFK til Manhattan.

Er det billigere at tage taxa eller Uber fra JFK til Manhattan?

I de fleste tilfælde er det billigere at tage taxa i stedet for Uber eller andre taxatjenester. Læs mere om hvorfor her.

Hvor lang tid tager en taxatur fra JFK til Manhattan?

Rejsetiden fra JFK Airport til Manhattan er stærkt påvirket af trafikken. Turen tager omkring en time. Vær dog forberedt på længere rejsetid under myldretid.

Hvad koster det med taxa fra JFK til Manhattan i 2024?

Taxa fra JFK til Manhattan har en fast pris på $ 70, men der er andre omkostninger at tage hensyn til. Priserne kan du finde her.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev