Limousine udlejning i New York

Køb billetter nu
Limousine udlejning i New York

Limousine udlejning i New York kan jeg anbefale, du benytter dig af, hvis du gerne vil gøre noget ekstra ud af en fødselsdag, årsdag eller en anden særlig lejlighed. Limousinen har plads til op til ti personer, og den kan lejes på timebasis (minimum to timer). Du kan blive hentet og sat af et sted i Manhattan, Brooklyn eller Queens efter dit valg. Lej en limo til eksempelvis en sightseeing-tur gennem Manhattan, eller ankom til en restaurant eller natklub med stil – valget er dit!

Book en limousine i New York her

Limo udlejning på timebasis

New York er selvfølgelig det perfekte sted at fejre en særlig anledning. En fødselsdag, årsdag eller bryllupsrejse er noget helt specielt i byen, der aldrig sover. En køretur i en klassisk limo sætter prikken over i’et, når en særlig anledning skal fejres. Den luksuriøse Lincoln Stretch Limo har plads til op til 10 passagerer.  I limoen er der wi-fi, vand, mintpastiller og endda aviser. Bilen kan lejes på timebasis (minimum to timer).

Erics tip: Hvis du gerne vil have en speciel oplevelse, og du rejser med en mindre gruppe, så er det perfekt at leje en limousine. Det er en luksuriøs, men stadig forholdsvis billig mulighed. Man kan som minimum leje limousinen i to timer. Det passer godt til en køretur til eksempelvis en fancy restaurant eller et teater med tid til sightseeing og et par foto-stop undervejs. Jeg anbefaler at booke limousinen til maks. 8 personer, da pladsen bliver trang ellers.

Praktisk information

Efter din bestilling modtager du et værdibevis til turen via e-mail. Du kan enten printe det ud eller fremvise det på din mobiltelefon.

  • Afgangstid: fleksibelt
  • Afgangssted: et sted efter dit valg på Manhattan, i Brooklyn eller Queens
  • Returtidspunkt: fleksibelt
  • Retursted: et sted efter dit valg på Manhattan, i Brooklyn eller Queens

Book en limousine i New York her

Limousine udlejning i New York - Indeni Limousine udlejning i New York - Limo

Limousine og helikoptertur

Kombiner en tur i limousine med en helikoptertur over Manhattan for den ultimative luksusoplevelse! Limousinen henter dig ved dit hotel på Manhattan (syd for 59th Street) og kører dig til heliporten i Downtown Manhattan. Herfra kommer du med på enten en almindelig eller lang helikoptertur over New York. Højt oppefra kan du nyder udsigten til byens berømte seværdigheder, og det er virkelig en unik oplevelse. Efter helikopterturen kører limousinen dig tilbage til dit hotel.

Book en limousine og helikoptertur her

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter
fra
til
Søg efter billetter