Guidet cykeltur i New York

Guidet cykeltur i New York

På en guidet cykeltur i New York bliver du ledsaget af en guide, der giver dig en lærerig rundvisning i det område, du har valgt. Udforsk steder som Central Park, Brooklyn Bridge, området langs Hudson River eller en af de mange andre strækninger. På cykel når du at se meget mere end til fods. Har du ikke så meget tid, er det derfor en ideel måde at tage på sightseeing i New York på. Bestil din guidede cykeltur online, inden du rejser. Det er billigere end at booke på stedet, og du er samtidig garanteret din plads på turen. Vil du hellere cykle rundt i byen på egen hånd? Så lej en cykel i New York.

Erics tip: Guidede cykelture i New York er ikke billige. Det er langt billigere selv at leje en cykel og udforske byen på egen hånd. Dog vil jeg anbefale, du tager på en guidet cykeltur i New York, hvis det er dit første besøg i byen, hvis du ikke er så erfaren en cyklist, eller hvis du rejser med børn. Det er mere trygt, og på den måde lærer du hurtigt, hvordan man cykler i New York.

Hvilken guidet cykeltur skal jeg vælge?

Du kan vælge mellem en lang række forskellige guidede cykelture i New York. For at gøre det lettere for dig at vælge, har jeg udvalgt mine favoritter her:

 • Mulighed 1: Denne tur gennem Central Park giver dig mulighed for at udforske parken i et afslappet tempo. Guiden fortæller dig alt, hvad der er værd at vide om parkens historie, og du ser ikoniske steder som Strawberry Fields og Sheep Meadow. Turen varer 2 timer, og den er kan bookes året rundt.
  Book en guidet cykeltur i Central Park her
 • Mulighed 2: Vil du udforske Harlem, så er denne guidede cykeltur lige noget for dig. På den 2 timer lange tur ser du mange af bydelens højdepunkter såsom Strivers Row og Malcolm X-moskéen. Desuden kan du nyde den gode udsigt til nogle af New Yorks berømte bygninger.
  Book en guidet cykeltur gennem Harlem her
 • Mulighed 3: På denne guidede tur cykler du over Brooklyn Bridge og på cykelstien langs Manhattans West Side. Bemærk venligst, at du skal cykle over to lange broer på denne tur. Denne 2-timers tur er tilgængelig året rundt.
  Book en guidet cykeltur over Brooklyn Bridge her
 • Mulighed 4: Denne guidede tur foregår på elcykel. Dermed er der en hjælpemotor på cyklen, som gør turen mindre anstrengende. Turen går gennem Central Park, Midtown Manhattan og Upper East Side. Undervejs kommer du forbi afskillige berømte attraktioner, og elcyklen sørger for, du ikke taber pusten!
  Book en klassisk guidet tur på elcykel på Manhattan her
 • Mulighed 5: Denne tur foregår på elcykel. Her cykler du langs Hudson River og gennem Central Park, og du får mulighed for at udforske disse områder nærmere. Husk endelig kameraet, for der er masser af chancer for at få taget nogle gode fotos undervejs. Turen varer omkring 4 timer.
  Book en guidet tur på elcykel langs Hudson River og i Central Park her

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev