New York Jets billetter 2021-2022

Køb billetter nu
New York Jets billetter

New York Jets tickets kan du købe online, inden du rejser til  New York. Kampe med New York Jets er populære, så det er bedst at planlægge at tage til en kamp i god tid i forvejen. The Jets spiller på MetLife Stadium, og sæsonen for amerikansk fodbold varer fra september til januar.

Køb dine New York Jets billetter her

Køb New York Jets billetter

Det er muligt at købe New York Jets tickets, hvis man sørger for at planlægge turen i god tid. Alle kampe med Jets bliver udsolgt, og ventelisten til en sæsonbillet er på intet mindre end 8 år! Se New York Jets’ kampdatoer her, eller se listen nederst på denne side. Billetterne kan du betale for med betalingskort eller PayPal.

De fleste af billetterne er mobilbilletter, som du blot skal fremvise på din mobiltelefon ved stadion. Disse mobilbilletter er det ikke muligt at printe ud. Hvis dine e-billetter er i PDF-format, kan du derimod godt printe dem ud. Nogle billetter til New York Jets er fysiske, og dem kan du få tilsendt per post.

Mobil- og e-billetter er de hurtigste at få fat i. Samtidig sparer du penge på fragt, så jeg anbefaler at vælge elektroniske billetter. Du kan vælge kun at se disse under “Filters”, når du søger efter billetter. Du garanteres ægte billetter, og de leveres altid til tiden.

De New York Jets billetter, der nogle gange sælges med rabat på siden, er fra personer med sæsonbilletter, som ikke selv kan komme til den pågældende kamp. Når efterspørgslen på billetter er stor, er prisen nogle gange højere end den oprindelige pris.

Hvis ikke du kan skaffe billetter til en Jets-kamp, så kan du tjekke, om New York Giants spiller i stedet.

New York Jets billetter - Amerikansk fodbold New York Jets billetter - Tailgating

Hvor skal jeg sidde til en amerikansk fodboldkamp på MetLife Stadium?

Det er vigtigt med gode pladser, når du skal se en amerikansk fodboldkamp. Dog har du allerede været heldig, hvis du har fået fat i New York Jets billetter. MetLife Stadium er kæmpestort, men er konstrueret på en måde, så du stadig føler, du sidder tæt på banen. Jeg har markeret områderne med de bedste siddepladser med rødt i oversigten herunder. Hvis du synes, disse pladser er for dyre, kan du forsøge dig med pladser længere oppe. Det vigtigste er blot, at du skaffer billetter til kampen.

Køb dine New York Jets billetter her

New York Jets billetter - Metlife oversigt

Praktisk information

Hvordan kommer jeg til stadion?

Du kan let komme til MetLife Stadium med offentlig transport fra Manhattan, så du skal ikke lade dig afskrække af, at det ligger i New Jersey. Tusinder af fans tager i samme retning, så du behøver ikke  bekymre dig om ikke at kunne finde stadion. Det her er de to bedste måder, hvorpå du kan komme til stadionet med offentlig transport:

1) Tag toget fra Penn Station på 34th Street og 7th Avenue på Manhattan. Køb en billet enten ved skranken eller i automaten til MetLife Stadium. Du skal tage med NJ Transit-toget til Secaucus, New Jersey (turen tager omkring 10 minutter). Her skifter du til et tog, der kører dig hen til stadion. Turen med dette tog tager også ca. 10 minutter. Du behøver ikke bekymre dig om, hvor præcist du kommer med disse tog, for du kan bare følge strømmen af fans, der skal samme vej. Togene begynder at køre 3 timer inden kickoff og kører, indtil 2 timer efter kampens afslutning. I alt koster det 14 $ per person for en returbillet.

2) Tag Coach USA Express-bussen fra Port Authority Bus Terminal på Manhattan ved 42nd Street og 9th Avenue. Disse busser kører fra 2,5 time inden kickoff, indtil en time efter kampen slutter. Det koster 14 $ per person for en returbillet. Bemærk, at der kan være meget travlt efter kampen, selvom alle nok skal komme tilbage til byen i sidste ende.

Hvornår skal jeg tage til kampen?

Det er en god idé at ankomme, 1-1,5 time før kampen starter, så du har nok tid til at opleve aktiviteterne, der foregår inden kampen, og til at høre nationalsangen.

Hvordan kommer jeg tilbage til Manhattan?

Det er nemmest at komme tilbage til Manhattan med offentlig transport. Hvis du har købt en returbillet, så tag tilbage ad samme vej, som du kom. Jeg foretrækker at tage til MetLife Stadium med toget, fordi det er nennest. Bussen er dog også en god måde at komme til og fra stadion på.

Erics tip: MetLife Stadium er en fantastisk oplevelse. Hvis du har chancen for at tage herhen, så gør det! Du må medbringe et lille kamera. Bemærk venligst, at det ikke er tilladt at tage tasker, poser, mad, drikkevarer og paraplyer med. Sørg for at komme tidligt, da mange griller på parkeringspladsen inden kampen, hvilket er et ganske sjovt syn (se billedet herunder). Tag dig også tid til at se dig omkring på stadion inden kampen.

New York Jets billetter - Kamp New York Jets billetter - BBQ

Se datoer, og book direkte herunder

Hvad koster New York Jets billetter?

Du kan købe billetter til New York Jets fra

Hvor spiller New York Jets?

New York Jets spiller på MetLife Stadium. Læs her mine tips til, hvilke siddepladser du skal vælge.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter
fra
til
Søg efter billetter