Løbe i New York

Løbe i New York

Det er populært at løbe i New York. Du vil med garanti føle dig som en rigtig newyorker på en løbetur gennem Central Park, langs Hudson River eller over Brooklyn Bridge. Jeg tager mig også jævnligt en hurtig løbetur – til min hoveddør, når pizzabudet kommer. Men til dem, der godt kan lide en rigtig løbetur, har jeg her lavet en liste over de bedste steder at løbe på Manhattan. Vidste du, at der faktisk er flere guidede løberuter, der går forbi nogle af byens største attraktioner? Det er en super aktivitet, hvis New York Marathon er for ekstremt til dig, men du gerne vil på en løbetur i New York.

Løbe i Central Park

Det mest populære sted at løbe i New York er naturligvis Central Park. Mange lokale ynder at løbe i parken for at holde formen ved lige. Der er en asfalteret rute gennem hele parken, der er delt op i baner til cyklister, fodgængere og motoriserede køretøjer. Det er et god og sikker rute at løbe på. Hele ruten gennem Central Park er knap 8 km lang, men du kan også krydse parken flere steder via stier. Vil du gerne vide mere, om de seværdigheder du kommer forbi på din løbetur? Så tag med på denne løbetur gennem Central Park. På den 5 km lange løbetur fortæller guiden dig, om de berømte steder I løber forbi undervejs. Foretrækker du en lidt længere løbetur? Så er denne 6,5 km lange Central Park løbetur måske noget for dig.

Erics tip: Hvis du har planer om at tage på en løbetur i Central Park, så tag derhen tidligt om morgenen. Senere på dagen kan der nemlig godt være temmelig mange folk. Jeg vil ikke anbefale dig at løbe i Central Park om aftenen, eftersom det ikke er et specielt sikkert sted at opholde sig efter mørkets frembrud. Glem ikke at tage dit MetroCard med dig i tilfælde af, du er kommet til at løbe bag en flot newyorker så længe, at du er for udmattet til at løbe tilbage.

Løbe over Brooklyn Bridge

Et andet godt sted at løbe er på Brooklyn Bridge. Tag med subway til Brooklyn, og løb tilbage mod Manhattan. Hvis du synes, du har spist lidt for mange hotdogs på ferien, så kan du i stedet både løbe fra Manhattan til Brooklyn og tilbage igen. Husk at stoppe op ind imellem, så du rigtig kan nyde udsigten over skylinen. På fredage kan du også deltage i en Brooklyn Bridge Running Tour. På denne guidede tur, krydser du Brooklyn Bridge og Manhattan Bridge, og du løber også gennem Chinatown. Turen slutter ved City Hall.

Løbe på Manhattan

Manhattan byder på mange gode steder til en løbetur. Det er måske mindre velkendte steder, men de kan bestemt være lige så hyggelige. Du kan endda løbe gennem det travle område omkring Times Square. Du kan tage med på en guidet løbetur, hvor du kommer forbi Times Square, Grand Central Station og Rockefeller Center. Denne guidede tur hedder Running Tour over The Crossroads of the World.

Hvis du gerne vil lære mere om New Yorks historie, så kan du tage med på Immigrant Running Tour. Her fører en guide dig gennem SoHo, Little Italy, Chinatown og de små gader på Lower East Side. Løbeturen afsluttes med et velfortjent hvil og en kop kaffe på en lokal kaffebar.

På Lower Manhattan kan du også dykke ned i historien. Det var her mange immigranter ankom til, og der er mindesmærker ved South Street Seaport og City Hall. Opdag disse seværdigheder på en America’s Roots Running Tour. På denne tur passerer du også Ground Zero og 9/11 Memorial.

High Line Park i New York er absolut er besøg værd. Det er et ideelt sted at løbe en tur om morgenen. Tager du med på en Village Running Tour, så er High Line Park blot et af de mange flotte steder i New York, du får lejlighed til at opdage. På turen løber du gennem de stille gader i West Village, langs teatre og restauranter. Det kan endda være, du er heldig at spotte en kendis undervejs!

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter
fra
til
Søg efter billetter