Cruise med middag i New York

Cruise med middag i New York

Et cruise med middag i New York er en glimrende måde, hvorpå du kan kombinere sightseeing med et lækkert måltid. Der er flere bådture, du kan vælge mellem. Tag eksempelvis på et luksuriøst Bateaux-cruise, eller tag på en bådtur med buffet og live DJ. Uanset hvad du vælger, kan du glæde dig til at nyde den fantastiske udsigt over Manhattans skyline. Her finder du de cruises med middag, som jeg bedst kan lide:

Bateaux New York Cruise med middag

Contents

Bateaux New York cruise med middag (3 timer)

Et Bateaux New York cruise med middag byder på den allersmukkeste udsigt over New York. Båden har store panoramavinduer, og så snart du går om bord, mærker du, hvor luksuriøst…

Læs mere
Cruise med middagsbuffet i New York

Cruise med middagsbuffet i New York (2,5 time)

Et cruise med middagsbuffet i New York er perfekt til en afslappende aften i byen. Lad dig tryllebinde af Manhattans flot oplyste skyline, mens du nyder forskellige retter fra buffeten…

Læs mere
Cruise med middag på Hudson River i New York

Cruise med middag på Hudson River i New York

Et cruise med middag på Hudson River i New York har god værdi for pengene. Tag på cruiset med La Barca Cantina over Hudson River, mens du nyder mexicansk mad….

Læs mere

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev