Beetlejuice Broadway billetter

Beetlejuice Broadway billetter

Spar penge på dine Beetlejuice Broadway billetter ved at købe dem, inden du rejser til New York. Det er nemt og sikkert at købe Broadwaybilletter online, og frem for alt sparer du tid og penge ved at købe billetterne på nettet. Forestillingen bliver spillet på Marquis Theatre. Musicalen Beetlejuice er baseret på Tim Burtons kultfilm fra 1988 med samme titel, men musicalversionen minder dog ikke så meget om filmen. Beetlejuice handler om teenageren Lydia Deetz, der er meget optaget af døden, fordi hendes mor er gået bort.

Desværre vises dette show ikke mere

Se en række andre Broadway-shows her

Contents

Hjemsøgt hus

Lydia flytter med sin far og stedmor ind i et nyt hus, hvor det viser sig, at der bor et par spøgelser. De forhenværende ejere Barbara og Adam blev dræbt i en ulykke, og nu er de fanget i deres tidligere hjem. Lydia er den eneste, der kan se dem. Barbara og Adam vil gerne af med husets nye beboere, og Lydia tilkalder derfor dæmonen Beetlejuice for at få hjælp til at få smidt faren og stedmoren ud af huset. Beetlejuice har dog en ret ekstrem plan for at få det til at lykkedes, og den er ikke alle begejstrede for.

Beetlejuice Broadway billetter - Forældrene Beetlejuice Broadway billetter - Beetlejuice og Lydia

Hvordan køber jeg Beetlejuice Broadway billetter?

Beetlejuice tickets tickets på NewYorkCity.dk er 100% autentiske, og der er ikke nogen tredjepart involveret, hvilket holder priserne nede. Når din ordre er blevet behandlet, modtager du en bekræftelse via e-mail straks. Til denne musical vil du modtage en e-mail med QR-koder senest 7 dage før forestillingen! Vis denne QR-kode på din telefon i teatret og nyd det. Send mig en e-mail hvis du vil booke billetter til en gruppe på 10 personer eller derover.

Hvorfor skal jeg købe billetter gennem NewYorkCity.dk?

 • Ingen uventede udgifter. Den viste pris er den, du betaler!
 • Det er ikke nødvendigt at downloade nogen app eller printe billetterne. Du skal kun vise QR-koden
 • Garanteret autentiske billetter
 • Bedst tilgængelige pladser, altid ved siden af ​​hinanden
 • En dedikeret servicedesk: Du kan altid kontakte mig direkte
 • Betal med kreditkort, Apple Pay, PayPal eller Giropay
 • Hvis du vælger en fleksbillet, er det muligt at annullere billetterne inden forestillingen.
Erics tip: Hvem skulle have troet, at et show om døden kunne være så sjovt? Tilbring en aften i underverdenen på Broadway, og lad dig fortrylle af de flotte kulisser og special effects. Måske du endda spotter ivrige fans i fuld udklædning blandt publikum!

Information om forestillingen

 • Minimumsalder: Anbefales til børn fra 10 år. 4 år må ikke komme ind på teatret
 • Varighed: 2 timer og 30 minutter
 • Sted: Marquis Theatre, 210 W 46th Street
 • Hjælpemidler: T
 • Klik her for salsplanen over Marquis Theatre
Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev