Om Eric

EricNu hvor du har kigget rundt på min side, spekulerer du sikkert på, hvem Eric er. Ja, det er mig til venstre. Jeg håber, mine tips har hjulpet dig med at planlægge din rejse til New York. Herunder kan du læse mere om mig, og hvad mit mål med NewYorKCity.dk er. Hvis du har spørgsmål, eller hvis du føler, der er vigtig info, du mangler, så send mig en e-mail på eric@newyorkcity.dk! Husk også at tjekke min Facebook-side, hvor du kan se nye billeder dagligt og møde andre entusiastiske New York-fans.

Contents

Min historie

Min familie og venner besøgte mig ofte i New York. Jeg havde ikke lyst til at gentage mine tips igen og igen, og derfor besluttede jeg mig for at skrive al informationen ned i stedet. På den måde kunne jeg bare sende min familie og venner et dokument med alle mine gode tips. Da jeg fik dette website, overførte jeg al informationen dertil, og det var sådan NewYorCity.dk blev til. Jeg fortsatte med at skrive om New York og med at dele min kærlighed til byen med mine kære. Jeg skrev om mine egne oplevelser under “Erics tips” for at vise, at jeg selv havde prøvet, det jeg skrev om.

Besøg New York City

Jeg rejser meget til og fra New York, og derfor ved jeg, hvad man kan forvente, og hvilke råd jeg skal give. Jeg har gjort det til min mission i livet at besøge alle seværdighederne, prøve en masse restauranter (ok, jeg foretrækker stadigvæk dem, der har pizza og burgere), se sportskampe, forsøge at nyde operaer og selvfølgelig at tage på alle helikopterturene. Det er den eneste måde at finde ud af, hvad der er værd at opleve (og hvad der ikke er!). Og hvorfor er det vigtigt for mig? Fordi jeg gerne vil være ærlig. Hvis jeg synes, noget ikke er værd at bruge tid på, så siger jeg det ligeud. Da min side (endelig) begyndte at få flere besøgende, indså jeg, at disse besøgende ledte efter de samme informationer som min familie og venner, nemlig lokal, ærlig og aktuel information uden overdrivelser.

Udover at skabe mit eget online encyklopædi over New York, så kan jeg godt lide at hjælpe folk med at planlægge deres rejse til The Big Apple. Jeg har oplevet både at være single, far, turist og lokal i New York, og jeg tager ikke livet alt for alvorligt. Med mine mange erfaringer, vil jeg mene, jeg har det, der skal til for at hjælpe dig. Foruden at kigge rundt på min hjemmeside kan du altid kontakte mig, hvis du har spørgsmål. Når det handler om New York, så er du kommet til den rette!

En website dedikeret til the Big Apple

Eftersom jeg får flere og flere spørgsmål om New York, og min hjemmeside hurtigt vokser, har jeg valgt at starte et firma og har ansat et dygtigt team til at hjælpe mig. Jeg videregiver min viden om New York til mit team, og de kan derfor hjælpe dig, (næsten) lige så godt som jeg selv kan.

Jeg har boet i mange af New Yorks kvarterer: East Village på 13th street, Greenwich Village på Bleecker Street, Upper East Side på Park Avenue og Hell’s Kitchen på 9th Avenue. Jeg føler mig virkelig som en lokal newyorker, som omfavner byens sprudlende energi. Tempoet er højt i New York, det er trendy,  cool, multikulturelt og pulserende. New York er at løbe en tur i Central Park eller at købe en bagel til morgenmad. Det er at bruge timevis på at gå rundt i byen eller at vinke en gul taxi til sig (som derefter sætter sig fast i trafikken). Jeg ved, hvad der gør byen unik, og jeg vil rigtig gerne dele det med dig.

Lad mig hjælpe dig med at føle dig som en rigtig newyorker!

Klik her for at se min kalender, der opdateres dagligt. I den kan du se, hvilke begivenheder og eventuelle helligdage der er under dit ophold. Har du brug for hjælp med at planlægge, hvad du skal lave i New York? Så se mine eksempler på rejseplaner her. Og sidst men ikke mindst så sørger min gratis Eric’s New York app for, at du har al den nødvendige information lige ved hånden. I appen finder du kort, der kan bruges, selvom du er offline. Kortet giver dig et overblik over attraktioner, offentlige toiletter og steder med gratis wi-fi. Klik her for at få appen til Android, og klik her for at få appen til iPhone.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev