Summit One Vanderbilt billetter

One Vanderbilt The Summit billetter

Summit One Vanderbilt billetter vil du kunne købe online. Dette observationsdæk i New York ligger i skyskraberen One Vanderbilt i Midtown Manhattan, ved siden af Grand Central Terminal. Udsigtsplatformen ligger i 335 meters højde. Takket være den unikke beliggenhed byder Summit på en super udsigt til de omkringliggende vartegn, såsom Empire State Building. Udsigten er en helt anden, end den du får fra andre observationsdæk i New York.

 

Køb dine SUMMIT New York billetter her

Contents

SUMMIT One Vanderbilt

One Vanderbilt ligger overfor Grand Central. SUMMIT One Vanderbilt observationsdæk fylder hele tre etager i den imponerende skyskraber. Herfra kan du nyde den unikke udsigt til Empire State Building, Bryant Park og Times Square, som ligge lige i nærheden. Udover den smukke udsigt byder observationsdækket også på kunstoplevelsen ‘Air’, som du kan gå igennem. Der er også en indendørs café med pejs og en udendørsterrasse med bar.

One Vanderbilt The Summit billetter - Udsigt til Empire State Building One Vanderbilt The Summit billetter - Udsigt til Central Park

Særlige kendetegn ved Summit

Summit er ikke et helt almindeligt observationsdæk, her finder du nemlig også fire sansestimulerende oplevelser skabt at Kenzo Digital. Alt i alt giver Summit dig flere måder at nyde udsigten over New York på.

Transcendence

Ved indgangen går du ind i ‘Transcendence’: et rum med højt til loftet og fyldt med spejle, som skaber en surrealistisk oplevelse, og giver dig mulighed for at tage de mest imponerende Instagrambilleder. Over dette rum kan du gå langs balustraden og se de store, runde spejle. Når du besøger Summit, anbefales det ikke at tage nederdel eller kjole på, da både loft og gulv består af spejle.

One Vanderbilt The Summit billetter - Transcendence

Affinity

Når du går igennem stedet, kommer du til ‘Affinity’, hvor hundredvis af balloner svæver rundt. Det er det perfekte sted til en unik selfie. Dette rum byder også på den bedste udsigt over Central Park og Uptown Manhattan.

One Vanderbilt The Summit billetter - Affinity

Levitation

Herudover byder SUMMIT One Vanderbilt også på ‘Levitation’, som består af to udhæng med gennemsigtigt glasgulv. Hvis du ikke lider af højdeskræk, så kan du nyde en fantastisk udsigt over Madison Avenue i disse udhæng.

Ascent

“Ascent” er de to glaselevatorer der kører op fra observationsdækket – på ydersiden af bygningen vel at mærke! Når en elevator når toppen, bliver den deroppe i et par minutter, så du kan nyde den fabelagtige udsigt. Bemærk, at elevatorerne er en ekstra attraktion, som du skal købe en separat billet til.

Ascent er midlertidigt lukket
Erics tip: “Tag dig god tid til at gå på opdagelse i Summit One Vanderbilt. Jeg anbefaler for eksempel at sætte sig ned og lade alle indtryk synke ind. Jeg bruger normalt omkring halvanden time på observationsdækket. Husk også at besøg toiletterne på stedet: her kan du også opleve en smuk udsigt over byen.”

Summit om dagen og om aftenen

Du kan både besøge observationsdækket om dagen og om aftenen, og det er to forskellige oplevelser. Om dagen har du en god udsigt over Central Park, og observationsdækket er godt belyst til at tage gode Instagrambilleder. På grund af de mange spejle reflekteres der meget sollys, så jeg anbefaler at medbringe solbriller.

Kunstoplevelsen ‘Air’ er endnu mere intens om aftenen end i dagtimerne. De mange forskellige farver bliver mere synlige og bragt til live af de lyde, der spilles. Dette, kombineret med den fantastiske udsigt over byen, gør virkelig observationsdækket til et unik oplevelse.

Køb dine SUMMIT New York billetter her
Erics tip: “Fra Summit har du god udsigt over Central Park. Hvis du ønsker at se Manhattans største park ovenfra, vil jeg anbefale at besøge observationsdækket i dagtimerne.”

The Summit One Vanderbilt - Nat The Summit One Vanderbilt - Aften

Oplevelse udendørs

Observationsdækket har også et udendørsområde med udsigt til Empire State Building og Times Square. På udendørsterrassen kan du nyde en drink fra baren, og herfra har du også adgang til ‘Ascent’, som er elevatorerne på ydersiden af bygningen.

Praktisk information

  • Sted: Hovedindgangen er på Main Concourse i Grand Central Terminal
  • Åbningstider: 
    • fra 09:00 til 00:00
    • Den sidste adgang er 90 minutter før lukketid

Dette observationsdæk er ikke inkluderet i et rabatkort.

Køb dine SUMMIT New York billetter her

Hvornår er det bedst at besøge Summit One Vanderbilt?

Der er ikke noget 'bedste' tidspunkt at besøge Summit One Vanderbilt. Om dagen kan du tage gode billeder, og om aftenen er oplevelsen mere intens. Læs mere her.

Hvor meget koster billetter til Summit One Vanderbilt?

Billetter til Summit One Vanderbilt er tilgængelige fra 322 kr..

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev