New York CityPass

Køb billetter nu
New York CityPASS

Du kan næsten ikke undvære et New York CityPASS, hvis det er første gang, du besøger New York. Rabatkortet koster omkring 925 kr. for voksne og 765 kr. for børn i alderen 6-17 år. Det giver dig entré til 6 af New Yorks mest populære seværdigheder, og du sparer op til 40% i forhold til, hvis du køber billetterne til normalpris til hver enkelt attraktion. New York CityPASS er nemt at bruge, og det er gyldigt i 9 dage, fra dagen du først tager det i brug. I øjeblikket er gyldigheden forlænget til 30 dage, hvilket gælder CityPASS, der aktiveres inden den 28. februar 2021.

Køb New York CityPASS her

6 hovedattraktioner

Hvis du gerne vil se New Yorks højdepunkter, besøge museer og se byen fra et andet perspektiv, så bør du købe et New York CityPASS. Eftersom det er gyldigt i 9 dage, behøver du ikke stresse rundt, men kan i stedet tage tingene i dit eget tempo. Rabatkortet giver dig entré til 6 seværdigheder, men selv hvis du kun besøger for eksempel Empire State Building, Top of the Rock, et museum og tager på en bådtur, så sparer du stadigvæk penge i forhold til normalprisen på separate billetter.

Seværdigheder inkluderet i New York CityPASS:

  • Empire State Building inkl. audioguide
  • Top of the Rock ELLER Guggenheim Museum inkl. audioguide
  • Frihedsgudinden og Ellis Island ELLER et Circle Line sightseeing-cruise
  • 9/11 Museum ELLER Intrepid Sea, Air and Space Museum
  • American Museum of Natural History
  • Metropolitan Museum of Art (inkl. entré samme dag til The Met Breuer og The Met Cloisters)

New York CityPASS - 9/11 Museum New York CityPASS - Top of the Rock

Hvordan virker New York CityPASS?

Du kan bestille dit New York CityPASS let og sikkert her. Efter dit køb modtager du en e-mail med et værdibevis. Du skal printe værdibeviset ud og bytte det til dit New York CityPASS, ved den første attraktion du besøger. Rabatkortet er gyldigt i 9 dage, fra dagen du bruger det første gang.

Med New York CityPASS får du entré til 6 seværdigheder. Som nævnt ovenfor skal du i nogle tilfælde vælge mellem to attraktioner, og du kan derfor ikke eksempelvis besøge både  9/11 Museum og Intrepid Sea, Air and Space Museum med rabatkortet. Du kan heller ikke besøge både Top of the Rock og Guggenheim Museum, men må vælge en af delene. Du kan komme på én bådtur med New York CityPASS, så du kan enten tage på en bådtur til Frihedsgudinden og Ellis Island eller et Circle Line cruise. De Circle Line cruises, du kan vælge imellem, er Landmark Cruise, Harbour Lights Cruise, Liberty Cruise og en tur med speedbåden ‘’The Beast.’’

Vidste du, at New York CityPASS giver dig mulighed for at besøge Empire State Building to gange på samme dag? Det vil sige, du kan tage derind første gang om dagen, og så gratis komme ind igen om aftenen. På den måde får du mulighed for at nyde skylinen både i dagslys, og når mørket er faldet på, og Manhattans lys funkler. Det er muligt at aflægge dagens andet visit fra kl. 22.00 til lukketid fra maj til august og fra klokken 20.00 til lukketid i september til april.

New York CityPASS - Circle Line Cruise New York CityPASS - Frihedsgudinden

Fordele ved New York CityPASS

Der er mange flere fordele ved New York CityPASS. Du kan springe den almindelige kø over og i stedet bruge VIP-indgangen ved mange seværdigheder, og du behøver ikke reservere tidspunkt eller plads på forhånd. Derudover får du et par rabatkuponer med i købet.

Du kan købe New York CityPASS her

Erics tip: Jeg anbefaler alle, der besøger New York for første gang, at købe et New York CityPASS. Det er billigt, nemt at bruge og så er det gyldigt i 9 dage, hvilket vil sige du (formentlig) kan bruge det på hele dig ferie. Desuden sparer du meget tid ved at kunne benytte VIP-køerne, især ved bådture. Det er billigere at købe et New York CityPASS end at købe separate billetter ved de forskellige seværdigheder. Selv hvis du ikke er vild med museer, får du meget for pengene med dette rabatkort.

New York CityPASS - Metropolitan Museum of Art New York CityPASS - Empire State Building

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter
fra
til
Søg efter billetter