The Lion King Broadway billetter

The Lion King Broadway billetter

Køb dine billetter her

Spar penge på The Lion King Broadway tickets ved at købe dem, inden du rejser til New York. Det er billigt og nemt at bestille billetter online, og frem for alt sparer det dig tid og penge! The Lion King spiller på Minskoff Theatre, så det er stedet at være, hvis du vil tages med til det afrikanske dyreriges magiske verden. Følg med, når dyr i realistisk størrelse bliver vakt til live under åbningssangen “Circle of Life”, og lad dig tryllebinde af en af Broadways bedste musicals. Under forestillingen er der masser af tid til at nyde den smukke scenografi, og hvor livagtigt dyrene ser ud. Måske du endda får nogle af dyrene at se helt tæt på, da de til tider vandrer rundt i salen.

Køb dine billetter til The Lion King her
Eksklusivt: Vælg ‘Flex billet’ ved checkout, så kan du aflyse eller ændre bookingen op til 72 timer før forestillingen!

Contents

Find dine billetter

Betal nemt og sikkert med:
PayPal MasterCard VISA AMEX ApplePay

Disney-fortællingen

Denne musical, som også har vundet en Tony Award, er baseret på den kendte Disney-film, som mange elsker. Den fortæller historien om løveungen Simba, der er de afrikanske løvers prins og arving til tronen. Simba ser frem til at blive konge og håber, at han kan være lige så modig som sin far. Efter faren bliver dræbt af Simbas onde onkel Scar, er Simba tvunget til at flygte, da han tror, han selv er skyld i farens død. Herefter møder Simba marekatten Timon og vildsvinet Pumba, og de lærer ham alt om deres livsfilosofi Hakuna Matata (ingen bekymringer). Simba vokser op i junglen og lærer efterhånden, at han må tage tronen tilbage for at redde løverne og tage sin retmæssige plads som løvekongen. Men for at gøre dette skal han først besejre Scar.

The Lion King Broadway billetter - Rafiki The Lion King Broadway billetter - Scenen

Spektakulære kostumer og inspirerende musik

Det, der virkelig gør denne musical unik, er de imponerende kostumer og scenografien. Dyrene fra den afrikanske savanne – løver, antiloper, hyæner, gnuer, giraffer og mange flere – bliver virkelig vakt til live på scenen for øjnene af dig. Sammen med de Oscar-vindende sange som “Can You Feel the Love Tonight” gør det musicalen til fantastisk underholdning. Julie Taymor spillede en afgørende rolle i udviklingen af ​​musicalen, og foruden at være instruktør arbejdede hun med yderligere musik og tekst, kostumer, masker samt design af dukker. Hendes arbejde har derfor virkelig bidraget til at forme denne Broadway-succes.

The Lion King Broadway billetter - Circle of Life The Lion King Broadway billetter - Simba og Nala

Hvordan køber jeg The Lion King Broadway billetter?

The Lion King Broadway tickets på NewYorkCity.dk er 100% autentiske, og der er ikke nogen tredjepart involveret, hvilket holder priserne nede. Når din ordre er blevet behandlet, modtager du en bekræftelse via e-mail straks. Til denne musical vil du modtage en e-mail med QR-koder senest 7 dage før forestillingen! Vis denne QR-kode på din telefon i teatret og nyd det. Send mig en e-mail hvis du vil booke billetter til en gruppe på 10 personer eller derover.

Hvorfor skal jeg købe billetter gennem NewYorkCity.dk?

 • Ingen uventede udgifter. Den viste pris er den, du betaler!
 • Det er ikke nødvendigt at downloade nogen app eller printe billetterne. Du skal kun vise QR-koden
 • Garanteret autentiske billetter
 • Bedst tilgængelige pladser, altid ved siden af ​​hinanden
 • En dedikeret servicedesk: Du kan altid kontakte mig direkte
 • Betal med kreditkort, Apple Pay, PayPal eller Giropay
 • Hvis du vælger en fleksbillet, er det muligt at annullere billetterne inden forestillingen.

Køb dine billetter til The Lion King her

Erics tip: “Denne musical passer til hele familien. Hvis du har børn, kender du sikkert historien om The Lion King (Løvernes Konge), og hvis ikke kan du alligevel nyde showets sange, dans og kostumer. Der er intet andet på Broadway, som minder om denne musical!”

Information om forestillingen

 • Minimumsalder: Anbefalet 6 år opefter.
 • Varighed: omkring 2 timer og 30 minutter
 • Sted: Minskoff Theatre, 200 West 45th Street
 • Hjælpemidler:  T
 • for salsplanen over Minskoff Theatre

Køb dine billetter til The Lion King her

Har du ikke lyst til at se The Lion King?

Se en række andre Broadway-shows her

Køb dine billetter til The Lion King her Køb dine billetter her

* Den laveste pris for denne musical findes (blandt andet) den lør 24. august 2024 14:00

* The highest discount for this musical is (among others) found on lør 24. august 2024 14:00

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev