Send Eric en WhatsApp-besked +31688800666
2.2m
Spørgsmål? E-mail eric@newyorkcity.dk
Billetter til ballet i New York

Billetter til ballet i New York

Billetter til ballet i New York

Køb dine billetter her

Du kan købe ballet tickets i New York, inden du rejser til byen. Det er nemt og sikkert at købe billetter til ballet online. Du kan se et show med New York City Ballet på David H. Koch Theatre i Lincoln Center. New York City Ballet har optrådt med klassiske forestillinger såsom “A Midsummer Night’s Dream,” “Swan Lake” og “Romeo and Juliet.”

Balletsæsonen varer fra september til juni

Find dine billetter


Søg efter billetter
Betal nemt og sikkert med:  

New York City Ballet oversigt

New York City Ballet blev grundlagt af Léon Barzin og er et af verdens førende balletkompagnier. Det består af omkring 100 fantastiske dansere og et orkester med næsten 70 medlemmer. De kan prale med at være det balletkompagni i USA med det største repertoire, og hver sæson fremfører de mindst 60 balletter. Som fast juletradition optræder New York City Ballet hver november og december med “The Nutcracker” (Nøddeknækkeren), og det er en af kompagniets mest komplekse og teatralske forestillinger. Det imponerende teater, hvor de optræder, står arkitekten Philip Johnson bag. Et af byggematerialerne er travertin, som er samme type sten, der blev brugt til at bygge Peterskirken i Rom.

Billetter til ballet i New York - Serenade Billetter til ballet i New York - Swan Lake

Hvordan kommer jeg hen til Lincoln Center?

Lincoln Center (og David H. Koch Theater) ligger på Upper West Side mellem West 62nd og 65th Street og Columbus og Amsterdam Avenue. Fra Penn Station eller Times Square kan du tage subway-linje 1 Uptown til 66th Street/Lincoln Center Station. Herfra kan du ikke undgå at se det.

Hvordan køber jeg billetter til ballet?

Det er let at købe ballet tickets i New York online. Ovenfor kan du vælge, hvilken dato du vil afsted, og få et overblik over alle ledige billetter. Du kan vælge, hvor mange billetter du vil købe, tilføje dem til din indkøbskurv og betale med det samme. Når du har betalt, får du en bekræftelse og et værdibevis via e-mail. Værdibeviset bytter du til dine billetter på teatret, på dagen forestillingen finder sted, mindst en time inden den starter.

Sæderne bliver fordelt af teatret, og derfor får du ikke at vide, på præcist hvilke pladser du skal sidde, når du booker billetterne. Sædenummeret vil være tydeligt på selve billetten. Ved bestilling af op til 4 billetter er I garanteret pladser ved siden af hinanden. Ved større grupper vil teatret gøre deres bedste for, at I kan sidde sammen.

Køb dine billetter til ballet her

Hvorfor købe billetter gennem NewYorkCity.dk?

  • Ingen uventede udgifter. Den viste pris er den, som du betaler!
  • Du garanteres de bedste ledige pladser, på det tidspunkt du bestiller
  • Professionel kundeservice: Du kan altid kontakte mig på e-mail eller WhatsApp
  • Pålideligt, sikkert og hurtigt
  • Sikker betaling med betalingskort eller PayPal

Send mig en e-mail på eric@newyorkcity.dk, hvis du vil booke billetter til en gruppe på 9 personer eller derover.

Hvis du ikke kan se nogen forestillinger på siden, så klik her for billetter til ballet

Billetter til ballet i New York - Everywhere We Go

Køb dine billetter til New York City Ballet her

Køb dine billetter her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Eric’s New York Find den gratis i App Store
App store Google play
Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter