Lej et el-løbehjul i New York

Køb billetter nu
Lej et el-løbehjul i New York

Et el-løbehjul er en unik måde at gå på opdagelse i New York. Disse el-løbehjul, også kendt som scootere eller e-scootere, har ofte kapacitet til at køre over 60 kilometer. Dette giver dig mulighed for at udforske Central Park og andre dele af byen på en nem og hurtig måde.

Lej dit elektriske løbehjul i New York her

Leje af el-løbehjul i New York

Alle fra alderen 16 og derover kan leje et elektrisk løbehjul i New York uden at have (knallert)kørekort. Tag en køretur med el-løbehjulet over Time Square, gennem Manhattans gader, eller langs Hudsonfloden. Da afhentningsstedet er tæt på Central Park, er det oplagt at tage en tur på el-scooteren her. Det er nemt at styre et elektrisk løbehjul: Du sætter blot af og trykker på speederen. Derefter kan du sætte begge fødder på løbehjulet, mens det accelererer. Du bremser ved at trykke på håndbremsen eller ved at give slip på speederen. Du kan altid bede om en yderligere forklaring ved afhentning, hvis det er første gang, du bruger el-løbehjul.

Regler for elektriske løbehjul i new York

Der er bestemte regler, der gør sig gældende for brug af el-løbehjul i New York. Fordi disse scootere kan køre helt op til 25 km/t., må de ikke benyttes på fortovet, men kan derimod bruges på cykelstier. Du må kun køre på veje, hvor hastighedsgrænsen er 48 km/t (30 mph), hvilket gælder det meste af Manhattan. Der er desuden en aldersgrænse på 16 år, og personer under 18 år skal have hjelm på. Det anbefales dog stadig, at personer over 18 også bærer hjelm.

Praktisk Information

Efter køb modtager du en voucher, som du kan vise på mobilen, når du skal hente dit el-løbehjul.

  • Afgangssted: Tæt ved Central Park
  • Afgangstidspunkt: Valgfrit
  • Pris: Afhænger af hvor længe du lejer el-løbehjulet
  • Hjelm og kort er inkluderet i prisen

Lej dit elektriske løbehjul i New York her

Lej et el-løbehjul i New York - el-løbehjul Lej et el-løbehjul i New York - Central Park

El-løbehjul tour gennem Central Park

På en el-løbehjul-tour gennem Central Park vil du opleve mange forskellige steder af parken. En guide vil lede turen, som starter fra Columbus Avenue og blandt andet kommer forbi Bethesda Fountain, Cleopatra’s Needle og Jacqueline Kennedy Onassis Reservoir. I løbet af turen vil I stoppe flere steder, så der kan tages billeder. Undervejs vil guiden fortælle om de forskellige steder i parken.

Book din el-løbehjul-tour her

Kan jeg leje et el-løbehjul i New York?

Ja, du kan leje elektriske løbehjul i New York. Læs mere her.

Hvad er reglerne for at køre på el-løbehjul i New York?

Der er regler for at anvende elektiske løbehjul i New York. Læs reglerne her.

Kan jeg komme på en guidet tour med el-løbehjul i New York?

Ja, der findes tours på el-løbehjul i New York. Book din tour her.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev