New York Pass

Køb billetter nu
New York Pass
30% rabat

Rabatkortet New York Pass er et godt valg, hvis du gerne vil se og opleve en masse i New York. Prisen er fast og afhænger af, om du køber et rabatkort, der gælder i 1, 2, 3, 4, 5, 7 eller 10 sammenhængende dage. Med New York Pass kan du besøge en række museer og hovedattraktioner. Desuden giver det dig mulighed for at tage på guidede ture, leje cykler og en masse andet. I alt kan du med kortet vælge mellem mere end 100 attraktioner og aktiviteter. Desuden kan du springe køen over ved 15 af de mest proppede seværdigheder.

Køb dit New York Pass her

EKSKLUSIVT TILBUD: Få op til 30% rabat på et New York Pass. Køb i dag! Et New York Pass er gyldigt i 2 år fra købsdatoen.

Priser

1 dag 2 dage 3 dage 4 dage 5 dage 7 dage 10 dage
Børn 0-2 år gratis gratis gratis gratis gratis gratis gratis
Børn 3-12 år $99 $160 $201 $149 $227 $247 $179 $262 $199 $299 $224
Voksne $134 $200 $276 $204 $304 $344 $257 $384 $296 $490 $339

 

Tur med hop-on-hop-off-bus inkluderet

Hop-on-hop-off-busser er et godt valg, hvis du vil slappe af, mens du ser meget af byen. Jeg anbefaler, at du tager hele ruten rundt, inden du stiger af og ser nærmere på seværdighederne. Det er den perfekte måde at lære byen at kende på. Når du køber et New York Pass, så er der en dagsbillet til Big Bus’ hop-on-hop-off-busser inkluderet. Med denne billet kan du køre på Uptown- og Downtown-ruten.

Hvordan køber jeg et New York Pass?

Du kan købe dit New York Pass med rabat her. Du kan vælge mellem tre måder at få det på: På mobiltelefonen, sendt med posten (30 $, levering inden for 5-7 hverdage), eller du kan selv hente det i New York, hvilket ikke koster ekstra. Her er adresserne, du kan hente kortet på. Fordelen ved et New York Pass på mobilen er, at du med det samme modtager et direkte link til New York Pass-appen (fås til iOS og Android). Derfra kan du åbne dit mobile pass med en QR-kode. I appen finder du al den nødvendige information om de attraktioner, ture og aktiviteter, der er inkluderet. Du kan ikke printe dit mobile New York Pass ud, så hvis du hellere vil have et fysisk kort og en 200-siders guidebog, så anbefaler jeg, at få det leveret eller selv at hente det i New York.

Hvordan fungerer et New York Pass?

Der er to to slags kort at vælge mellem: et digitalt og et fysisk New York Pass. Vælger du det digitale kort, så modtager du efter din booking et link til New York Pass-appen. I denne app kan du uploade dit pass (en QR-kode). Herefter skal du blot vise dit kort på din smartphone ved indgangen til de forskellige attraktioner. Vælger du derimod at få dit pass tilsendt med posten, eller afhenter du det i New York, så får du et fysisk kort. Det fysiske kort ligner et kreditkort, og du kan dermed nemt have det med dig i din pung. Uanset hvilken af disse to muligheder du vælger, anbefaler jeg, at du besøger den første seværdighed tidligt om morgenen for at aktivere dit pass. Det skyldes, at kortet er gyldigt i et antal sammenhængende kalenderdage, så ved at aktivere det tidligt på dagen, kan du nå at få mere ud af det. De fleste attraktioner åbner tidligt, og der er også mindre travlt og mindre kø kort efter åbningstid. En anden fordel ved kortet er, at du ved en del seværdigheder kan springe billetkøen over. Du skal heller ikke betale noget ekstra ved attraktionerne for at komme ind, men skal bare vise kortet for at få adgang.

Erics tip: New York Pass er super, hvis du gerne vil se mange ting. Jeg anbefaler, du køber et kort, der gælder i minimum tre dage. Det sikrer nemlig, at du får meget valuta for pengene, og så kan du også fordele aktiviteterne lidt bedre. Hvis du alligevel foretrækker et dagskort, så anbefaler jeg at købe det her. Du får dagskortet til den bedste pris på den hjemmeside.

New York Pass Circle Line New York Pass - Frihedsgudinden

Hvilke seværdigheder og aktiviteter skal jeg vælge?

Du har formentlig ikke tid til at besøge alle attraktionerne, kortet giver adgang til, men det gør ikke så meget. Selv hvis du eksempelvis køber et New York Pass til 1 dag og besøger tre hovedseværdigheder, så sparer du stadigvæk mindst 58 $. Kortet giver dig adgang til et bredt udvalg af attraktioner og aktiviteter. Her er blot et lille udvalg:

Ikoniske New York

New York Pass giver dig entré til nogle af New Yorks mest ikoniske attraktioner. Du må ikke misse chancen for at se Frihedsgudinden og Empire State Building eller Top of the Rock. Kortet giver dig også muligheden for at bruge “Fast Track’”-indgangen til nogle seværdigheder, hvilket sparer dig værdifuld tid.

Historie

Elsker du historie? Så er der mange seværdigheder, du kan se frem til at besøge med New York Pass, deriblandt American Museum of Natural History, Museum of Jewish Heritage og 9/11 Museum.

Sjov udenfor

Hvis du kan lide at opholde dig udendørs, så besøg Brooklyn Botanic Garden, New York Botanical Garden eller Cloisters Gardens. Vil du gerne nyde den friske luft, mens du udforsker byen, så kan jeg anbefale, at du benytter dig af muligheden for at leje en cykel i Central Park og tager på en af de mange bådture eller cruises. Og glem ikke at nyde den forrygende udsigt over byen fra Top of the Rock, One World Observatory eller Empire State Building!

Kunst og kultur

Kunstfanatikere skal helt klart besøge MoMA, Metropolitan Museum of Art, Whitney Museum of American Art og Guggenheim. Hvis du gerne vil udforske byens kulturelle diversitet, så kan du tage på forskellige guidede ture, såsom en Bronx Tour eller SoHo-­Little Italy-­Chinatown Walking Tour.

Klik her for en oversigt over alle inkluderede attraktioner og for bestilling

New York Pass Top of the Rock 1

Hvad er med i New York Pass?

Der er en billet til hop-on-hop-off-busser og mere end 100 andre ture og attraktioner med i New York Pass. Det er derfor ideelt, hvis du vil have så meget ud af din tur som muligt.

Hvad koster et New York Pass?

Det afhænger af, hvor mange dage du gerne vil bruge dit New York Pass. Brug min rabatkode, og spar flere penge!

Inkluderer New York Pass subway-transport?

New York Pass inkluderer ikke subway-transport. Jeg anbefaler at købe et metrokort til NYC's Subway her, inden du rejser.

Findes der en rabatkode til New York Pass?

Jeg har en rabatkode til New York Pass her på min hjemmeside.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter
fra
til
Søg efter billetter