2.2m
Spørgsmål? E-mail eric@newyorkcity.dk
One Vanderbilt Observation Deck billetter

One Vanderbilt Observation Deck billetter

One Vanderbilt Observation Deck billetter

One Vanderbilt Observation Deck billetter vil kunne købes online. Dette observationsdæk i New York ligger i skyskraberen One Vanderbilt i Midtown Manhattan, ved siden af Grand Central Terminal. Udsigtsplatformen ligger i 335 meters højde, og den er dels indendørs, dels udendørs. Det er et af de højeste udendørs udsigtspunkter i New York.

One Vanderbilt Observation Deck åbner efter planen i 2020

Observationsdæk ved Grand Central

One Vanderbilt ligger på hjørnet af 42nd Street og Vanderbilt Avenue, overfor Grand Central. Observationsdækket i One Vanderbilt strækker sig over tre etager i den imponerende skyskraber. Det ligger ikke på bygningens øverste etager, men det ligger alligevel langt nok oppe til, at du kan nyde en panoramaudsigt over omgivelserne! One Vanderbilt Observation Deck har, foruden den indendørs del, et udendørs observationsdæk. Fra dette udsigtspunkt har du en flot udsigt over de omkringliggende bygninger i Midtown. I One Vanderbilt  er der også mange kontorer og butikker, og der er endda plads til kulturelle projekter.

Vil du besøge et af byens andre observationsdæk nu? Så køb Empire State Building billetter, Top of the Rock billetter eller One World Observatory billetter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Eric’s New York Find den gratis i App Store
App store Google play
Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter