Send Eric en WhatsApp-besked +31688800666
2.2m
Spørgsmål? E-mail eric@newyorkcity.dk
Circle Line: Best of NYC Cruise (2,5 time)

Circle Line: Best of NYC Cruise (2,5 time)

Køb billetter nu
Circle Line Best of NYC Cruise

Circle Line Best of NYC Cruise er den længste af New Yorks bådture. På den afslappende, 2,5 time lange tur sejler du rundt om hele Manhattan. Denne bådtur er tilgængelig både om sommeren og om vinteren.

Bestil billetter til Best of NYC Cruise her

Hudson River og Financial District

Båden sejler ud fra Pier 83, og turen starter langs Hudson River. Du ser Midtown med de højtragende skyskrabere, de ekstremt dyre lejligheder i Greenwich Village og Financial District. Ombord på båden er der en guide, som under hele turen fortæller spændende og sjove ting om de steder, I sejler forbi. Eksempelvis ser du i Greenwich Village den havnemole, hvor Titanic skulle have lagt til. I Financial District ser du både det enorme Freedom Tower, der er det nye World Trade Centers hjerte, og Winter Garden Atrium, hvor der står høje palmetræer i bunden – noget du ellers måske ikke havde lagt mærke til. Båden sejler dig også forbi Frihedsgudinden, så du kan beundre Lady Liberty i al sin pragt og få taget nogle smukke feriefotos.

Circle Line Best of NYC Cruise - One World Trade Center Circle Line Best of NYC Cruise - Frihedsgudinden

Brooklyn Bridge set fra vandet

Båden sejler videre mod Manhattans østside. Du passerer Wall Street og sejler under Brooklyn Bridge. Du ser de flotte huse på Upper East Side og kommer endda forbi det nye Yankee Stadium, hvor det berømte baseballhold New York Yankees spiller deres hjemmekampe. Det er værd at bemærke det hurtige skift mellem det travle nordlige Manhattan og den rolige Hudson River omgivet af skov. Fra det nordlige Manhattan sejler du forbi Upper East Side på vej tilbage til Pier 83.

På bådturen kan du købe mad og drikkevarer i baren nedenunder. Der er også masser af toiletter ombord. Hvis du tager båden om sommeren, så sørg for at tage solcreme med. Selvom det er overskyet, kan du hurtigt blive solbrændt, når du opholder dig på vandet.

Erics tip: Hvis du gerne vil se hele Manhattan, så skal du helt sikkert tage på denne bådtur. Det giver et afslappende afbræk på ferien med 2,5 time, hvor du kan læne dig tilbage og nyde den gode udsigt. Det her er den eneste tur, du kan se Yankee Stadium fra vandet på, eftersom du kommer længere omkring end på andre bådture. Du sejler også under flere broer, som du ikke normalt ville få mulighed for at se.

Circle Line Best of NYC Cruise - Brooklyn Bridge

Praktisk information

Du kan enten købe en billet til en bestemt afgang eller en billet med et fleksibelt afgangstidspunkt. Efter dit køb modtager du et værdibevis via e-mail. Har du valgt en billet med en fast afgangstid, så kan du vise billetten (printet ud eller på din smartphone), når du går om bord på båden-

Med en fleksibel billet skal du vise dit værdibevis ved billetlugen for at få en billet med din ønskede afgangstid. Jeg anbefaler, du gør det så tidligt på dagen som muligt, eller endda dagen før, så du når at få en plads på det ønskede tidspunkt.

Turen starter ved The Circle Line Terminal på Hudson River på Manhattans vestside. Denne terminal er ved Pier 83 (12th Avenue mellem 42nd og 43rd Street). Køerne ved terminalen er ofte meget lange, så ved at booke din billet på forhånd kan du spare 2 timers ventetid.

 • Varighed: 2,5 time
 • Afgangssted: Pier 83
 • Afgangstider:
  • 1. januar – 14. marts: dagligt klokken 12.00
  • 15. marts – 17. maj: dagligt klokken 10.00 og 13.30
  • 18. maj – 2. september: dagligt klokken 10.00, 12.00 og 13.30
  • 3. september – 27. oktober: dagligt klokken 10.00 og 13.30
  • 28. oktober – 31. december: dagligt klokken 12.00
  • På nytårsdag, 4. juli og Thanksgiving Day gælder der andre afgangstider
  • Der er ingen ture på Christmas Day (25. december)
 • Ankom tidligt for at få de bedste pladser

Book dine billetter til Best of NYC Cruise her

TIP: Bådturen er inkluderet i New York Pass

Ruten

Circle Line Best of NYC Cruise - Ruten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Eric’s New York Find den gratis i App Store
App store Google play
Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter