Bus i New York

Bus i New York

Det er nemt og sikkert at tage en bus i New York. Dog er det ikke det optimale transportmiddel, hvis du har travlt. Hvis du ikke har lyst til at gå for meget, så er en køretur i bus en god måde at se New York på. Busserne er blå og hvide, og foran er der et display, der viser linjenummer og destinationen.

Brug af MetroCard

Det koster kun 2.75 $ at tage bussen, og du kan betale med samme slags MetroCard, som bruges til byens subway. Du kan også betale med det præcise beløb i mønter (de tager kun imod de sølvfarvede mønter), eller du kan bruge Apple Pay på din mobil (som er koblet til et betalingskort). Med et Unlimited MetroCard kan du også køre med New York busser.

Med dit MetroCard kan du skifte til en anden bus eller subway. Hvis du køber busbilletten kontant, skal du bede chaufføren om en “transfer ticket” for at kunne skifte.

Busserne stopper kun ved busstoppestederne om dagen. Mellem klokken 22.00 og 05.00 kan du bede chaufføren om at stoppe hvor som helst på ruten. Alle busserne er tilgængelige for kørestolsbrugere.

Om natten er bussen et sikkert alternativ til at tage subway.

Download de gratis kort over busruter i New York her

Select Bus Service

På nogle ruter er der en såkaldt Select Bus Service, der har til formål at reducere rejsetiden og øge komforten for passagererne. For at få det hele til at gå hurtigere skal man betale, inden man stiger på bussen i stedet for i bussen. Der er automater ved busstoppestederne, hvor  du enten kan bruge dit MetroCard eller købe en billet kontant. Du får en kvittering, som du skal sørge for at beholde på busturen i tilfælde af, du får billetten tjekket. Når du har betalt, kan du stige ind ved gennem en hvilken som helst af dørene. På kortet står der “SBS” ud for Select Bus Service-linjerne.

Bus i New York - Bus på 9th Avenue

Hvordan betaler man for at tage bussen i NYC?

En bustur i New York koster 2.75 $, og du kan enten bruge et MetroCard, Apple Pay (som er koblet til et kreditkort) eller betale med det præcise beløb i mønter. Køb dit New York MetroCard her.

Kan man betale med kontanter i New Yorks busser?

Ja, man kan betale med kontanter, men du skal have det præsice beløb i mønter (der tages kun imod de sølvfarvede mønter).

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter
fra
til
Søg efter billetter