New York koncertkalender 2021

Køb billetter nu
New York koncertkalender

Du finder et udvalg af koncerter, du kan gå til, i nedenstående New York koncertkalender. Der er altid noget at lave her i byen, der aldrig sover. Du skal derfor nok finde en koncert, der lige er noget for dig, hvad end du er til afslappende jazz eller helt store popidoler som Beyoncé eller Lady Gaga. De store stjerner optræder typisk steder som Madison Square Garden og Barclay’s Center (hvor Brooklyn Nets også spiller).

Køb billetter online

Det er nemt og sikkert at købe billetter online til de mange koncerter, show og sportsarrangementer i New York. De listede priser er i amerikanske dollars. Der er tre muligheder for levering/afhentning af billetter (dog er det ikke altid dem alle, der er tilgængelige):

  1. Du kan få billetterne sendt med post til din adresse
  2. Du kan hente billetterne ved koncertstedet (de steder hvor denne service tilbydes)
  3. Du kan modtage e-billetter via e-mail (dette er den billigste og sikreste løsning)

Tag et kig på listen herunder, hvor du finder et udvalg af koncerter i de kommende uger. Klik på ‘’Køb billetter’’ for at vælge billet, levering og betalingsmetode.

Bemærk: Der er mange forskellige koncertsteder i New York, så sørg for at tjekke detaljerne for din bestilling grundigt, inden du gennemfører den!

Klik her for at se den komplette liste over New York koncerter

Se et udvalg af koncerter herunder, og book direkte!

Klik her for at se flere shows

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter
fra
til
Søg efter billetter