New York koncertkalender 2024

Køb billetter nu
New York koncertkalender

På denne New York koncertkalender kan du se en oversigt over alle de koncerter i New York du kan købe billetter til. Der er en ny koncert hver aften i New York City. Alt fra popkoncerter af popidoler i Central Park eller Madison Square Garden til shows af (endnu) ikke kendte artister i små spillesteder eller en mørk jazzcafé: alt er muligt. Mange koncerter finder sted på Manhattan , men der er også jævnligt koncerter i Brooklyn og Queens, hvor man kan få en sjov aften i byen.

Klik her for at se den komplette liste over New York koncerter

Contents

Køb New York koncertbilletter

Det er nemt og sikkert at købe billetter online til de mange koncerter, show og sportsarrangementer i New York.

For at købe billetter, vælg den ønskede dato for når du vil til koncert. Billetterne kan betales med kreditkort og du vil modtage dem via email. Vær opmærksom på, at der er mange forskellige koncertsale i New York, når du køber billetter.

Billetterne er elektroniske billetter (e-tickets). E-billetter behøves ikke at udskrives. Du er garanteret 100% autentiske billetter, og de vil blive sendt til dig i tide.

Hjemmesiden hvor billetterne bliver solgt er et såkaldt `marketplace´. Billetterne kommer fra folk som ikke kan deltage til arrangementet. Det er derfor billetpriserne ofte er tilgængelige med rabat. Hvis koncerten er udsolgt, kan billetterne dog blive dyrere end den oprindelige pris.

New York koncertkalender

Herunder kan du finde mit udvalg af de bedste kommende koncerter i New York. Vælg de datoer, du er i New York for at se, hvilke events der er på programmet, når du er der.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev