Transport mellem Manhattan og havne i New York

Køb billetter nu
Transport mellem Manhattan og havne i New York

Er du på udkig efter transport mellem Manhattan og havne i New York? Hvad er de bedste, hurtigste og nemmeste muligheder? Hvis du skal på et cruise med afgang fra New York, er det en god idé at forlænge din rejse med et par dage. Nu du alligevel er i New York, er det oplagt at tage sig tid til at udforske byen!

Der er tre forskellige havne til krydstogtskibe i New York: Manhattan Cruise Terminal, Brooklyn Cruise Terminal og Cape Liberty Cruise Port i New Jersey. Nedenfor har jeg skrevet om, hvordan man bedst kommer fra disse havne til Manhattan og omvendt.

Når jeg skriver “hotel”, så mener jeg et hotel på Manhattan eller et hvilket som helst andet sted på Manhattan for den sags skyld. Skal du rejse til en anden bydel? Så kan du også bruge den Car Service, som jeg nævner nedenfor. Du kan bruge trin for trin-vejledningen her på siden til alle adresser i New York.

Manhattan Cruise Terminal

Manhattan Cruise Terminal ligger i byens centrum, hvilket gør det let at komme frem og tilbage. Snup en af de mange taxaer for at komme hen til havnen. Ved selve havnen finder du også massevis af taxaer, der kan køre dig til din destination i New York City, hvis du skal den vej. Du kan også bestille en transfer på forhånd herunder. På denne måde kan du være sikker på transport, og du ved på forhånd, hvad prisen vil være.

Brooklyn Cruise Terminal

Brooklyn Cruise Terminal ligger på omkring samme breddegrad som Governors Island, og du kan komme derhen med en taxa. En anden lignende, men i de fleste tilfælde billigere løsning, er at booke en privat bil med chauffør, som du kan booke nedenunder.

Book din transfer fra dit hotel til Brooklyn Cruise Terminal her
Book din transfer fra Brooklyn Cruise Terminal til dit hotel her

Cape Liberty Cruise Port (New Jersey)

Cape Liberty Cruise Port i New Jersey ligger ret langt fra Manhattan, og derfor vil jeg bestemt ikke anbefale, at du tager en taxa. Taxachaufførerne må opkræve en særlig afgift, eftersom taxaerne på denne strækning kører fra en stat til en anden. Det kan derfor blive en dyr fornøjelse.

Selv ville jeg benytte en privat bil med chauffør (Car Service). Det svarer sådan set til at tage en taxa, men det er i de fleste tilfælde billigere. Hvis du bestiller bilen på forhånd herunder, bliver det billigere, end hvis du booker samme dag.

Book din transfer fra dit hotel til Cape Liberty Cruise Port her
Book din transfer fra Cape Liberty Cruise Port til dit hotel her

Du kan også booke transport mellem lufthavne og havne i New York her

Udforsk Manhattan før eller efter et cruise

Hvis du lige er ankommet til Manhattan, og dit cruise skal til at begynde eller slutte, så benyt lejligheden til at se lidt nærmere på New York. Selv hvis du kun har et par timer til rådighed, så er der måder at få mest muligt ud af den sparsomme tid på. Hvorfor ikke bestille en tur med en privatchauffør som din guide, der tager dig med på sightseeing. Du får nogle af New Yorks bedste seværdigheder at se med din chauffør som guide.

Hvis du vil på denne tur, når dit krydstogtskib ankommer, så kan chaufføren hente dig, ved den havn du ankommer til. Hvis du i stedet vil på turen, inden du skal på et cruise, så kan chaufføren hente dig ved dit hotel og sætte dig af ved havnen senere på dagen. Du kommer til at være der til tiden. Hvis du bliver nødt til at aflyse turen, fordi dit cruise er forsinket, så får du pengene tilbage. Det er en god mulighed for at få mest muligt ud af et par timer i New York, og så skal du heller ikke stresse rundt.

Book en privat rundvisning i New York til havnen her

Book en privat rundvisning i New York fra havnen her

Transport mellem Manhattan og havne i New York - Krydstogt

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev