Limousine udlejning i New York

Limousine udlejning i New York

Limousine udlejning i New York kan jeg anbefale, du benytter dig af, hvis du gerne vil gøre noget ekstra ud af en fødselsdag, årsdag eller en anden særlig lejlighed. Limousinen har plads til op til ti personer, og den kan lejes i forskellige varigheder. Du kan blive hentet og sat af et sted i Manhattan. Lej en limo til eksempelvis en sightseeing-tur gennem Manhattan, eller ankom til en restaurant eller natklub med stil – valget er dit!

Book en limousine i New York her

 

Hvis limousinen ikke er tilgængelig på den ønskede dato, book denne tur med limousine eller NYC Sightseeing Tour by Limousine i stedet

Contents

Limo udlejning på timebasis

New York er selvfølgelig det perfekte sted at fejre en særlig anledning. En fødselsdag, årsdag eller bryllupsrejse er noget helt specielt i byen, der aldrig sover. En køretur i en klassisk limo sætter prikken over i’et, når en særlig anledning skal fejres. Den luksuriøse Lincoln Stretch Limo har plads til op til 10 passagerer. I limoen er der wi-fi, vand, mintpastiller og endda aviser. Bilen kan lejes i forskellige varigheder.

Erics tip: Hvis du gerne vil have en speciel oplevelse, og du rejser med en mindre gruppe, så er det perfekt at leje en limousine. Det er en luksuriøs, men stadig forholdsvis billig mulighed. Det passer godt til en køretur til eksempelvis en fancy restaurant eller et teater med tid til sightseeing og et par foto-stop undervejs. Jeg anbefaler at booke limousinen til maks. 8 personer, da pladsen bliver trang ellers.

Praktisk information

Efter din bestilling modtager du et værdibevis til turen via e-mail. Du kan enten printe det ud eller fremvise det på din mobiltelefon.

  • Afgangstid: fleksibelt
  • Afgangssted: et sted efter dit valg på Manhattan
  • Returtidspunkt: fleksibelt
  • Retursted: et sted efter dit valg på Manhattan

Book en limousine i New York her

Limousine udlejning i New York - Indeni Limousine udlejning i New York - Limo

Limousine/SUV og helikoptertur

Kombiner en tur i limousine med en helikoptertur over Manhattan for den ultimative luksusoplevelse! Limousinen/SUV henter dig ved dit hotel på Manhattan (syd for 59th Street) og kører dig til heliporten i Downtown Manhattan. Herfra kommer du med på enten en almindelig eller lang helikoptertur over New York. Højt oppefra kan du nyder udsigten til byens berømte seværdigheder, og det er virkelig en unik oplevelse. Efter helikopterturen bliver du kørt tilbage til dit hotel.

Book en limousine/SUV og helikoptertur her

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev