2m
Spørgsmål? E-mail eric@newyorkcity.dk
Opera billetter i New York

Opera billetter i New York

Opera billetter i New York

Opera tickets i New York kan du let købe online, før du rejser til byen. Metropolitan Opera i Lincoln Center tiltrækker mange talentfulde kunstnere. Her kan du nyde en verdensberømt opera såsom Don Giovanni, La Bohème eller Aida. Når du ser en opera i Lincoln Center kan du ikke blot lade dig fortrylle af skønsang, men også af den elegante lobby og fremfor alt af den fantastiske akustik i Metropolitan Opera House. Det her er virkelig det perfekte sted til en stilfuld aften i New York.

Find dine billetter


fra
til
Søg efter billetter

Søgeresultater

Fre 28 Dec
Starttid: 19:30
Otello
Verdi's towering Shakespearean masterpiece

Fra: 143,30 € 128,69 €
Opera - Metropolitan Opera
Ons 2 Jan 2019
Starttid: 19:30
Otello
Verdi's towering Shakespearean masterpiece

Fra: 132,06 € 106,21 €
Opera - Metropolitan Opera
Fre 4 Jan 2019
Starttid: 19:30
Adriana Lecouvreur
Opera about a real-life French actress who dazzled 18th-century audiences with her on-and offstage passion

Fra: 165,77 € 155,66 €
Opera - Metropolitan Opera

Programmet for Metropolitan Opera

Metropolitan Opera er et af verdens førende operahuse og den største organisation for klassisk musik i Nordamerika. Den er kendt for at have nogle af verdens største stemmer blandt de optrædende. Operasæsonen begynder hvert år i slutningen af september og varer til slutningen af maj. Metropolitan Opera fremfører omkring 26 forskellige operaer og har 200 forestillinger per sæson. Ovenfor kan du se programmet for Metropolitan Opera og booke billetter. James Levine var musikdirektør for Metropolitan Opera fra 1976, indtil 2016 hvor Yannick Nézet-Séguin overtog stillingen.

Opera billetter i New York - The Magic Flute Opera billetter i New York - Aida

Hvordan kommer jeg hen til Lincoln Center?

Lincoln Center (og David H. Koch Theater) ligger på Upper West Side mellem West 62nd og 65th Street og Columbus og Amsterdam Avenue. Fra Penn Station eller Times Square kan du tage subway-linje 1 til 66th Street/Lincoln Center Station. Herfra kan du ikke undgå at se det.

Hvordan køber jeg opera billetter?

Det er let at købe opera tickets i New York online. Ovenfor kan du vælge, hvilken dato du vil afsted, og få et overblik over alle ledige opera billetter. Du kan vælge, hvor mange billetter du vil købe, tilføje dem til din indkøbskurv og betale med det samme. Når du har betalt, får du en bekræftelse og et værdibevis via e-mail. Værdibeviset bytter du til dine billetter på teatret, på dagen forestillingen finder sted, mindst en time inden den starter.

Pladserne bliver fordelt af teatret, og derfor får du ikke at vide, på præcist hvilke pladser du skal sidde, når du booker billetterne. Sædenummeret vil være tydeligt på selve billetten. Ved bestilling af op til 4 billetter er I garanteret pladser ved siden af hinanden. Ved større grupper vil teatret gøre deres bedste for, at I kan sidde sammen.

Erics tip: Foran hvert sæde er der en lille skærm, hvor en oversættelse af sangteksterne vises. Det gør det nemmere at følge med i handlingen. Hvilke sprog, der oversættes til, varierer fra opera til opera, men som oftest kan du vælge engelsk, tysk, italiensk og spansk.

Hvorfor købe billetter gennem NewYorkCity.dk?

  • Ingen uventede udgifter. Den viste pris er den, som du betaler!
  • Professionel kundeservice: Du kan altid kontakte mig på e-mail eller WhatsApp
  • Pålideligt, sikkert og hurtigt
  • Sikker betaling med betalingskort eller PayPal

Send mig en e-mail på eric@newyorkcity.dk, hvis du vil booke billetter til en gruppe på 9 personer eller derover.

Opera billetter i New York - L'Amour de Loin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Eric’s New York Find den gratis i App Store
Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


fra
til
Søg efter billetter