Beetlejuice Broadway billetter

Beetlejuice Broadway billetter

Spar penge på dine Beetlejuice Broadway billetter ved at købe dem, inden du rejser til New York. Det er nemt og sikkert at købe teaterbilletter online, og frem for alt sparer du tid og penge ved at købe billetterne på nettet. Forestillingen bliver spillet på Winter Garden Theatre. Musicalen Beetlejuice er baseret på Tim Burtons kultfilm fra 1988 med samme titel, men musicalversionen minder dog ikke så meget om filmen. Beetlejuice handler om teenageren Lydia Deetz, der er meget optaget af døden, fordi hendes mor er gået bort.

Desværre vises dette show ikke mere

Se en række andre Broadway-shows her

Hjemsøgt hus

Lydia flytter med sin far og stedmor ind i et nyt hus, hvor det viser sig, at der bor et par spøgelser. De forhenværende ejere Barbara og Adam blev dræbt i en ulykke, og nu er de fanget i deres tidligere hjem. Lydia er den eneste, der kan se dem. Barbara og Adam vil gerne af med husets nye beboere, og Lydia tilkalder derfor dæmonen Beetlejuice for at få hjælp til at få smidt faren og stedmoren ud af huset. Beetlejuice har dog en ret ekstrem plan for at få det til at lykkedes, og den er ikke alle begejstrede for.

Beetlejuice Broadway billetter - Forældrene Beetlejuice Broadway billetter - Beetlejuice og Lydia

Hvordan køber jeg Beetlejuice billetter?

Beetlejuice tickets på NewYorkCity.dk er 100% autentiske, og der er ikke nogen tredjepart involveret, hvilket holder priserne nede. Når din ordre er blevet behandlet, modtager du en bekræftelse via e-mail med det officielle værdibevis. På værdibeviset står al den information, du har brug for. På dagen for forestillingen ligger billetterne klar ved teatrets billetluge (Box Office). Du kan hente dem indtil 30 minutter inden forestillingens start. Du skal fremvise gyldig billed-ID (pas) ved afhentning af billetterne.

Hvorfor skal jeg købe billetter gennem NewYorkCity.dk?

  • Ingen uventede udgifter. Den viste pris er den, du betaler!
  • Du garanteres de bedste ledige pladser, på det tidspunkt du bestiller
  • Professionel kundeservice: Du kan altid kontakte mig på e-mail eller WhatsApp
  • Pålideligt, sikkert og hurtigt
  • Sikker betaling med betalingskort eller PayPal
  • Hvis du vælger en fleksibel billet, er det muligt at annullere op til 10 dage inden forestillingen

Send mig en e-mail på [email protected] , hvis du vil booke billetter til en gruppe på 10 personer eller flere.

Erics tip: Hvem skulle have troet, at et show om døden kunne være så sjovt? Tilbring en aften i underverdenen på Broadway, og lad dig fortrylle af de flotte kulisser og special effects. Måske du endda spotter ivrige fans i fuld udklædning blandt publikum!

Information om forestillingen

  • Minimumsalder: Anbefales til børn fra 12 år
  • Varighed: 2 timer og 30 minutter
  • Sted: Winter Garden Theatre, 1634 Broadway
  • Klik her for salsplanen over Winter Garden Theatre
Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter
fra
til
Søg efter billetter