New York Islanders billetter 2024 – 2025

New York Islanders billetter

New York Islanders tickets kan du nemt og sikkert købe online. Det er en ægte New York-oplevelse at tage til en ishockeykamp. New York Islanders spiller på UBS Arena i Elmont. NHL-Ishockeysæsonen varer fra oktober til april.

Du er garanteret en uforglemmelig oplevelse, hvis du tager til en NHL-ishockey kamp. Hvad end du er ishockeyfan eller ej. Atmosfæren er altid fantastisk, når publikum hepper på deres hold. Arenaen er indendørs, så derfor er en ishockeykamp med New York Islanders et godt valg, hvis ikke lige vejret er det bedste.

Billetter til sæsonen 2024 - 2025 kan ikke købes endnu
Vil du gerne have besked, så snart billetterne kan købes? Send mig en besked på eric@newyorkcity.dk, så sender jeg dig en e-mail, den dag billetterne bliver sat til salg.

Køb dine New York Islanders billetter her

Contents

Køb New York Islanders billetter

Køb New York Islanders tickets ved at tjekke kampoversigten her, og vælg den kamp, du gerne vil til. Billetterne kan du betale for med betalingskort. Billetterne er mobilbilletter, som du blot skal fremvise på din mobiltelefon ved stadion. Du behøver ikke at printe ud mobilbilletter. Du garanteres ægte billetter, og de leveres altid til tiden via e-mail.

Billetterne, der sælges på via side, er fra personer med New York Islanders-sæsonbilletter, der ikke selv kan komme til kampen. Derfor sælger de deres billetter til en lavere pris. Nogle gange er prisen dog højere end den oprindelige pris, hvilket vil sige, at den pågældende kamp allerede var udsolgt.

Hvis ikke du kan skaffe New York Islanders billetter, så kan du tjekke, om Rangers (deres største rival) eller Devils spiller i stedet.

New York Islanders billetter - Det amerikanske flag New York Islanders billetter - Ishockeykamp

Hvilke pladser er gode til en New York Islanders kamp?

De gode pladser til en ishockeykamp er altid dem tæt på banen, da pucken er lille og derfor svær at følge. Men husk, at det også er for stemningens skyld, du skal se ishockey live. De bedste sæder i UBS Arena er sektionerne 102 til 106 og 112 til 117. Rækkerne over disse sæder er i serien 200 og 300. Billetterne derfor billigere, men prøv at få pladser på en af de lavere rækker. Jo lavere rækkenummer, desto tættere på isen kommer du.

Køb dine New York Islanders billetter her

Billetter til sæsonen 2024 - 2025 kan ikke købes endnu
Vil du gerne have besked, så snart billetterne kan købes? Send mig en besked på eric@newyorkcity.dk, så sender jeg dig en e-mail, den dag billetterne bliver sat til salg.

New York Islanders billetter - Oversigt

Praktisk information

Hvordan kommer jeg til UBS Arena?

Du kan komme til UBS Arena ved at tage Long Island Rail Road (LIRR) fra Grand Central eller Penn Station på Manhattan. Tag det gule Hempstead tog direkte til Elmont-UBS Arena station. Togturen tager dig dertil på 30 minutter. Fra Elmont station er der ti minutters gang til arenaen.

Hvornår skal jeg være på stadion?

Jeg foreslår, at du er på arenaen 30-60 minutter, inden kampen starter.

Hvordan kommer jeg tilbage til Manhattan?

Tag med LIRR tilbage til Manhattan efter kampen. Det er den nemmeste og hurtigste måde at komme tilbage til Manhattan.

New York Islanders billetter - Publikum New York Islanders Tickets - Arena

Se datoer, og book direkte herunder

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev