Radio City Christmas Spectacular billetter

Køb billetter nu
Radio City Christmas Spectacular billetter

Radio City Christmas Spectacular er et magisk juleshow for hele familien. Forestillingen, der havde premiere i 1933, er blevet en rigtig juletradition i New York, og den kan meget rammende beskrives som spektakulær. Spar penge på Radio City Christmas Spectacular tickets ved at købe dem, inden du rejser til New York. Det er sikkert, nemt og pengebesparende at købe teaterbilletter online!

Køb dine Radio City Christmas Spectacular billetter her

Jul i Radio City Music Hall

Showet foregår i New Yorks Radio City Music Hall. Julen er et af de mest magiske tidspunkter at være i New York City på, for her er hele byen i julestemning. Butikkerne og gaderne er pyntede, juletræer fylder i gadebilledet, og skøjtebanerne er proppede.

Radio City Music Hall er et enormt indendørs teater i New York, og det kan ikke sammelignes med noget andet teater. Når du kommer indenfor, kan du nyde det klassiske og smukke interiør. The Great Stage (19 x 43 meter) betragtes af mange tekniske eksperter som den bedst udstyrede scene i verden, og det guldskinnende scenetæppe er faktisk verdens største af slagsen.

Radio City Christmas Spectacular billetter - Julemanden Radio City Christmas Spectacular billetter - Sightseeing

The Rockettes

Under det spektakulære juleshow bliver du taget med til en vidunderlig verden fuld af magiske julefortællinger og fantastiske dansetrin udført af The Rockettes. Du ser også The Parade of the Wooden Soldiers. I denne parade er The Rockettes klædt ud som træsoldater, der falder som dominobrikker. Det er et helt specielt og uforglemmeligt syn!

Julemanden har selvfølgelig også en rolle i et show som dette. Han fortæller historien om det magiske show, og han sørger for, at alle er i den rette julestemning. Efter forestillingen kan børn få taget billeder sammen med julemanden i lobbyen.

Køb dine Radio City Christmas Spectacular billetter her

Radio City Christmas Spectacular billetter - Rockettes Radio City Christmas Spectacular billetter - Legetøjssoldater

Erics tip: “Radio City Christmas Spectacular er et vidunderligt show, som er perfekt til at komme i julestemning med. Forestillingen er både for store og små. Radio City Christmas Spectacular ændrer sig lidt fra år til år, så selv om du har set showet før, kan det være værd at tage se det igen.”

Hvordan køber man billetter til Radio City Christmas Spectacular?

Det er nemt at købe billetter til Radio City Christmas Spectacular i New York I oversigten nedenfor. Jeg anbefaler, at købe billetter online til Radio City Christmas Spectacular før din rejse til New York. Dette vil spare dig tid, og vigtigst af alt så behøver du ikke stresse rundt for at finde billetter, når du endelig er i New York.

Det er enkelt at købe en billet:
  • Klik på linket og vælg den dato du vil afsted
  • Udfyld dine oplysninger og betal
  • Tjek din email for din bekræftigelse

Information om forestillingen

  • Børn, der endnu ikke er fyldt to år, skal sidde på skødet af en forælder og behøver derfor ikke en billet
  • Varighed: 1 time og 30 minutter (ingen pause)
  • Sted: Radio City Music Hall (1260 Avenue of the Americas)
  • Hjælpemidler: 
  • Radio City Music Spectacular  kan ses fra november frem til starten af januar

Køb dine Radio City Christmas Spectacular billetter her

Se en liste over datoer nedenfor, og book direkte!

Måske du også er interesseret i:

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev