Transport fra lufthavn til lufthavn (JFK, Newark og LaGuardia)

Transport fra lufthavn til lufthavn

Det kan ske, at du ankommer til Newark, men at dit næste fly afgår fra JFK eller LaGuardia eller den anden vej rundt. Det kan være problematisk, hvis du har mindre end fire timer til at foretage dette lufthavnsskift. Læs videre her på siden for tips til transport fra lufthavn til lufthavn i New York.

Contents

Hvor længe tager transfer fra lufthavn til lufthavn i New York?

Der er flere forskellige måder at rejse mellem de forskellige lufthavne. Du kan enten tage en taxa, offentligt transport (med flere skift) eller booke en bil service (privat bil eller minibus med chauffør). De nedenstående tidsangivelser gælder, hvis du har booket car service PÅ FORHÅND. Der er KUN tale om længden på selve køreturen, men der er taget højde for trafik.

  • Newark til JFK og vice versa: 2 timer
  • LaGuardia til JFK og vice versa: 45 minutter
  • LaGuardia til Newark og vice versa: 1,5 time

Klik på de nedenstående links for mere specifik information om transport mellem lufthavnene i New York

Den bedste måde at komme fra JFK til Newark eller Newark til JFK

Den bedste måde at komme fra JFK til LaGuardia eller fra LaGuardia til JFK

Den bedste måde at komme fra Newark til LaGuardia eller fra LaGuardia til Newark

Tolden i New Yorks lufthavne

Når du rejser fra lufthavn til lufthavn i New York,  bør du altid tage tiden du bruger i tolden i betragtning. Hvis du ankommer til en af lufthavnene fra et andet land end USA, så skal du gå gennem tolden. Det kan nogle gange tage lang tid, så regn med, det tager 1,5-2 timer. Den lange ventetid betyder, at du i det mindste skal bruge mindre tid på at vente på din bagage.

Rejser du til New York fra et andet sted i USA med et indenrigsfly, så skal du ikke gennem tolden. Dog skal du naturligvis stadig hente din bagage. Det kan godt tage et godt stykke tid, så forbered dig på, at det tager minimum en time.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev