New York CityPASS

Køb billetter nu
New York CityPASS

Du kan næsten ikke undvære et New York CityPASS, hvis det er første gang, du besøger New York. Rabatkortet koster omkring 986 kr. for voksne og 820 kr. for børn i alderen 6-17 år. Det giver dig entré til 5 af New Yorks mest populære seværdigheder, og du sparer op til 40% i forhold til, hvis du køber billetterne til normalpris til hver enkelt attraktion. New York CityPASS er nemt at bruge, og det er gyldigt i 9 dage, fra dagen du først tager det i brug.

Køb New York CityPASS her

Contents

5 hovedattraktioner

Hvis du gerne vil se New Yorks højdepunkter, besøge museer og se byen fra et andet perspektiv, så bør du købe et New York CityPASS. Eftersom det er gyldigt i 9 dage, behøver du ikke stresse rundt, men kan i stedet tage tingene i dit eget tempo. Rabatkortet giver dig entré til 5 seværdigheder, men selv hvis du kun besøger for eksempel Empire State Building, Top of the Rock, et museum og tager på en bådtur, så sparer du stadigvæk penge i forhold til normalprisen på separate billetter.

Seværdigheder inkluderet i New York CityPASS:

  • Empire State Building
  • American Museum of Natural History

Plus entré til 3 af disse seværdigheder:

  • Top of the Rock
  • Guggenheim Museum
  • Frihedsgudinden og Ellis Island
  • Et af Circle Line Sightseeing-cruises
  • 9/11 Museum
  • Intrepid Sea, Air and Space Museum

New York CityPASS - 9/11 Museum New York CityPASS - Circle Line Cruise

Hvordan virker New York CityPASS?

Du kan bestille dit New York CityPASS let og sikkert her. Efter dit køb modtager du en e-mail med en QR-kode eller en stregkode, som du kan vise på din mobil ved de de attraktioner, du vil besøge. Du kan også printe QR-koden ud, hvis du foretrækker at have en fysisk udgave. Rabatkortet er gyldigt i 9 dage, fra dagen du bruger det første gang.

Med New York CityPASS kan du besøge 5 seværdigheder. Både Empire State Building og American Museum of Natural History er altid inkluderet i passet. Derudover får du afgang til yderligere 3 attraktioner efter eget valg. Du kan vælge mellem Top of the Rock, 9/11-museet, Intrepid Sea, Air & Space Museum, Guggenheim-museet, bådturen til Frihedsgudinden og Ellis Island og et Circle Line Cruise. Landmarks Cruise og Liberty Cruise er valgmulighederne i passet.

Vidste du, at New York CityPASS giver dig mulighed for at besøge Empire State Building to gange på samme dag? Det vil sige, du kan tage derind første gang om dagen, og så gratis komme ind igen om aftenen. På den måde får du mulighed for at nyde skylinen både i dagslys, og når mørket er faldet på, og Manhattans lys funkler. Det er muligt at aflægge dagens andet visit fra kl. 19 til lukketid.

New York CityPASS - Empire State Building New York CityPASS Museum

Fordele ved New York CityPASS

Med New York CityPASS har du visse fordele: For hver attraktion inkluderet i passet kan du reservere en tid på forhånd. Dette sikrer, at du kan komme ind på dit foretrukne tidspunkt og komme hurtigere ind. Derudover vil du modtage et par rabatkuponer.

Køb New York CityPASS her
Erics tip: New York CityPASS er gyldigt i 9 dage, hvilket er nok til din rejse. Med passet har du mindre valg, men du kan reservere en tid på forhånd til alle de inkluderede attraktioner. Dette sikrer, at du altid kan komme ind i attraktionen, selvom der er meget travlt. Hvis du foretrækker dette, er dette et ideelt rabatkort til dig.

Hvad koster et CityPASS til New York?

New York CityPASS koster ca. 986 kr. , men i de fleste tilfælde er det ikke det rabatkort, der giver mest valuta for pengene. Brug min "Pass Picker" til at finde ud af, hvilket rabatkort der passer bedst til dig.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev