New York Islanders billetter 2021

Køb billetter nu
New York Islanders billetter

New York Islanders tickets kan du nemt og sikkert købe online. Det er en ægte New York-oplevelse at tage til en ishockeykamp. Ishockeysæsonen varer fra oktober til april. Du er garanteret en uforglemmelig oplevelse, hvad end du er ishockeyfan eller ej. Atmosfæren er altid fantastisk, når publikum hepper på deres hold. New York Islanders spiller både på Barclays Center i Brooklyn og på Nassau Veterans Memorial Coliseum i Uniondale. Begge er indendørs arenaer, så derfor er en ishockeykamp med New York Islanders et godt valg, hvis ikke lige vejret er det bedste.

Køb dine New York Islanders billetter her

Køb New York Islanders billetter

Køb New York Islanders tickets ved at tjekke kampoversigten her, og vælg den kamp, du gerne vil til. Billetterne kan betales med betalingskort eller PayPal. I de fleste tilfælde er der tale om mobilbilletter, som du fremviser på din smartphone ved indgangen til stadion. Disse mobilbilletter er det ikke muligt at printe ud. Hvis dine billetter er i PDF-format, kan du dog godt printe dem ud. Nogle billetter til New York Islanders er fysiske, og dem kan du få tilsendt per post.

Det hurtigste er at købe mobil- eller e-billetter. Jeg anbefaler at vælge elektroniske billetter, så du også slipper for at betale porto. Under filtre kan du vælge kun at søge efter denne slags billetter. Du garanteres ægte billetter, og de leveres altid til tiden.

Billetterne, der sælges på via side, er fra personer med New York Islanders-sæsonbilletter, der ikke selv kan komme til kampen. Derfor sælger de deres billetter til en lavere pris. Nogle gange er prisen dog højere end den oprindelige pris, hvilket vil sige, at den pågældende kamp allerede var udsolgt.

Hvis ikke du kan skaffe New York Islanders billetter, så kan du tjekke, om Rangers (deres største rival) eller Devils spiller i stedet.

New York Islanders billetter - Det amerikanske flag New York Islanders billetter - Ishockeykamp

Hvilke pladser er gode til en New York Islanders kamp?

De gode pladser til en ishockeykamp er altid dem tæt på banen, da pucken er lille og derfor svær at følge. Men husk, at det også er for stemningens skyld, du skal se ishockey live. De bedste sæder i Barclays Center er markeret med rødt i oversigten herunder. Bemærk venligst, at  Barclays Center egentlig ikke er bygget til ishockeykampe, og derfor kan du have et begrænset udsyn fra sektionerne 207, 209, 223 og 225. Vælger du en af de sektioner, er billetterne derfor billigere, men prøv at få pladser på en af de lavere rækker. Jo lavere rækkenummer, desto tættere på isen kommer du.

Køb dine New York Islanders billetter her

New York Islanders billetter - Barclays Center oversigt

Praktisk information

Hvordan kommer jeg til Barclays Center?

Det er let at komme til Barclays Center, så lad dig ikke afskrække af, at det ligger i Brooklyn. Den bedste måde at komme dertil på er med subway. Tag subway-linje 2, 3, 4, 5, B, D, N, Q eller R til Atlantic Avenue – Barclays Center. Her kommer du ud lige foran stadion. Turen tager omkring 22 minutter fra Grand Central Station.

Hvornår skal jeg være på stadion?

Jeg foreslår, at du er på stadion 30-60 minutter, inden kampen starter.

Hvordan kommer jeg tilbage til Manhattan?

Tag med subway tilbage til Manhattan efter kampen. Det er den nemmeste og hurtigste måde at komme tilbage til Manhattan. Det er også sikkert at rejse med subway, da du kommer til at tage turen med mange andre Islanders-fans.

Regler ifm. COVID-19

Der er et begrænset antal billetter. Det er obligatorisk at holde afstand og at bære mundbind. Krav om fremvisning af negativ PCR-test eller antigentest (hurtigtest) for COVID-19 eller bevis på, du er færdigvaccineret mod COVID-19.

Islanders på Nassau Veterans Memorial Coliseum

Islanders anden hjemmebane er det nyrenoverede Nassau Coliseum i Uniondale, Long Island. Leder du efter en sportskamp at tage til, men vil du ikke betale en formue for billetterne? Eller måske spiller Islanders ikke i Barclays Center, mens du er i New York? Så er en kamp i Uniondale et godt alternativ. For at komme til Nassau Colosseum, tag da Long Island Railroad (tog) fra Penn Station på Manhattan til Hempstead Station. Herfra kan du gå til Hempstead Bus Terminal og tage buslinje N70, N71 eller N72. De stopper alle overfor stadionet. Du kan også tage toget til Westbury Station og derfra tage en taxa. Efter kampen kan du tage tilbage til Manhattan ad samme vej, som du kom.

Se datoer, og book direkte herunder

New York Islanders billetter - Publikum New York Islanders billetter - Barclays Center

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter
fra
til
Søg efter billetter