Send Eric en WhatsApp-besked +31688800666
2.2m
Spørgsmål? E-mail eric@newyorkcity.dk
New York Islanders billetter

New York Islanders billetter

Køb billetter nu
New York Islanders billetter

Det er sikkert og nemt at købe New York Islanders tickets online, og billetpriserne starter på 25 $. Det er en ægte newyorkeroplevelse at tage til en ishockeykamp. Ishockeysæsonen varer fra oktober til april. Du er garanteret en uforglemmelig oplevelse, hvad end du er ishockeyfan eller ej. Atmosfæren er altid fantastisk, når publikum hepper på deres hold. New York Islanders spiller både på Barclays Center i Brooklyn og på Nassau Veterans Memorial Coliseum i Uniondale. De er begge indendørs arenaer, så derfor er en ishockeykamp med New York Islanders et godt valg, hvis ikke lige vejret er det bedste. Hvis ikke du kan skaffe New York Islanders billetter, så kan du tjekke, om Rangers (deres største rival) eller Devils spiller i stedet.

Billetter til 2019/2020-sæsonen kan ikke købes endnu
Vil du gerne have besked, så snart billetterne kommer til salg? Send mig en besked på eric@newyorkcity.dk, så sender jeg dig en e-mail, den dag billetterne kan købes.

Køb New York Islanders billetter

Du kan købe billetter til en New York Islanders-kamp ved at tjekke kampoversigten her, eller du kan se listen nederst på denne side. Billetterne kan betales med betalingskort og sendes med post til din adresse eller via e-mail. Du kan også vælge at hente dine New York Islanders billetter gratis i New York. Hvis du ikke kan printe dine e-billetter ud, kan du tage til hen til billetkontoret, der ligger centralt i nærheden af Times Square.

Det hurtigste er at købe e-billetter, mens det er smartest at hente alle andre typer (papir)billetter på det lokale kontor. Benytter du dig af en af disse muligheder, sparer du penge på fragt, så jeg anbefaler, du vælger en af dem. Billetterne er 100% garanteret autentiske og leveres altid til tiden.

Billetterne, der sælges på min side, er fra personer med New York Islanders-sæsonbilletter, der ikke selv kan komme til kampen. Derfor sælger de deres billetter til en lavere pris. Nogle gange er prisen dog  højere end den oprindelige pris, hvilket vil sige, at den pågældende kamp allerede var udsolgt.

New York Islanders billetter - Det amerikanske flag New York Islanders billetter - Ishockeykamp

Hvilke pladser er gode til en New York Islanders kamp?

Gode pladser til en ishockeykamp er altid tæt på banen, da pucken er lille og derfor svær at følge. Men husk, at det også er for stemningens skyld, du skal se ishockey live. De bedste sæder i Barclays Center er markeret med rødt i oversigten herunder. Bemærk venligst, at  Barclays Center egentlig ikke er bygget til ishockeykampe, og derfor kan du have et begrænset udsyn fra sektionerne 207, 209, 223 og 225. Vælger du en af de sektioner, er billetterne derfor billigere, men prøv at få pladser på en af de lavere rækker. Jo lavere rækkenummer, desto tættere på isen kommer du.

Køb dine New York Islanders tickets her

New York Islanders billetter - Barclays Center bedste siddepladser

Praktisk information

Hvordan kommer jeg til Barclays Center?

Det er let at komme til Barclays Center, så lad dig ikke afskrække af, at det ligger i Brooklyn. Den bedste måde at komme dertil på er med subway. Tag subway-linje 2, 3, 4, 5, B, D, N, Q eller R til Atlantic Avenue – Barclays Center. Her kommer du ud lige foran stadion. Turen tager omkring 22 minutter fra Grand Central Station.

Hvornår skal jeg være på stadion?

Jeg foreslår, at du er på stadion 30-60 minutter, inden kampen starter.

Hvordan kommer jeg tilbage til Manhattan?

Tag med subway tilbage til Manhattan efter kampen. Det er den nemmeste og hurtigste måde at komme tilbage til Manhattan. Det er også sikkert at rejse med subway, da du kommer til at tage turen med mange andre Islanders-fans.

Islanders på Nassau Veterans Memorial Coliseum

Islanders anden hjemmebane er det nyrenoverede Nassau Coliseum i Uniondale, Long Island. Leder du efter en sportskamp at tage til, men vil du ikke betale en formue for billetterne? Eller måske spiller Islanders ikke i Barclays Center, mens du er i New York? Så er en kamp i Uniondale et godt alternativ. For at komme til Nassau Colosseum, tag da Long Island Railroad (tog) fra Penn Station på Manhattan til Hempstead Station. Herfra kan du gå til Hempstead Bus Terminal og tage buslinje N70, N71 eller N72. De stopper alle overfor stadionet. Du kan også tage toget til Westbury Station og derfra tage en taxa. Efter kampen kan du køre samme vej tilbage til Manhattan.

Se datoer, og book direkte herunder

17sep
tirs - Starttid: 19:00 | Hockey, Sport | Starter fra $41.00
21sep
lør - Starttid: 19:00 | Hockey, Sport | Starter fra $255.00
23sep
man - Starttid: 19:00 | Hockey, Sport | Starter fra $66.00
24sep
tirs - Starttid: 19:00 | Hockey, Sport | Starter fra $65.00

* Den laveste pris for dette event findes (blandt andet) den 17. September 2019 19:00

New York Islanders billetter - Publikum New York Islanders billetter - Barclays Center

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Eric’s New York Find den gratis i App Store
App store Google play
Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter