Limousine udlejning i New York

Limousine udlejning i New York

Limousine udlejning i New York kan jeg anbefale, du benytter dig af, hvis du gerne vil gøre noget ekstra ud af en fødselsdag, årsdag eller en anden særlig lejlighed. Limousinen har plads til op til ti personer, og den kan lejes i forskellige varigheder. Du kan blive hentet og sat af et sted i Manhattan. Denne limousine service i New York er passende til eksempelvis en sightseeing-tur gennem Manhattan, eller ankom til en restaurant eller natklub med stil – alt er muligt, selv en tur i limousine fra lufthavnen!

Book en limousine i New York her

 

Hvis limousinen ikke er tilgængelig på den ønskede dato, book denne tur med limousine eller NYC Sightseeing Tour by Limousine i stedet

Contents

Limousine udlejning i New York

New York er selvfølgelig det perfekte sted at fejre en særlig anledning. En fødselsdag, årsdag eller bryllupsrejse er noget helt specielt i byen, der aldrig sover. En køretur i en klassisk limo sætter prikken over i’et, når en særlig anledning skal fejres. Den luksuriøse Lincoln Stretch Limo har plads til op til 10 passagerer. I limoen er der wi-fi, vand, mintpastiller og endda aviser. Bilen kan lejes i forskellige varigheder.

Erics tip: “Hvis du gerne vil have en speciel oplevelse, og du rejser med en mindre gruppe, så er det perfekt at leje en limousine. Det er en luksuriøs, men stadig forholdsvis billig mulighed. Det passer godt til en køretur til eksempelvis en fancy restaurant eller et teater med tid til sightseeing og et par foto-stop undervejs. Jeg anbefaler at booke limousinen til maks. 8 personer, da pladsen bliver trang ellers”.

Praktisk information

Efter din bestilling modtager du et værdibevis til turen via e-mail. Du kan enten printe det ud eller fremvise det på din mobiltelefon.

  • Afgangstid: fleksibelt
  • Afgangssted: et sted efter dit valg på Manhattan
  • Returtidspunkt: fleksibelt
  • Retursted: et sted efter dit valg på Manhattan

Book en limousine i New York her

Limousine udlejning i New York - Indeni Limousine udlejning i New York - Limo

Limousine lufthavnstransfer i New York

Du kan også overraske dine kære ved at booke en limousine-transfer til lufthavnen. Bliv hentet i lufthavnen og kørt til dit hotel med stil, eller omvendt. Det er den perfekte begyndelse eller afslutning på din tid i New York, som du aldrig vil glemme. Desuden er en limousine-transfer en mere overkommelig måde at nyde en særlig oplevelse på.

Book limousinetransfer fra lufthavnen til New York her
Book limousinetransfer fra dit hotel til lufthavnen her

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev