Opera billetter i New York 2024 – 2025

Opera billetter i New York
Starter fra 494.00 kr.

Opera tickets i New York kan du let købe online, før du rejser til byen. Metropolitan Opera i Lincoln Center tiltrækker mange talentfulde kunstnere. Her kan du nyde en verdensberømt opera såsom La Traviata, La Bohème eller Macbeth. Når du ser en opera kan du ikke blot lade dig fortrylle af skønsang, men også af den elegante lobby og fremfor alt af den fantastiske akustik i Metropolitan Opera House. Det her er det perfekte sted til en stilfuld aften i New York. Operasæsonen varer fra sidst i september til slutningen af juni.

Se operakalenderen her og køb dine billetter

Contents

Programmet for Metropolitan Opera

Metropolitan Opera er et af verdens førende operahuse og den største organisation for klassisk musik i Nordamerika. Den er kendt for at have nogle af verdens største stemmer blandt de optrædende. Metropolitan Opera fremfører omkring 26 forskellige operaer og har 200 forestillinger per sæson. Met’s operakalender varierer for hvert år, lige fra mindre kendte operaer til klassikere som Aida and The Magic Flute. Der er flere forskellige operaer i løbet af ugen, hvilket gør sæsonen meget varieret. Nedenfor kan du se programmet for Metropolitan Opera og booke billetter.

Opera billetter i New York - Cosi fan tutte Opera billetter i New York - Akhnaten

Hvor skal jeg sidde i Metropolitan Opera House?

Hvis du vil have gode pladser, vil jeg anbefale, at du tager pladserne i orkestret. På den måde er du tæt på scenen og kan se forestillingen i al sin pragt. Hvis du får pladser højere oppe i operahuset, vil du kunne se teatrets storhed. Disse sektioner kaldes Grand Tier og Dress Circle. Husk, at nogle pladser ligger højt oppe, så hvis du har højdeskræk, skal du få orkesterbilletterne.

Hvis du har et begrænset budget, kan du købe billetter til balkonen eller Family Circle. Disse pladser ligger højt oppe i teatret, men kan stadig opleve operaen. Lincoln Center tilbyder også bokse, men personligt er jeg ikke fan af disse. Man ser operaen fra siden, og jeg foretrækker at se den forfra. Klik her for at se salsplanen for Metropolitan Opera House.

Hvordan køber man opera billetter?

Det er nemt at købe billetter til opera i New York i oversigten nedenunder. Jeg anbefaler at købe opera billetter online, før du tager afsted til New York. Dette vil spare dig tid og vigtigst af alt, så skal du ikke bekymre dig om at stresse rundt for at finde billetterne når du er ankommet til New York.

Hvorfor skal jeg købe billetter gennem NewYorkCity.dk?

  • Ingen uventede udgifter. Den viste pris er den, du betaler!
  • Det er ikke nødvendigt at downloade nogen app eller printe billetterne. Du skal kun vise QR-koden
  • Garanteret autentiske billetter
  • Bedst tilgængelige pladser, altid ved siden af ​​hinanden
  • En dedikeret servicedesk: Du kan altid kontakte mig direkte
  • Betal med kreditkort, Apple Pay, PayPal eller Giropay
  • Hvis du vælger en fleksbillet, er det muligt at annullere billetterne inden forestillingen.
Erics tip: “Foran hvert sæde er der en lille skærm, hvor en oversættelse af sangteksterne vises. Det gør det nemmere at følge med i handlingen. Hvilke sprog, der oversættes til, varierer fra opera til opera, men som oftest kan du vælge engelsk, tysk, italiensk og spansk.”

Praktisk information

  • Varighed: Afhænger af forestillingen, men normalt 3-4 timer
  • Sted: Metropolitan Opera, 30 Lincoln Center Plaza
  • Hjælpemidler: 

Metropolitan Opera billetter

Find dine billetter

Opera billetter i New York - Madama Butterfly Opera billetter i New York - Orfeo

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev