New York Pass

Køb billetter nu
New York Pass
Op til 34% rabat

Rabatkortet New York Pass er et godt valg, hvis du gerne vil opleve en masse i New York. Prisen er fast og afhænger af, om du køber et rabatkort, der gælder i 1, 2, 3, 4, 5, 7 eller 10 sammenhængende dage. Med New York Pass kan du besøge en række museer og hovedattraktioner. Desuden giver det dig mulighed for at tage på guidede ture, leje cykler og meget andet. I alt kan du med kortet vælge mellem mere end 100 attraktioner og aktiviteter.

Køb dit New York Pass her

SÆRLIGT TILBUD: Bestil dit New York Pass i dag med op til 27% rabat + få 10% ekstra rabat med rabatkoden “ERICNYP10”. Rabatkortene er gyldige i 1 år efter købsdatoen.

Contents

Priser

3 dage4 dage5 dage7 dage10 dage
Voksne$329 $212$379 $246$419 $271$484 $305$544 $339
3-12 år$204 $144$239 $161$269 $178$344 $216$374 $241

Tur med hop-on-hop-off-bus inkluderet

Hop-on-hop-off-busser er et godt valg, hvis du vil slappe af, mens du ser meget af byen. Jeg anbefaler, at du tager hele ruten rundt, inden du stiger af og ser nærmere på seværdighederne. Det er den perfekte måde at lære byen at kende på. Når du køber et New York Pass, så er der en dagsbillet til Big Bus’ hop-on-hop-off-busser inkluderet. Med denne billet kan du køre på Uptown- og Downtown-ruten.

Hvordan køber jeg et New York Pass?

Efter købet kan du vælge et digitalt pas eller du kan vælge at downloade passet som en PDF-fil, som du kan printe. Jeg anbefaler altid at udskrive dit pas, hvis din mobiltelefon holder op med at fungere. Al information om hvilke ture og attraktioner, der er inkluderet i rabatkortet, kan findes her.

Hvordan fungerer et New York Pass?

Når du har downloadet dit pass, kan du begynde at bruge det med det samme. For guidede ture og nogle attraktioner skal du reservere en tid. Når du foretager reservationen, aktiverer du ikke dit New York Pass, som så gør det muligt at booke inden du ankommer til New York. For at reservere og se en komplet oversigt, klik her.

For at aktivere passet skal du vise det på telefonen eller via udskriften ved attraktionens indgang. Passet bliver aktiveret, første gang du bruger det, og herefter er det gyldigt i det antal sammenhængende dage, du har valgt.

Jeg anbefaler at du aktiverer dit New York Pass ved at besøge den første seværdighed tidligt om morgenen. Det skyldes, at passet er gyldigt i et fast antal kalenderdage, så du får mest ud af det ved at bruge det tidligt den første dag. De fleste attraktioner åbner tidligt, og der er også færre besøgende ved den tid, og dermed kan du undgå lang kø. Endnu en fordel ved passet: nogle gange får man hurtigere entré, da der fx er separat kø for personer med rabatkort, og for dem der har reserveret. Det er også nemt at scanne dit pas. Derudover betaler du intet ekstra ved attraktionerne, det eneste du skal bruge er rabatkortet! Rabatkortet er ganske enkelt nemt at bruge og sparer dig for mange penge.

Erics tip: New York Pass er super, hvis du gerne vil se mange ting. Jeg anbefaler, du køber et pass, der gælder i minimum tre dage. Det sikrer nemlig, at du får meget valuta for pengene, og så kan du også fordele aktiviteterne lidt bedre. Hvis du alligevel foretrækker at købe passet for en kortere periode, anbefaler jeg, at du nøje planlægger din dag, så du får mest muligt ud af dit pass.

New York Pass Circle Line New York Pass - Frihedsgudinden

Hvilke seværdigheder og aktiviteter skal jeg vælge?

Du har formentlig ikke tid til at besøge alle attraktionerne, kortet giver adgang til, men det gør ikke så meget. Selv hvis du eksempelvis køber et New York Pass til 1 dag og besøger tre hovedseværdigheder, så sparer du stadigvæk mindst 58 $. Kortet giver dig adgang til et bredt udvalg af attraktioner og aktiviteter. Her er blot et lille udvalg:

Ikoniske New York

New York Pass giver dig entré til nogle af New Yorks mest ikoniske attraktioner. Du må ikke misse chancen for at se Frihedsgudinden og 9/11 Museum eller Top of the Rock. Kortet giver dig også muligheden for at bruge “Fast Track’”-indgangen til nogle seværdigheder, hvilket sparer dig værdifuld tid.

Historie

Elsker du historie? Så er der mange seværdigheder, du kan se frem til at besøge med New York Pass, deriblandt American Museum of Natural History, Museum of the City of New York og 9/11 Museum.

Sjov udenfor

Hvis du kan lide at opholde dig udendørs, så besøg Brooklyn Botanic Garden, New York Botanical Garden eller Cloisters Gardens. Vil du gerne nyde den friske luft, mens du udforsker byen, så kan jeg anbefale, at du benytter dig af muligheden for at leje en cykel i Central Park og tager på en af de mange bådture eller cruises. Og glem ikke at nyde den forrygende udsigt over byen fra Top of the Rock, One World Observatory eller Empire State Building!

Kunst og kultur

Kunstfanatikere skal helt klart besøge MoMA, Whitney Museum of American Art, Guggenheim og Brooklyn Museum of Art. Hvis du gerne vil udforske byens kulturelle diversitet, så kan du tage på forskellige guidede ture, såsom en Bronx Tour eller SoHo-­Little Italy-­Chinatown Walking Tour.

Klik her for en oversigt over alle inkluderede attraktioner og for bestilling

New York Pass Top of the Rock 1

Hvad er med i New York Pass?

Der er en billet til hop-on-hop-off-busser og mere end 100 andre ture og attraktioner med i New York Pass. Det er derfor ideelt, hvis du vil have så meget ud af din tur som muligt.

Hvad koster et New York Pass?

Det afhænger af, hvor mange dage du gerne vil bruge dit New York Pass. Brug min rabatkode, og spar flere penge!

Inkluderer New York Pass subway-transport?

New York Pass inkluderer ikke subway-transport. Jeg anbefaler at købe subway-billetter, inden du rejser.

Findes der en rabatkode til New York Pass?

Jeg har en rabatkode til New York Pass her på min hjemmeside.

Hvor kan jeg reservere til New York Pass?

Du kan reservere til New York Pass her.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev