Empire State Building billetter

Køb billetter nu
Empire State Building billetter

Køb dine Empire State Building tickets, inden du tager til New York for at spare tid. Empire State Building er en af de mest berømte bygninger i New York, og det er der en god grund til. Fra den 86. etage har du nemlig en forrygende udsigt over byen. Hvis det er din første tur til New York, så bør Empire State Building helt klart være på din to-do-liste! Du kan vælge mellem almindelige billetter og ekspresbilletter. Du kan også købe et rabatkort (se nedenfor), der giver gratis adgang.

Køb dine Empire State Building billetter her

Erics tip: “Når du har bestilt dine Empire State Building billetter, modtager du en QR-kode på din e-mail. Du kan enten printe det ud og tage det med, eller du kan vise det på din mobil ved indgangen til Empire State Building. Indgangen ligger på 20 West 34th Street. Du kan gå direkte ind i det tidsrum du har valgt, og springe billetkøen over.”

Empire State Building billetter - Udsigt over Uptown Manhattan Empire State Building billetter - Udsigt

Contents

Hvornår skal jeg besøge Empire State Building?

Du kan besøge Empire State Building 365 dage om året, hvad end det regner, eller solen skinner. Der er åbent fra 09:00 til 00:00 og den sidste elevator kører op 45 minutter før lukketid. Når du besøger, skal du sørge for at komme til tiden og præsentere kuponen. Da alle vælger et tidspunkt for indrejse, vil ventetiden være begrænset.

Erics tip: “Hvis “du har planer om at besøge Empire State Building tidligt, kan du komme ind op til 30 minutter tidligere på nogle dage. Du kan allerede se udstillingen på 80. etage, indtil selve observationsdækket officielt åbner, og du kan være en af de første til at tage elevatoren til 86. etage.

Hvad er bedre end at besøge Empire State Building? At besøge Empire State Building to gange! Besøg observationsdækket på 86. etage før 19.59, og tag så tilbage igen samme dag efter 20:00. Det giver dig muligheden for at beundre udsigten både i dagslys og om aftenen, hvor byens lys funkler omkring dig.

Køb Empire State Building Day and Night Admission billetter her

Har du et New York CityPASS? Så er begge disse besøg inkluderet med rabatkortet.

Hvis jeg køber billetter online, kan jeg så komme, når jeg vil?

Nei. Hvis du køber billetter online, så kan du besøge Empire State Building i løbet af din bookede tid.Når du køber din billet, skal du vælge dato og tidspunkt, hvor du vil besøge Empire State Building. Kom til det bestilte tidspunkt og fremvis din kupon.

Det er også muligt at købe en ekspresbillet, som lader dig springe køen over. Denne billet giver dig en fordel i billet- og sikkerhedskøen, men den er dyrere. Jeg anbefaler du køber den, hvis du ikke har meget tid og gerne vil have hurtig og nem adgang til Empire State Building. Især i travle perioder som april, maj, november, december og sommermånederne er det værd at købe ekspresbilletter.

Køb dine ekspresbilletter til Empire State Building her

Empire State Building Tickets Observation Deck Empire State Building Tickets Times Square

Empire State Building 102. etage

Vidste du, at Empire State Building har et “Top Deck Observatory”? 102 etager over Manhattans gader er der en eksklusiv etage, du kan overskue New York med en spektakulær 360-graders udsigt. Kun få mennesker kan få adgang til spidsen af ​​Empire State Building, som er en eksklusiv oplevelse.

Book en billet inklusive adgang til 88. og 102. etage

Empire State Building billetter - 102. etage Empire State Building billetter - 102

Unikt: VIP Sunrise Experience

Det er en ganske unik oplevelse at besøge Empire State Building ved solopgang. Inden dørene åbner for resten af offentligheden, kan du tage elevatoren op til observationsdækket på 86. etage, og se solen stå op over New York. Denne specielle oplevelse er kun tilgængelig på specifikke datoer og for maks. 100 personer per dag. Sørg derfor for at booke lang tid i forvejen!

Køb dine Empire State Building Sunrise billetter her

Empire State Building billetter - Solopgang over East River Empire State Building billetter - udendørs dæk

Kan jeg bruge et rabatkort til Empire State Building?

Ja. Hvis du køber et New York Pass, et Explorer Pass, et Sightseeing Flex Pass eller et New York CityPASS, kan du besøge Empire State Building. Du skal ikke vælge en bestemt dato, men du skal bestille tid til at tage liften. Du kan normalt bestille op til en dag i forvejen. Dog skal dit rabatkort naturligvis være gyldigt.

Empire State Building er et fantastisk sted at besøge om aftenen. Top of the Rock giver derimod ikke helt så fin en udsigt om aftenen, da Central Park ikke er oplyst. Hvis du har et New York CityPASS eller en eksklusiv Day and Night Admission billet, så kan du besøge Empire State Building først om dagen og så komme igen om aftenen. Denne mulighed har du ikke med en enkeltbillet.

Hvad er Empire State Building Lights?

Empire State Building har LED-lys, som oplyser bygningen i hele 16 millioner forskellige farvekombinationer. Tårnets lys ændres for at passe til forskellige begivenheder og helligdage i løbet af året. På en almindelig dag ser du Empire State Buildings hvide signaturlys. På Independence Day (4. juli) lyser tårnet rødt, hvidt og blåt. Grundet disse vekslende lys er hver nat ved Empire State Building en unik oplevelse.

Erics tip: “Jeg synes personligt, at Summit er bedre, men hvis det er dit første besøg i New York, så er Empire State Building et must. Hvis du har planer om at besøge en række attraktioner, så kan du spare tid og penge ved at købe et rabatkort. Før du går ud på observationsdækket kommer du forbi forskellige udstillinger og sjove oplevelser. Det er godt at huske på, når du planlægger dit besøg.”

Praktisk information

  • Sted: Hovedindgangen er på 34th Street, mellem Fifth og 6th Avenue.
  • Åbningstider: fra 09:00 til 00:00
    • Den sidste elevator går op 45 minutter før lukketid

Hvad koster det at komme op i Empire State Building?

Du kan besøge 86. etage i Empire State Building, og med en ekstra billet også den 102. etage. Billetterne koster fra ca. 338 kr.. Det kan dog være, at et rabatkort er en billigere løsning for dig.

Hvad er det bedste tidspunkt at besøge Empire State Building på?

Det bedste tidspunkt at besøge Empire State Building på er om aftenen, da du får den oplyste by at se. Jo senere du tager afsted, desto mindre folk er der. Se mine tips her.

Hvad er inde i Empire State Building?

Når du besøger Empire State Building kan du se Art Deco-lobbyen og andre særlige udstillinger på 2. og 80. etage, mens observationsdækket ligger på 86. og 102.etage. Læs mere her.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev