New York CityPass

Køb billetter nu
New York CityPASS

Du kan næsten ikke undvære et New York CityPASS, hvis det er første gang, du besøger New York. Rabatkortet koster omkring 879 kr. for voksne og 725 kr. for børn i alderen 6-17 år. Det giver dig entré til 6 af New Yorks mest populære seværdigheder, og du sparer op til 40% i forhold til, hvis du køber billetterne til normalpris til hver enkelt attraktion. New York CityPASS er nemt at bruge, og det er gyldigt i 9 dage, fra dagen du først tager det i brug.

Køb New York CityPASS her

6 hovedattraktioner

Hvis du gerne vil se New Yorks højdepunkter, besøge museer og se byen fra et andet perspektiv, så bør du købe et New York CityPASS. Eftersom det er gyldigt i 9 dage, behøver du ikke stresse rundt, men kan i stedet tage tingene i dit eget tempo. Rabatkortet giver dig entré til 6 seværdigheder, men selv hvis du kun besøger for eksempel Empire State Building, Top of the Rock, et museum og tager på en bådtur, så sparer du stadigvæk penge i forhold til normalprisen på separate billetter.

Seværdigheder inkluderet i New York CityPASS:

  • Empire State Building inkl. audioguide
  • Top of the Rock ELLER Guggenheim Museum inkl. audioguide
  • Frihedsgudinden og Ellis Island ELLER et Circle Line sightseeing-cruise
  • 9/11 Museum ELLER Intrepid Sea, Air and Space Museum
  • American Museum of Natural History
  • Metropolitan Museum of Art (inkl. entré samme dag til The Met Cloisters)

New York CityPASS - 9/11 Museum New York CityPASS - Circle Line Cruise

Hvordan virker New York CityPASS?

Du kan bestille dit New York CityPASS let og sikkert her. Efter dit køb modtager du en e-mail med en QR-kode, som du kan vise på din mobil ved de de attraktioner, du vil besøge. Du kan også printe QR-koden ud, hvis du foretrækker at have en fysisk udgave. Rabatkortet er gyldigt i 9 dage, fra dagen du bruger det første gang.

Med New York CityPASS får du entré til 6 seværdigheder. Som nævnt ovenfor skal du i nogle tilfælde vælge mellem to attraktioner, og du kan derfor ikke eksempelvis besøge både  9/11 Museum og Intrepid Sea, Air and Space Museum med rabatkortet. Du kan heller ikke besøge både Top of the Rock og Guggenheim Museum, men må vælge en af delene. Du kan komme på én bådtur med dit CityPASS, så du kan enten tage på en bådtur til Frihedsgudinden og Ellis Island eller et Circle Line cruise. De Circle Line cruises, du kan vælge imellem, er Landmark Cruise, Harbour Lights Cruise, Liberty Cruise og en tur med speedbåden ‘’The Beast.’’

Vidste du, at New York CityPASS giver dig mulighed for at besøge Empire State Building to gange på samme dag? Det vil sige, du kan tage derind første gang om dagen, og så gratis komme ind igen om aftenen. På den måde får du mulighed for at nyde skylinen både i dagslys, og når mørket er faldet på, og Manhattans lys funkler. Det er muligt at aflægge dagens andet visit fra kl. 22.00 til lukketid fra maj til august og fra klokken 20.00 til lukketid i september til april.

New York CityPASS - Empire State Building New York CityPASS Metropolitan Museum of Art

Fordele ved New York CityPASS

Der er mange flere fordele ved New York CityPASS. Du kan springe den almindelige kø over og i stedet bruge VIP-indgangen ved mange seværdigheder. Derudover får du et par rabatkuponer med i købet. Ved de fleste af attraktionerne kan du også foretage en tidsbestilling på forhånd. På travle tidspunkter, såsom spring break, om sommeren samt omkring jul og nytår, anbefales det at reservere tid, så du er sikker på at kunne komme ind på det ønskede tidspunkt. Ved de attraktioner, der ikke tilbyder tidsbestilling, kan du opleve ventetid på travle dage.

Du kan købe New York CityPASS her

Erics tip: Jeg anbefaler alle, der besøger New York for første gang, at købe et New York CityPASS. Det er billigt, nemt at bruge og så er det gyldigt i 9 dage, hvilket vil sige du (formentlig) kan bruge det på hele dig ferie. Desuden sparer du meget tid ved at kunne benytte VIP-køerne, især ved bådture. Det er billigere at købe et CityPASS end at købe billetter ved hver enkelt af seværdighederne. Selv hvis du ikke er vild med museer, får du meget for pengene med dette rabatkort.

Hvad koster et CityPASS til New York?

New York CityPASS koster ca. 119 € , men i de fleste tilfælde er det ikke det rabatkort, der giver mest valuta for pengene. Brug min "Pass Picker" til at finde ud af, hvilket rabatkort der passer bedst til dig.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter
fra
til
Søg efter billetter