Hop-on-hop-off-bus i New York

Køb billetter nu
Hop-on-hop-off-bus i New York

En tur med hop-on-hop-off-bus i New York er en glimrende måde at udforske byen på. Disse busser, der også kaldes sightseeing bus tours eller HOHO busses kører gennem Manhattan og Brooklyn. Busserne stopper jævnligt forskellige steder, hvor du kan vælge at hoppe af eller på. Perfekt for de, der besøger New York for første gang.

Hvilken hop-on-hop-off-bus skal jeg vælge?

Der er adskillige udbydere af hop-on-hop-off-busser i New York, så jeg har udvalgt nogle få interessante muligheder for at køre med hop-on-hop-off-bus. Herunder ser du mere detaljeret information om hver af disse:

 • Mulighed 1: Hvis du blot vil benytte hop-off-hop-on-busser i 1 dag, så giver denne mulighed meget valuta for pengene. Med denne billet kan du nemlig benytte 2 busruter i løbet af 1 dag, hvorimod andre udbydere kun lader dig køre på 1 rute med en dagsbillet.
  Mere information om denne 1-dags billet
 • Mulighed 2:  Vil du udforske byen, besøge Empire State Building eller Top of the Rock og tage på et cruise forbi Frihedsgudinden? Så er det her den mest interessante mulighed for dig.
  Mere information om denne pakke
 • Mulighed 3: Denne pakke tilbyder en hop-on-hop-off-busbillet, der er gyldig i 72 timer. Du kan udforske Manhattan om dagen, men også om aftenen eller på Night Tour. Du kan også udforske Brooklyn, hvis du tager Brooklyn-ruten. En bådtur, cykeludlejning i Central Park og indgang til Museum of the City of New York er også inkluderet.
  Mere information om denne 72-timers billet

Hop-on-hop-off-bus i New York - Udsigt fra bussen Hop on Hop off Bus in New York 8th Avenue

Hvordan fungerer hop-on-hop-off-busser?

Du finder hop-on-hop-off-busser i flere og flere populære byer. Disse dobbeltdækkerbusser kører forbi hovedattraktionerne i byen og stopper med jævne mellemrum på ruten. Du kan vælge at blive på bussen, eller du kan hoppe af for at udforske et kvarter nærmere. Valget er dit.

Undervejs fortæller en guide dig alt, der er værd at vide, om de seværdigheder, I kører forbi. Hvis ikke du sidder i nærheden af guiden, så kan du alligevel følge med i det, der bliver fortalt, da der er et lydanlæg i bussen. I alle busserne kan du benytte de gratis høretelefoner, men du er selvfølgelig også velkommen til at bruge dine egne.

Alle udbyderne har en række forskellige ruter (loops). Afhængigt af hvilken billet, du har købt, kan du tage en eller flere af disse ruter.

Hop-on-hop-off-bus i New York - Sightseeing

Hvor kan jeg købe billetter?

Online. Du kan købe billetter til hop-on-hop-off-busserne der er gyldige i et bestemt tidsrum, som regel 24, 48 eller 72 timer. Din billet aktiveres, når du stiger på bussen for første gang. Hvis du bruger billetten første gang klokken 10 om morgenen, så er din billet gyldig til klokken 10 næste morgen ved en 24-timers billet eller til klokken 10 den følgende dag ved en 48-timers billet. Hos Big Bus er en 24-timers billet kun gyldig den dag, den aktiveres, medmindre du bruger den første gang efter klokken 15. I så fald er billetten gyldig i 24 timer, altså indtil næste dag.

Der er altid tale om et sammenhængende antal timer. Det vil sige, at eksempelvis en 72-timers billet er gyldig i 72 timer, fra det øjeblik den aktiveres. Du kan dermed ikke bruge for eksempel en 24-timers billet et par timer ad gangen over flere dage, men kun bruge den inden for én dag.

Erics tip: Hop-on-hop-off-busserne er ikke velegnede som transportmiddel, men de er helt perfekte til sightseeing. Busserne kører ret langsomt og sidder nogle gange fast i trafikken. Derfor anbefaler jeg, du benytter disse busser på en af de første dage af dit ophold i New York. Hvis du ikke ved, hvor mange dage du skal købe billet til, så foreslår jeg, du køber en 48-timers billet, da det giver dig muligheden for at køre på flere forskellige ruter.

Hvor mange ruter er der?

Der findes flere forskellige udbydere, som hver har deres egne ruter og stoppesteder. Alle udbydere har dog de følgende ruter:

 • Downtown-ruten (2,5 time)
 • Uptown-ruten (2 timer)
 • Brooklyn-ruten (2t imer)
 • Aftenturen (Night Tour) (1,5-2,5 time)

Big Bus tilbyder desuden en ekstra rute: Harlem-ruten.

Hop-on-hop-off-bus i New York - Gray Line-bus Hop-on-hop-off-bus i New York - Big Bus

Hvilke udbydere kan jeg vælge mellem?

Der er flere udbydere af hop-on-hop-off-busser i New York. Der er forskel på ruterne og billetterne, de tilbyder. Hvis du ikke ved, hvilken udbyder du skal vælge, så læs videre her:

Big Bus

Big Bus i New York er den udbyder, jeg bedst kan lide. De har de bedste busser, og de er ofte mindre fyldte end busser fra andre udbydere. En anden fordel ved Big Bus er, at deres 1-dags billet lader dig benytte både Uptown og Downtown-ruten, mens andre udbydere kun lader dig tage Downtown-ruten med samme slags billet.

Gray Line-busser (de røde busser)

Gray Line hop-on-hop-off-busserne kan du købe 24-, 48- eller 72-timers billetter til. Du kan også vælge en ‘’FreeStyle’’-pakke, som inkluderer busbillet og billetter til 3, 5 eller 7 valgfrie seværdigheder.

Erics tip: Som lokal havde jeg ikke rigtig noget forhold til disse busser, før jeg købte en billet, så jeg kunne skrive om dem på min hjemmeside. Jeg må indrømme, at jeg så byen fra et andet perspektiv. At sidde på bussens øverste dæk og lytte til en guide, der fortæller om seværdighederne, er en dejlig afslappende måde at udforske byen på for første gang.

Og hvad med de andre udbydere?

Der findes også andre udbydere af hop-on-hop-off-busser end dem, jeg har nævnt ovenfor. Du vil formentlig spotte dobbeltdækkerbusser fra disse andre firmaer på Manhattans gader. Jeg har ikke nævnt disse firmaer, fordi jeg har haft en dårlig oplevelse med dem eller, fordi deres tilbud ikke er så gode som dem, jeg har nævnt her på siden.

Hvilken sightseeing-bustur i NYC er den bedste?

Der er flere hop-on-hop-off-busselskabet i New York. Jeg har testet dem alle og udvalgt de fire bedste muligheder.

Hvad er en hop-on-hop-off-bustur i New York?

En hop-on-hop-off-bus er en dobbeltdækker, der kører forbi seværdigheder på Manhattan og i Brooklyn. Der er flere forskellige busselskaber, og det kan derfor være svært at finde ud af, hvilket der er bedst.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev