2.1m
Spørgsmål? E-mail eric@newyorkcity.dk
Radio City Christmas Spectacular billetter

Radio City Christmas Spectacular billetter

Radio City Christmas Spectacular billetter

Køb dine billetter her

Radio City Christmas Spectacular er et magisk juleshow for hele familien. Forestillingen, der havde premiere i 1933, er blevet en rigtig juletradition i New York, og den kan meget rammende beskrives som spektakulær. Spar penge på Radio City Christmas Spectacular tickets ved at købe dem, inden du rejser til New York. Det er sikkert, nemt og pengebesparende at købe teaterbilletter online!

Billetterne til 2019 kan ikke købes endnu
Vil du gerne have besked, så snart billetterne bliver tilgængelige? Send mig en besked på eric@newyorkcity.dk, så sender jeg dig en e-mail, den dag billetterne bliver sat til salg.

Find dine billetter


fra
til
Søg efter billetter
Betal nemt og sikkert med:  

Jul i Radio City Music Hall

Showet foregår i i New Yorks Radio City Music Hall. Julen er en af de mest magiske tidspunkter at være i New York City, for her er hele byen i julestemning. Butikkerne og gaderne er pyntede, juletræer fylder i gadebilleder, og skøjtebanerne er proppede.

Radio City Music Hall er et enormt indendørs teater i New York, og det kan ikke sammelignes med noget andet teater. Når du kommer indenfor, kan du nyde det klassiske og smukke interiør. The Great Stage (19 x 43 meter) betragtes af mange tekniske eksperter som den bedst udstyrede scene i verden, og det guldskinnende scenetæppe er faktisk verdens største af slagsen.

The Rockettes

Under det spektakulære juleshow bliver du taget med til en vidunderlig verden fuld af magiske julefortællinger og fantastiske dansetrin udført af The Rockettes. Du ser også The Parade of the Wooden Soldiers. I denne parade er The Rockettes klædt ud som træsoldater, der falder som dominobrikker. Det er et helt specielt og uforglemmeligt syn!

Julemanden har selvfølgelig også en rolle i et show som dette. Han fortæller historien om det magiske show, og han sørger for, at alle er i den rette julestemning. Efter forestillingen kan børn få taget billeder sammen med julemanden i lobbyen.

Radio City Christmas Spectacular billetter - Bus Radio City Christmas Spectacular billetter - The Rockettes

Erics Tip: Radio City Christmas Spectacular er et vidunderligt show, som er perfekt til at komme i julestemning med. Forestillingen er både for store og små. Radio City Christmas Spectacular ændrer sig lidt fra år til år, så selv om du har set showet før, kan det værd at tage afsted igen.

Information om forestillingen

  • Børn, der endnu ikke er fyldt to år, sidder på skødet af en forælder og behøver derfor ikke en billet
  • Varighed: 1 time og 30 minutter (ingen pause)
  • Sted: Radio City Music Hall (1260 Avenue of the Americas)
  • Billetterne kan ikke annulleres eller ændres, så sørg for at tjekke, at du har valgt den rigtige dato og tidspunkt ved bestilling


Måske du også er interesseret i:

Køb dine billetter til Radio City Christmas Spectacular her

Køb dine billetter her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Eric’s New York Find den gratis i App Store
App store Google play
Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


fra
til
Søg efter billetter