Guidet cykeltur i New York

Guidet cykeltur i New York

En cykeltur i New York er en sjov måde at udforske byen på.  På en guidet cykeltur bliver du ledsaget af en guide, der giver dig en lærerig rundvisning i det område, du har valgt. Udforsk steder som Central Park, Brooklyn Bridge, området langs Hudson River eller en af de mange andre strækninger. På cykel når du at se meget mere end til fods. Har du ikke så meget tid, er det derfor en ideel måde at tage på sightseeing i New York på.

Erics tip: “Guidede cykelture i New York er ikke billige. Det er langt billigere selv at leje en cykel og udforske byen på egen hånd. Dog vil jeg anbefale, du tager på en guidet cykeltur i New York, hvis det er dit første besøg i byen, hvis du ikke er så erfaren en cyklist, eller hvis du rejser med børn. Det er mere trygt, og på den måde lærer du hurtigt, hvordan man cykler i New York.”

Cykelture i New York

Du kan vælge mellem en lang række forskellige guidede cykelture i New York. Book din guidede cykeltur online, inden du rejser. Det er billigere end at booke på stedet, og så er du samtidig garanteret din plads på turen. Vil du hellere cykle rundt i byen på egen hånd? Så lej en cykel i New York. For at gøre det lettere for dig at vælge, har jeg udvalgt mine foretrukne New York cykelture her:

  • Mulighed 1: Denne tur gennem Central Park giver dig mulighed for at udforske parken i et afslappet tempo. Guiden fortæller dig alt, hvad der er værd at vide om parkens historie, og du ser ikoniske steder som Strawberry Fields og Sheep Meadow. Turen varer 2 timer, og den er kan bookes året rundt.
    Book en guidet cykeltur i Central Park her
  • Mulighed 2: På denne guidede tur cykler du over Brooklyn Bridge og på cykelstien langs Manhattans West Side. Bemærk venligst, at du skal cykle over to lange broer på denne tur. Denne 2-timers tur er tilgængelig hele året rundt.
    Book en guidet cykeltur over Brooklyn Bridge her
  • Mulighed 3: På denne cykeltur kommer du forbi mange af New Yorks attraktioner. Start i Downtown Manhattan og cykel op langs Hudson River. Sammen med guiden udforsker du Hudson Yards, Central Park og Upper West Side. Denne cykeltur er tilgængelig året rundt.
    Book din New York Highlights cykeltur her
  • Ekstra mulighed: På de elektriske cykelture cykler du ikke på almindelige cykler, men i stedet på elcykler med pedalassistance. Kør forbi alle mulige berømte vartegn uden at blive udmattet. Elcyklen holder dig komfortabel hele vejen!

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev