Billetter til ballet i New York 2024

Køb billetter nu
Billetter til ballet i New York
Starter fra 657.00 kr.

Du kan købe ballet tickets i New York, inden du rejser til byen. Det er nemt og sikkert at købe billetter til ballet online. Du kan se et show med New York City Ballet på David H. Koch Theatre i Lincoln Center. New York City Ballet har optrådt med klassiske forestillinger såsom “A Midsummer Night’s Dream,” “Swan Lake” og “Romeo and Juliet.”

Balletsæsonen varer fra september til juni.

Køb dine billetter til ballet her

Få 33 kr. i rabat, når du bestiller mere end 700 kr. med rabatkoden HELLOTICKETS5

Contents

Ballet billetter i New York

New York City Ballet blev grundlagt af George Balanchine og Lincoln Kirstein og er et af verdens førende balletkompagnier. Det består af omkring 100 fantastiske dansere og et orkester med næsten 70 medlemmer. De kan prale med at være det balletkompagni i USA med det største repertoire, og hver sæson fremfører de mindst 60 balletter. Som fast juletradition optræder New York City Ballet hver november og december med The Nutcracker (Nøddeknækkeren), og det er en af kompagniets mest komplekse og teatralske forestillinger. Danserne er ent for deres moderne stil og atletiske form for dans.

Billetter til ballet i New York - Swan Lake Billetter til ballet i New York - Jewels

David A. Koch Theatre

Den imponerende teaterbygning, som New York City Ballet optræder i, er designet af Philip Johnson. Auditoriet har sæder på orkesterniveau og fem ringe. Den store lysekrone i det guldbelagte loft giver stedet et luksuriøst præg. Overalt i bygningen er der brugt travertinsten, samme sten, som blev brugt til at bygge St. Peter’s Basilica i Vatikanet i Rom. I lobbyen er der flere kunstværker, der viser aspekter af balletverdenen, såsom mytologi, den menneskelige krop og ikke mindst tal.

Hvordan kommer jeg hen til Lincoln Center?

Lincoln Center (og David H. Koch Theater) ligger på Upper West Side mellem West 62nd og 65th Street og Columbus og Amsterdam Avenue. Fra Penn Station eller Times Square kan du tage subway-linje 1 Uptown til 66th Street/Lincoln Center Station. Herfra kan du ikke undgå at se det.

Hvordan køber man ballet billetter?

Det er nemt at købe billetter til ballet i New York. Jeg anbefaler altid at købe billetter online før din rejse til New York. Dette vil spare dig penge og vigtigst af alt, så behøver du ikke at stresse rundt for at finde billetter så snart du er i New York.

Det er enkelt at købe en billet:
  • Klik på linket og vælg den dato du vil afsted
  • Udfyld dine oplysninger og betal
  • Tjek din email for din bekræftigelse

Køb dine billetter til ballet her

Billetter til ballet i New York - Serenade Billetter til ballet i New York - Emeralds

Praktisk information

  • Minimumsalder: Anbefales fra 5 år og op.
  • Varighed: afhænger af forestillingen
  • Sted: David H. Koch Theater, 20 Lincoln Center Plaza
  • Hjælpemidler: 

New York City Ballet Program

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev