Ski- eller snowboard-dagstur i New York

Køb billetter nu
Ski- eller snowboard-dagstur i New York

Skiløb og snowboarding i New York er nok ikke lige det første, du tænker på, når du planlægger din ferie i byen, der aldrig sover. Men hos NewYorCity.dk har vi lidt af hvert at vælge imellem og altså også denne unikke, snefyldte dagstur, hvor du kan stå på ski eller snowboard. Blot et par timers kørsel fra byen, kan du nemlig stå på ski eller snowboard i Hunter Mountain Resort. Vil du gerne kombinere din storbyferie med sjov på løjperne, så er denne dagstur lige noget for dig.

Book din ski- eller snowboarding-dagstur her

Hvis den ovenstående dagstur ikke er tilgængelig, så kan du booke en skitur til Windham Mountain

Vintersport med alt inkluderet

Uanset hvor øvet du er udi skiløb kan du booke en billet med adgang til alle skilifte. Hunter Mountain tilbyder nemlig løjper, der passer til alle niveauer. Der er både en simpel løjpe til begyndere og et meget mere avanceret terræn til erfarne skiløbere. På denne dagstur starter du dagen med at hoppe på en bus i Midtown Manhattan, som kører dig til Hunter Mountain. Fremme ved skiresortet får du udleveret dit liftkort og ski eller snowboard. Alt dette er inkluderet i den totale pris, du betaler på forhånd. Om eftermiddagen bliver du kørt tilbage til Manhattan igen.

Ski- eller snowboard-dagstur i New York - Skiopbevaring Ski- eller snowboard-dagstur i New York - Hunter Mountain

Hunter Mountain

Hunter Mountain har mange forskellige løjper. De bliver dækket med frisk sne af snemaskiner, når det er nødvendigt, og derfor er der altid gode skiforhold. Leder du efter en adrenalinfyldt udfordring, så kan Hunter Mountain byde på et frit fald på 488 meter, hvis det skulle være! Begyndere er der skam også fine forhold for, så dagsturen egner sig til snowboard- og skientusiaster på alle niveauer. Og så koster denne dagstur endda fra kun ca. 650 kr. Det er ikke mere, end hvad man hurtigt kan få brugt på en bytur på Manhattan.

Erics tip: Tjek hos dit rejseforsikringsselskab, om din forsikring dækker ulykker ved skiløb og/eller snowboarding, og sørg for at tilkøbe ekstra forsikring om nødvendigt!

Praktisk information

Efter dit køb modtager du et værdibevis via e-mail. Værdibeviset kan du enten printe ud og bruge som billet til dagsturen, eller du kan vise det på din mobiltelefon.

  • Minimumsalder: 18 år
  • Mødested: Midtown Manhattan
  • Afgangstid: kl. 06.00 eller 06.30. Afgang fra Hunter Mountain kl. 16.30.
  • Denne tur er sæsonbestemt

Book din dagstur med ski eller snowboard her

Klik på kortet herunder for at se nærmere på løjperneSki- eller snowboard-dagstur i New York - Kort over løjper

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter
fra
til
Søg efter billetter