Woodbury Common Premium Outlet Center i New York

Køb billetter nu
Woodbury Common Premium Outlet Center i New York

Woodbury Common er et af de bedste outlets i New York. Det ligger uden for Manhattan og har mere end 220 butikker fyldt med rabatter og udsalg. Busser kører hertil om morgenen fra Manhattan. Bestiller du en billet til Woodbury Common Outlets, er du garanteret et sæde i bussen, så det eneste, du skal bekymre dig om, er, at have din shoppingliste klar.

Køb din busbillet til Woodbury Common Outlets her

Contents

Populære mærker og designertøj

Woodbury Commons butikker tilbyder en rabat på op til 65% i forhold til varernes normalpris.’’Buy one, get one free’’ er også et populært salgskoncept i mange af butikkerne, og det tilbud finder du tilmed hos nogle af designermærkerne. Jimmy Choo, Dior, Gucci, Burberry, Chloé og Balenciaga er blandt de designerbutikker, du finder her. Desuden byder Woodbury Common Outlets på mærker som J. Crew, American Eagle Outfitters, Banana Republic, Ralph Lauren, Lacoste, Superdry og Tommy Hilfiger.

Woodbury Common Premium Outlet Center i New York - Gucci Woodbury Common Premium Outlet Center i New York - Michael Kors

Shop ’til you drop!

Woodbury Common ligger omgivet af et smukt, grønt bakkelandskab. Det giver nærmest følelsen af, at det er i Schweiz, man er taget på shopping. Hvide træhuse udgør butikkerne, og de ligger på små torve og gader. De er alle stilfuldt indrettede, og de har ikke neonlys og kæmpe rodekasser med tilbud. Atmosfæren er hyggelig og venlig (ingen river de gode tilbud ud af hænderne på dig). Der kan være en kort kø foran nogle af butikkerne, hvis de er meget fyldte. Der er gratis wi-fi, som du passende kan bruge til at fortælle familie og venner hjemme i Danmark om alle dine røverkøb.

Der findes tilmed en ’‘VIP Coupon Book’’, der giver yderligere rabatter, som du kan downloade i informationsskranken. Vær opmærksom på, at du i mange af butikkerne ikke kan bytte dine indkøb. Sørg derfor for at prøve tøjet først, og tjek at det er i god stand, inden du køber det. Det er bare med at ‘’shop ‘til you drop’’, for Woodburys Premium Outlets er det perfekte sted i New York at få fat i mærkevarer til skarpe priser.

Du finder nemt bussen, der tager dig med tilbage til New York City, når du er færdig med at shoppe. Du er garanteret en siddeplads i bussen takket være de forhåndsbestilte busbilletter. Inden for 1,5 time er du tilbage i Downtown Manhattan.

Erics tip: “Tag et kig på kortet og listen med butikker, inden du tager afsted. Det er godt at planlægge, hvilke butikker du skal i, så du får mest muligt  ud af din tid ved Woodbury Common. Det er også smart at tage en taske eller kuffert med til dine indkøb.”

Woodbury Common Premium Outlet Center i New York - Butikker Woodbury Common Premium Outlet Center i New York - Plads

Praktisk information

Du kan vælge mellem flere forskellige afgangssteder og -tider samt forskellige tidspunkter at vende tilbage til Manhattan på. Efter bestilling modtager du et værdibevis via e-mail. Dette kan du printe ud og bruge som billet. Alternativt kan du vise værdibeviset på din mobiltelefon.

  • Afgangstider: kl. 08.30, 09.30, 10.30 og 11.30
  • Afgangssteder: McDonald’s 51st Street (1651 Broadway & 51st Street)
  • Retur: Fleksibelt, du bekræfter, hvornår du vil køres retur ved booking

Køb din busbillet til Woodbury Common Outlets her

Privat bil med chauffør til Woodbury

Denne private tur tager dig fra dit hotel til Woodbury Common. Chaufføren henter gruppen fra dit valgte sted. Herfra begynder en luksuriøs tur til Woodbury, hvor du kan bruge dagen på at lede efter gode tilbud. Når du er færdig med at shoppe, kører chaufføren dig tilbage til hotellet. Alt afhængigt af størrelsen på din gruppe kan du vælge en van, limousine eller en minibus.

Book en privat bil med chauffør til Woodbury fra dit hotel her

Woodbury Common Premium Outlet Center i New York - Shopping

Hvordan kommer man til Woodbury Outlets fra NYC?

Det er nemmest og mest praktisk at tage bussen fra Manhattan til Woodbury Common. Køb din busbillet med garanteret siddeplads på min hjemmeside.

Hvor langt ligger Woodbury Common fra New York City?

Woodbury Common ligger ca. 1,5 times kørsel fra Manhattan.

Hvilke butikker er der i Woodbury Common Outlet?

Woodbury Common byder på mange populære (designer)tøjbutikker: Michael Kors, Jimmy Choo, Gucci, Burberry, Ralph Lauren, Tommy Hilfiger og mange, mange flere. Læs mere her.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev