Løbe i New York

Løbe i New York

Det er populært at løbe i New York. Du vil med garanti føle dig som en rigtig newyorker på en løbetur gennem Central Park, langs Hudson River eller over Brooklyn Bridge. Jeg tager mig også jævnligt en hurtig løbetur – til min hoveddør, når pizzabudet kommer. Men til dem, der godt kan lide en rigtig løbetur, har jeg her lavet en liste over de bedste steder at løbe på Manhattan. Vidste du, at der faktisk er flere guidede løberuter, der går forbi nogle af byens største attraktioner? Det er en super aktivitet, hvis New York Marathon er for ekstremt til dig, men du gerne vil på en løbetur i New York.

Løbe i Central Park

Det mest populære sted at løbe i New York er naturligvis Central Park. Mange lokale ynder at løbe i parken for at holde formen ved lige. Der er en asfalteret rute gennem hele parken, der er delt op i baner til cyklister, fodgængere og motoriserede køretøjer. Det er et god og sikker rute at løbe på. Hele ruten gennem Central Park er knap 8 km lang, men du kan også krydse parken flere steder via stier.

Vil du gerne vide mere, om de seværdigheder du kommer forbi på din løbetur? Så tag med på denne løbetur gennem Central Park. På den 5 km lange løbetur fortæller guiden dig, om de berømte steder I løber forbi undervejs.Foretrækker du en lidt længere løbetur? Så er denne 6,5 km lange Central Park løbetur måske noget for dig.

Erics tip: “Hvis du har planer om at tage på en løbetur i Central Park, så tag derhen tidligt om morgenen. Senere på dagen kan der nemlig godt være temmelig mange folk. Jeg vil ikke anbefale dig at løbe i Central Park om aftenen, eftersom det ikke er et specielt sikkert sted at opholde sig efter mørkets frembrud. Glem ikke at tage dit MetroCard med dig i tilfælde af, du er kommet til at løbe bag en flot newyorker så længe, at du er for udmattet til at løbe tilbage.”

Løbe over Brooklyn Bridge

Et andet godt sted at løbe er på Brooklyn Bridge. Tag med subway til Brooklyn, og løb tilbage mod Manhattan. Hvis du synes, du har spist lidt for mange hotdogs på ferien, så kan du i stedet både løbe fra Manhattan til Brooklyn og tilbage igen. Husk at stoppe op ind imellem, så du rigtig kan nyde udsigten over skylinen.

Løbe på Manhattan

Manhattan byder på mange gode steder til en løbetur. Det er måske mindre velkendte steder, men de kan bestemt være lige så hyggelige. Du kan endda løbe gennem det travle område omkring Times Square. Du kan tage med på en guidet løbetur, hvor du kommer forbi Times Square, Grand Central Station og Rockefeller Center. Denne guidede tur hedder Running Tour over The Crossroads of the World.

På Lower Manhattan kan du dykke ned i historien. Det var her mange immigranter ankom til, og der er mindesmærker ved South Street Seaport og City Hall. På denne tur passerer du Ground Zero og 9/11 Memorial.

High Line Park i New York er absolut er besøg værd. Det er et ideelt sted at løbe en tur om morgenen. Et andet populært sted at løbe i området er Hudson River Park. Det er et meget langt parkområde, der strækker sig gennem det meste af Manhattans vestside parallelt med Hudson River. Langs ruten får du 7 kilometer med næsten uafbrudt udsigt over floden, glimt af massevis af moler og masser af grønne områder.

Og hvis du har behov for noget nyt løbetøj eller løbesko, så kan du besøge en af sportsbutikkerne i New York.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev