Send Eric en WhatsApp-besked +31688800666
2.2m
Spørgsmål? E-mail eric@newyorkcity.dk
Frokost i New York

Frokost i New York

Frokost i New York

Typisk spiser man frokost i New York mellem klokken 11.00 og 15.00. Måske du synes, det er lidt tidligt at spise frokost klokken 11.00, men mange newyorkere springer simpelthen morgenmaden over og spiser brunch i stedet. I New York er der mange spisesteder, som har særlige frokostmenuer med retter til halv pris. Nogle restauranter kan det derfor være en god idé at besøge ved frokosttid fremfor om aftenen, selvom stemningen om dagen selvfølgelig kan være lidt en anden. Det er især på asiatiske restauranter, man kan få en billig frokost. Faktisk er det nogle gange så billigt, man næsten undrer sig over, de kan få det til at løbe rundt. Restauranter med asiatisk eller sydamerikansk mad på menuen er ofte billigere end på de såkaldte europæiske restauranter.

Mine frokostfavoritter

Som inkarneret pizzafan anbefaler jeg først og fremmest, at du køber lækker pizza fra et af pizzastederne fra min top-5-liste. Nummer to på den liste egner sig især godt til frokost, eftersom man kan købe pizzaslices der. Jeg kan også rigtig godt lide at spise en burger til frokost. Du finder min liste over de bedste burgere i New York her.

Balthazar

Vil du gerne forkæle dig selv med en god gammeldags New York-brunch? Og betyder prisen ikke noget? Hvis du kan svare ja til begge dele, så bør du tage på Balthazar. Det er en rimelig fancy restaurant, hvilket priserne bærer præg af. Eksempelvis koster æg med toast og kaffe 30 $, mens en grilled cheese sandwich koster 18 $. Til gengæld er servicen i top og maden supergod. Eftersom Balthazar ligger lige i hjertet af SoHo, så kan du godt regne med at spotte modeller og rige folk her.

Essen

Vil du gerne have frisklavet, sund mad til rimelige priser og uden at skulle kæmpe dig igennem et indviklet menukort? Så tag på Essen. Det er en restaurantkæde med selvbetjening i samme stil som Whole Foods. På Essen tager man en skål eller boks og sammensætter sit eget måltid, med de ting man har lyst til. Du kan passende tage din mad med og nyde den på en bænk eller holde picnic i en park. Essen byder på retter fra alverdens lande, deriblandt Italien, Japan, Korea, Kina og Grækenland.

Frokost i New York - Balthazar Frokost i New York - Essen

Corner Bistro

Corner Bistro ligger i Meatpacking District, og det er et af byens bedste burgersteder. Indretningen får stedet til at minde om en pub. Her serveres der kun burgere (foruden chili con carne og to slags sandwich).

Thaimad på 9th Avenue

På 9th Avenue, mellem 45th og 50th Street, finder du en masse thairestauranter. Her kan du mange steder få en 3- eller 4-retters frokost for under 7 dollars. På Yum Yum Too (en kæde med flere restauranter i Hell’s Kitchen) kan du få en god frokost.

Whole Foods Market

Gå ind i Time Warner Building ved Columbus Circle, og tag rulletrappen en etage ned. Her finder du Whole Foods Market, som er et gigantisk madbutik med lækker frisklavet mad såsom sandwich, sushi og pizza. Der bliver puttet et låg på de varme retter, så maden kan holde sig varm. Du kan derfor sagtens tage maden med ind i Central Park og spise den der. Der er også et siddeområde inde i Whole Foods, hvor du kan spise den indkøbte mad, hvis du foretrækker det.

Frokost i New York - Whole Foods Frokost i New York - Salatbar

Delis og salatbarer

Der er mange delis (sandwichbutikker) på Manhattan. Newyorkere kalder dem for bodegas. Mange af disse delis har en salatbar, hvor du kan blande din egen salat. Hvis du står på en deli og har svært ved at vælge en sandwich, så bed altid om “the house special”.

Frokost i New York - Pastramisandwich Frokost i New York - Sandwich

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Eric’s New York Find den gratis i App Store
App store Google play
Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter