New York Mets billetter 2024

Køb billetter nu
New York Mets billetter
Starter fra 39.00 kr.

New York Mets tickets kan du nemt købe online, før du rejser til New York. Det er en klassisk amerikansk aktivitet at tage til en baseballkamp, og det er absolut en oplevelse, jeg kan anbefale. Er du ikke så interesseret i sport eller måske bare ikke særlig vild med baseball? Det er intet problem! Den gode atmosfære på stadion gør det i sig selv værd at tage til en kamp. New York Mets-billetter er billige og holdet spiller på det imponerende Citi Field Stadium i Queens, der er let at komme til med metroen. MLB Baseballsæsonen varer fra april til oktober.

Køb dine New York Mets billetter her

Få 33 kr. i rabat, når du bestiller mere end 700 kr. med rabatkoden HELLOTICKETS5

Contents

Køb New York Mets billetter

Køb New York Mets tickets ved at tjekke kampoversigten, og vælg den dato, du gerne vil til en kamp på. Du kan betale for billetterne med betalingskort. Efter bestilling vil du modtage dine billetter via e-mail. Du behøver ikke printe billetterne, men du viser kun QR-koden på din telefon for adgang. Billetterne er 100 % autentiske, og du vil modtage dem til tiden.

Billetterne på siden er fra personer med sæsonbilletter, der ikke selv kan komme til kampen, og derfor er billetterne til salg til en lavere pris. Nogle gange er prisen på billetterne højere end den oprindelige pris, hvilket vil sige, at den pågældende New York Mets kamp er udsolgt.

Hvis New York Mets ikke spiller en hjemmekamp, på den dato du vil afsted, kan du tjekke, om New York Yankees gør.

New York Mets billetter - Spillere New York Mets billetter - Stadion

Hvor skal jeg sidde til en baseballkamp i Citi Field?

En rimelig pris for gode pladser på City Field er mellem 20-80 dollars. Til en Mets kamp i City Field vil du selvfølgelig gerne kunne se så meget af banen som muligt. De områder, der er markeret med rødt på nedenstående oversigt, er de pladser, jeg vil anbefale for at få det bedste udsyn.

Hvis du primært tager til en kamp for stemningens skyld, kan du også vælge New York Mets billetter i 500-sektionen (over området markeret med rødt). Jo lavere rækkenummer, desto mere kan du se.

De eneste pladser, jeg ikke vil anbefale, er dem, der ligger på bagsiden af spillefeltet. Herfra kan du nemlig kun delvist se banen.

Køb dine New York Mets billetter herNew York Mets billetter - Citi Field oversigt

Praktisk information

Hvordan kommer jeg til Citi Field?

Du kan nemt komme til Citi Field Stadium med subway. Jeg vil ikke anbefale at tage en taxa til Citi Field Stadium, da det er upraktisk. Desuden skal du krydse broen, hvilket gør taxaturen endnu dyrere. Subway-linje 7 stopper ved Mets–Willets Point station, som ligger lige foran stadion. Næsten alle passagerer stiger af ved denne station. Før og efter kampen er der ofte ret proppet i toget, men heldigvis er der næsten altid ståpladser.

Hvad må jeg have med ind på Citi Field?

Det er ikke tilladt at have en rygsæk med ind på Citi Field. Det er tilladt at medbringe en taske af enhver anden slags, såfremt den ikke er større end 40 x 40 x 20 cm.

Hvornår skal jeg være på stadion?

Det er bedst, at du sidder på din plads, inden nationalsangen bliver sunget. Det er helt klart en del af den samlede oplevelse. Derfor skal du satse på at ankomme omkring 30-60 minutter, inden kampen starter. På nogle dage får du en gratis ting, såsom en “bobblehead”-figur eller t-shirt, hvis du ankommer tidligt. Benyt dig også af muligheden for at spise frokost eller aftensmad på stadion. Der er et stort udvalg af mad og ikke kun de sædvanlige burgere og hotdogs. Der er endda vegetariske og veganske muligheder.

Hvordan kommer jeg tilbage til Manhattan?

Det er også med subway, det er lettest at komme tilbage til Manhattan. Linje 7 stopper ved Grand Central Station, Times Square og Fifth Avenue.

Erics tip: “Baseball er for alle. Børn og familier er mere end velkomne. Tag dine børn med til en uforglemmelig kamp! Kender du ikke spillereglerne, kan kampen godt virke lang. Personligt plejer jeg at gå omkring 8th inning, efter der er blevet sunget.”

Se datoer, og book direkte herunder

Hvad koster Mets billetter?

Via min hjemmeside kan du købe billetter til New York Mets, som koster fra $ 6,00

Bliver der spillet en kamp på Citi Field i dag?

Du kan se alle kommende kampe på Citi Field her.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev