eSIM datapakke i New York

Køb billetter nu
eSIM

En eSIM datapakke til New York er den bedste måde at få billig data på i New York. Hvis du ønsker at bruge mobildata i USA, er det muligt at købe et eSIM. International roaming i USA er ikke billigt, og roamingtjenester der udbydes af din egen operatør, kan være dyre. Derfor er det en god ide at købe et eSIM til New York, hvis du vil bruge mobildata i USA.

eSIM er et SIM-kort, der er indbygget i selve telefonen. Næsten alle nye enheder har dette, også selvom du ikke er klar over det (endnu). Du kan installere en datapakke på dette SIM, så du altid har adgang til billigt internet under dit ophold i New York.

Køb dit eSIM her! Få $3 rabat med koden DISCOU8940

Bemærk: nogle folk får deres kort spærret af NETS ved bestilling, jeg foreslår derfor, at du bruger PayPal som betalingsløsning.

Billig mobildata i New York

Det kan koste mange penge at bruge mobildata i New York. Med et eSIM-kort kan du få data på din mobil til en billig pris. Det er tale om en ekstra datapakke udover den, du har fra din egen udbyder. Du beholder dit eget telefonnummer, som du fortsat kan bruge, men med eSIM mobildata undgår du at bruge roaming i New York. Den eneste forskel er, at du giver din telefon adgang til internettet i USA.

Du kan vælge mellem forskellige forudbetalte datapakker. For eksempel kan du få 1GB data til $4.50. Jeg vil anbefale at købe 3GB til $11, som gælder i 30 dage. På den måde er du sikker på, at du har masser af data til hele dit ophold i New York

Trin-for-trin guide: hvordan installerer jeg eSIM?

Da eSIM er en ret ny opfindelse, har jeg lavet en trin-for-trin guide. Og det er slet ikke så kompliceret, som det måske kan virke.

  1. Tjek om din telefon understøtter eSIM.
  2. Køb den datapakke, som passer til dine behov. Du modtager derefter en QR-kode.
  3. På en iPhone kan du gå til mobildata under indstillinger, og her tilføjer du datapakken. Du får adgang til kameraet på din telefon, som du bruger til at scanne QR-koden med. Når du scanner QR-koden med din telefon, installeres datapakken.
    På en Samsung telefon går du til ‘forbindelse’ under indstillinger. Her kan du tilføje en datapakke under administration af SIM-kort. Scan QR-koden, så har du den tilgængelige data på din mobil.
  4. Når du er i New York, skal du blot sørge for at aktivere din datapakke under indstillinger, så er du klar til at gå på opdagelse i byen! Hvis du har brug for mere hjælp, kan du få mere vejledning på din udbyders hjemmeside.
Erics tip: “Jeg ville ønske, jeg havde vidst dette tidligere! Det er data til en meget lav pris, og det er nemt at bruge. På få minutter var min datapakke installeret på telefonen, og med et enkelt tryk havde jeg adgang til internettet i New York! Datapakken kan bruges i hele USA. De fleste vælger 3GB eller 5GB data pakken.”

Forskellen på SIM-kort og eSIM: hvad er eSIM?

eSIM er en forkortelse for ‘embedded sim’ (på dansk ‘indbygget sim’), og er et digitalt SIM-kort, som er indbygget i telefonen. Du kan installere datapakker på eSIM, uden det giver dig et (nyt) telefonnummer. Når du aktiverer din datapakke på dit eSIM, virker dit eget fysiske SIM-kort samtidig. På den måde kan du både foretage og modtage opkald, mens du stadig har forbindelse til internettet.

Der er også mulighed for at få et eSIM med et telefonnummer. Det gør det muligt også at ringe og sms’e fra og til mere end 125 lande ud over dataroaming.

Hvis du køber et fysisk SIM-kort i New York for at få adgang til internettet, så skal du skifte SIM-kort, hvilket er lidt upraktisk. Ofte skal du også registrere dig via et telefonnummer, hvilket tager tid og kan være en frustrerende affære.

Du kan nemt administrere eSIM på din telefon. Du kan også lave et personligt hotspot, så du kan tilgå billigt data på andre enheder. Det er ikke kun mobiler, som har eSIM; den indbyggede chip findes blandt andet også i iPads.

Køb dit eSIM her! Få $3 rabat med koden DISCOU8940

Hvad er eSIM?

eSIM er en forkortelse for ‘embedded sim’ (‘indbygget sim’), og er et digitalt SIM-kort, der er indbygget som en chip i din telefon. Læs mere her.

Hvordan virker eSIM?

Et eSIM er indbygget i selve telefonen. Læs hvordan det fungerer her.

Hvorfor er det en god idé med en datapakke til eSIM?

Med eSIM kan du installere en datapakke på din telefon, så du altid har adgang til billigt internet under dit ophold i New York. Køb din datapakke til New York her.

Hvad er roaming?

Dataroaming opstår når du bruger din mobil til at gå på internettet, mens du rejser. I New York skal du betale ekstra roamingudgifter for at bruge et andet mobilnetværk end dit eget teleselskab. Læs her, hvordan du får billig mobildata i udlandet.

Hvordan undgår jeg roaming i New York?

Hvis du har brug for at bruge internet mens du er i New York og ikke ønsker at betale roamingudgifterne, så kan du skaffe en mobil dataplan til din rejse med eSIM. Læs mere her.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev