Ski- eller snowboard-dagstur i New York

Køb billetter nu
Ski- eller snowboard-dagstur i New York

Skiløb og snowboarding i New York er nok ikke lige det første, du tænker på, når du planlægger din ferie i byen, der aldrig sover. Men hos NewYorCity.dk har vi lidt af hvert at vælge imellem og altså også denne unikke, snefyldte dagstur, hvor du kan stå på ski eller snowboard. Blot et par timers kørsel fra byen, kan du nemlig stå på ski eller snowboard i Hunter Mountain Resort. Vil du gerne kombinere din storbyferie med sjov på løjperne, så er denne dagstur lige noget for dig.

Book din ski- eller snowboarding-dagstur her

For en all-inclusive ski-pakke, kan du booke en skitur til Mountain Creek Ski Resort

Contents

Vintersport nær New York

Basispakken omfatter et tur/retur buskort og en liftbillet, men du kan også vælge kun at få transport. Leje af ski eller snowboard og lektioner skal reserveres gennem skisportsstedet. Uanset hvor øvet du er i skiløb kan du booke en billet med adgang til alle skilifte. Hunter Mountain tilbyder nemlig løjper, der passer til alle niveauer. Der er både en simpel løjpe til begyndere og et meget mere avanceret terræn til erfarne skiløbere. På denne dagstur starter du dagen med at hoppe på en bus i Midtown Manhattan, som kører dig til Hunter Mountain. Fremme ved skiresortet får du udleveret dit liftkort og ski eller snowboard. Alt dette er inkluderet i den totale pris, du betaler på forhånd. Om eftermiddagen bliver du kørt tilbage til Manhattan igen.

Ski- eller snowboard-dagstur i New York - Skiopbevaring Ski- eller snowboard-dagstur i New York - Hunter Mountain

Hunter Mountain

Hunter Mountain har mange forskellige løjper. De bliver dækket med frisk sne af snemaskiner, når det er nødvendigt, og derfor er der altid gode skiforhold. Leder du efter en adrenalinfyldt udfordring, så kan Hunter Mountain byde på et frit fald på 488 meter, hvis det skulle være! Begyndere er der skam også fine forhold for, så dagsturen egner sig til snowboard- og skientusiaster på alle niveauer. Og så koster denne dagstur endda fra kun ca. 650 kr.

Erics tip: Tjek hos dit rejseforsikringsselskab, om din forsikring dækker ulykker ved skiløb og/eller snowboarding, og sørg for at tilkøbe ekstra forsikring om nødvendigt!

Praktisk information

Efter dit køb modtager du et værdibevis via e-mail. Værdibeviset kan du enten printe ud og bruge som billet til dagsturen, eller du kan vise det på din mobiltelefon.

  • Minimumsalder: 13 år
  • Mødested: Flere afhentningssteder
  • Afgangstid: kl. 06.00 eller 06.30.
  • Denne tur er sæsonbestemt

Book din dagstur med ski eller snowboard her

Klik på kortet herunder for at se nærmere på løjperneSki- eller snowboard-dagstur i New York - Kort over løjper

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev