Empire State Building billetter

Køb billetter nu
Empire State Building billetter

Køb dine Empire State Building tickets, inden du tager til New York for at spare tid. Empire State Building er en af de mest berømte bygninger i New York, og det er der en god grund til. Fra den 86. etage har du nemlig en forrygende udsigt over byen. Hvis det er din første tur til New York, så bør Empire State Building helt klart være på din to-do-liste! Når du køber billetter, kan du vælge mellem almindelige billetter eller ekspresbilletter. Du kan også købe et rabatkort (se nedenfor), der giver gratis adgang. Hvis du gerne vil besøge 102. etage, kan du opgradere din billet på stedet.

Køb dine Empire State Building billetter her

Erics tip: Når du har bestilt dine Empire State Building billetter, modtager du et værdibevis på din e-mail. Du kan enten printe det ud og tage det med, eller du kan vise det på din mobiltelefon ved indgangen til Empire State Building. Indgangen ligger på 20 West 34th Street.

Empire State Building billetter - Udsigt over Uptown Manhattan Empire State Building billetter - Udsigt over Downtown Manhattan

Hvornår skal jeg besøge Empire State Building?

Du kan besøge Empire State Building 365 dage om året, hvad end det regner, eller solen skinner. Der er åbent fra klokken 08.00 til 02.00, og den sidste elevator kører op klokken 01.15. Det er bedst at tjekke sigtbarheden inden. Er der dårlig sigtbarhed, så tag ikke derop. Vil du undgå de store folkemængder i Empire State Building, kan jeg anbefale at tage op enten før klokken 10.00 eller efter klokken 21.00.

Hvad er bedre end at besøge Empire State Building? At besøge Empire State Building to gange! Besøg observationsdækket på 86. etage mellem klokken 08.00 og 21.00, og tag så tilbage igen samme dag mellem klokken 21.00 og 02.00. Det giver dig muligheden for at beundre udsigten både i dagslys og om aftenen, hvor byens lys funkler omkring dig.

Køb Empire State Building Day and Night Admission billetter her

Har du et New York CityPASS? Så er begge disse besøg inkluderet med rabatkortet.

Hvis jeg køber billetter online, kan jeg så komme, når jeg vil?

Ja. Hvis du køber billetter online, så kan du besøge Empire State Building når som helst. Når du køber dine Empire State Building tickets, skal du vælge den dato, du regner med dit besøg finder sted. Ændrer dine planer sig, og du i stedet vil afsted en dag (eller et par dage) før eller senere, så er det i orden. Du behøver ikke ændre billetten og kan bare vise dit værdibevis ved Empire State Building.

Det er også muligt at købe en ekspresbillet, som lader dig springe køen over. Denne billet giver dig en fordel i billet- og sikkerhedskøen, men den er dyrere. Jeg anbefaler kun du køber den, hvis du ikke har meget tid og gerne vil have hurtig og nem adgang til Empire State Building.

Empire State Building Tickets Observation Deck Empire State Building Tickets Times Square

Kan jeg bruge et rabatkort til Empire State Building?

Ja. Hvis du køber et New York Pass, et Explorer Pass eller et New York CityPASS, kan du besøge Empire State Building. Du behøver ikke at tage derhen på en specifik dato eller reservere plads for at tage elevatoren op. Dog skal dit rabatkort naturligvis være gyldigt.

Empire State Building er et fantastisk sted at besøge om aftenen. Top of the Rock giver derimod ikke helt så fin en udsigt om aftenen, da Central Park ikke er oplyst. Hvis du har et New York CityPASS eller en eksklusiv Day and Night Admission billet, så kan du besøge Empire State Building først om dagen og så komme igen om aftenen. Denne mulighed har du ikke med en enkeltbillet. Er det dit første besøg, så er det bestemt værd at lytte til den gratis audioguide.

Ekspresbillet til 86. etage med middag på STATE Grill

Smut lige forbi alle dem, der står i kø, med en ekspresbillet til den 86. etage. Ekspresbilletten giver dig prioriteret adgang til observationsdækket. Efter besøget tager du elevatoren ned til restauranten STATE Grill and Bar i bygningens stueetage, hvor du kan nyde en 3-retters middag.

Køb din ekspresbillet til 86. etage inkl. middag her

Unikt: VIP Sunrise Experience

Det er en ganske unik oplevelse at besøge Empire State Building ved solopgang. Inden dørene åbner for resten af offentligheden, kan du tage elevatoren op til observationsdækket på 86. etage, og se solen stå op over New York. Denne specielle oplevelse er kun tilgængelig på specifikke datoer og for maks. 100 personer per dag. Sørg derfor for at booke lang tid i forvejen!

Køb dine Empire State Building Sunrise billetter her

Empire State Building billetter - Solopgang over East River Empire State Building billetter - Udsigt til Flatiron

Hvad er Empire State Building Lights?

Empire State Building har LED-lys, som oplyser bygningen i hele 16 millioner forskellige farvekombinationer. Tårnets lys ændres for at passe til forskellige begivenheder og helligdage i løbet af året. På en almindelig dag ser du Empire State Buildings hvide signaturlys. På Independence Day (4. juli) lyser tårnet rødt, hvidt og blåt. Grundet disse vekslende lys er hver nat ved Empire State Building en unik oplevelse.

Erics tip: Jeg synes personligt, at Top of the Rock er bedre, men hvis det er dit første besøg i New York, så er det her et must. Hvis du har planer om at besøge en række attraktioner, så kan du spare tid og penge ved at købe et rabatkort. Hvis du vil fri til din kæreste i Empire State Building, så gør det mellem torsdag og lørdag, hvor der er en saxofonist, der spiller fra klokken 22.00 og frem.

Praktisk information

  • Sted: Hovedindgangen er på 34th Street, mellem Fifth og 6th Avenue.
  • Åbningstider: Åben dagligt. Pga. corona gælder der andre åbningstider. Tjek åbningstiderne, når du bestiller din Empire State billet.

Hvad koster det at komme op i Empire State Building?

Du kan besøge 86. etage i Empire State Building, og med en ekstra billet også den 102. etage. Billetterne koster fra ca. 40 €. Det kan dog være, at et rabatkort er en billigere løsning for dig.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter
fra
til
Søg efter billetter