Funny Girl on Broadway billetter

Funny Girl on Broadway billetter

Køb dine billetter til Funny Girl on Broadway, inden du rejser til New York. Det er nemt at købe dine teaterbilletter online, og du sparer både tid og penge. Besøg August Wilson Theatre for at se historien om Fanny Brice. Du kender måske Funny Girl fra 1968 filmen med Barbra Streisand i hovedrollen.

Desværre vises dette show ikke mere

Se en række andre Broadway-shows her

Contents

En klassisk musikalsk komedie

Funny Girl fortæller historien om Fanny Brice, en pige fra Lower East Side der drømmer om et på scenen. Ingen troede på, at hun nogensinde ville blive en stjerne, men hun bliver en af historiens mest elskede kunstnere. Komedien blænder op med sange som “Dont Rain on my Parade”, “I am the Greatest Star” og “People”.

Historien om Fanny Brice

Musicalen foregår omkring tiden under Første Verdenskrig i New York. Selv om Fanny får sin første rolle i et show, forsøger folk omkring hende at afskrække hende fra at spille skuespil, da hun ikke lever op til de typiske skønhedsidealer. Selvom showet udvikler sig til et stort rod, finder publikum det morsomt og elsker Fanny. Seks måneder senere går hendes drøm om at blive medlem af Ziegfeld Follies i opfyldelse. Hun møder derefter Nick Arnstein, som lover, at hvis han vinder mange penge ved at spille poker, vil de gifte sig. Til sidst bliver de gift, flytter ind i et palæ og får en datter, Sadie, sammen. Men Nicks kærlighed for gambling skaber mange problemer…

Funny Girl on Broadway billetter - Fanny og Nick Funny Girl on Broadway billetter - Scene

Hvordan køber man Funny Girl on Broadway billetter?

Funny Girl on Broadway tickets på NewYorkCity.dk er 100% autentiske, og der er ikke nogen tredjepart involveret, hvilket holder priserne nede. Når din ordre er blevet behandlet, modtager du en bekræftelse via e-mail straks. Til denne musical vil du modtage en e-mail med QR-koder senest 7 dage før forestillingen! Vis denne QR-kode på din telefon i teatret og nyd det. Send mig en e-mail hvis du vil booke billetter til en gruppe på 10 personer eller derover.

Hvorfor skal jeg købe billetter gennem NewYorkCity.dk?

 • Ingen uventede udgifter. Den viste pris er den, du betaler!
 • Det er ikke nødvendigt at downloade nogen app eller printe billetterne. Du skal kun vise QR-koden
 • Garanteret autentiske billetter
 • Bedst tilgængelige pladser, altid ved siden af ​​hinanden
 • En dedikeret servicedesk: Du kan altid kontakte mig direkte
 • Betal med kreditkort, Apple Pay, PayPal eller Giropay
 • Hvis du vælger en fleksbillet, er det muligt at annullere billetterne inden forestillingen.
Erics tip: “Gennem hele musicalen hepper du på Fanny. Udsmykningen og kostumerne er fantastiske. Du kan være sikker på at få et godt grin!”

Information om forestillingen

 • Aldersgrænse: Anbefalet for 10 år og op. Børn under 4 år er ikke tilladt adgang i teatret.
 • Varighed: 2 timer og 40 minutter
 • Lokation: August Wilson Theatre, 245 West 52 Street
 • Hjælpemidler:  T
 • Klik her for August Wilson Theatre salsplan

Funny Girl on Broadway billetter - Optræden Funny Girl on Broadway billetter - Dans

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev