Summit One Vanderbilt billetter

One Vanderbilt The Summit billetter

Summit One Vanderbilt billetter vil du kunne købe online. Dette observationsdæk i New York ligger i skyskraberen One Vanderbilt i Midtown Manhattan, ved siden af Grand Central Terminal. Udsigtsplatformen ligger i 335 meters højde. Takket være den unikke beliggenhed byder Summit på en super udsigt til de omkringliggende vartegn, såsom Empire State Building. Udsigten er en helt anden, end den du får fra andre observationsdæk i New York.

Summit One Vanderbilt Observation Deck åbner efter planen den 21. oktober 2021.

Billetterne kan ikke købes endnu
Vil du gerne have besked, så snart billetterne kan købes? Send mig en besked på [email protected] , så sender jeg dig en e-mail, når billetterne bliver sat til salg.

Observationsdæk ved Grand Central

One Vanderbilt ligger på hjørnet af 42nd Street og Vanderbilt Avenue, overfor Grand Central. Observationsdækket i One Vanderbilt strækker sig over den 57., 58. og 59. etage i den imponerende skyskraber. Det byder på en unik udsigt til Empire State Building, Chrysler Building, Bryant Park og Times Square, som alle ligger tæt derpå. Der er også en udendørs terrasse, hvor du kan købe fin mad og drikkevarer. I One Vanderbilt  er der desuden mange kontorer og butikker, og der er endda plads til kulturelle projekter.

Særlige kendetegn ved Summit

Summit One Vanderbilt er ikke et helt almindeligt observationsdæk. Det byder på to udhæng med glasgulv, som hedder “Levitation”, hvor du kan stå på og nyde en skøn udsigt over Madison Avenue – hvis du vel og mærke ikke lider af højdeskræk. Der er også et unikt “infinity room”, hvor der er højt til loftet og fyldt med spejle, hvilket giver en surrealistisk oplevelse og muligheden for at tage imponerende selfies. På den måde giver et besøg i Summit dig den bedste udsigt over New York på flere måder.

Oplevelse udendørs

Du skal selvfølgelig også en tur udenfor for at udforske, alt hvad Summit har at byde på. Hovedattraktionen, foruden den fantastiske udsigt, er de to glaselevatorer ved navn “Ascent”, der kører op fra observationsdækket – på ydersiden af bygningen vel at mærke! Når en elevator når toppen, bliver den deroppe i et par minutter, så du kan nyde den fabelagtige udsigt. Herefter kører den ned igen, hvor du kan gå direkte ud på terrassen udendørs og få dig en drink. På terrassen, som hedder “Après”, er der mulighed for at købe finere mad og drinks. Bemærk, at elevatorerne er en ekstra attraktion, som du skal købe en separat billet til.

Erics tip: Summit ligger ret tæt på Empire State Building. Det ikoniske New York-vartegn ses på tæt hold fra observationsdækket, og denne fantastiske udsigt overraskede mig positivt. Du vil kunne komme ind og ud af bygningen via Grand Central, hvor der er bygget en imponerende indgang.

One Vanderbilt The Summit billetter - Udsigt til Empire State Building One Vanderbilt The Summit billetter - Udsigt til Central Park

Vil du besøge et af byens andre observationsdæk nu? Så køb Empire State Building billetter, Top of the Rock billetter, One World Observatory billetter eller Edge Observation Deck billetter.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter
fra
til
Søg efter billetter