Bliv vist på Times Square Billboard

Bliv vist på Times Square Billboard

Bliv vist på et Times Square Billboard i 15 sekunder! TSX Broadway, et underholdningskompleks på Times Square, giver dig mulighed for at få vist en video på deres storskærm. Uanset om du vil fejre en fødselsdag, fri til din elskede eller bare fordi du kan, kan du få lige præcis den video, du ønsker, på skærmen!

Download TSX Appen og bliv vist på et billboard. Brug rabatkoden NYCXLRPAS og få $5 rabat.

Hvordan kommer jeg på et Times Square Billboard?

TSX Broadway er en unik bygning, der for det meste er dækket til af skærme. Du kan få et 15-sekunders spot på dette billboard på Times Square for så lidt som 40 dollars! Ved hjælp af TSX-appen kan du uploade en video og sikre dig dit tidspunkt. Videoen skal vare mindst 15 sekunder. Den vil blive beskåret til en firkant, og hvis du vil have tekst på videoen, skal du selv gøre det på forhånd.

Når du har valgt din video, skal du vælge dit foretrukne tidspunkt og betale. Prisen starter ved 40 dollars og kan stige afhængigt af tidspunktet og mængden af mennesker på den pågældende dag. På det valge tidspunkt, som er et tidsrum på 15 minutter, får du en besked, når din video vises på det store billboard. Du kan beundre din egen video sammen med alle andre på Times Square. Sikke en unik mulighed!

Efter din video er blevet vist på Times Square, kan du finde en version af den som et minde i appen. Dette er en video af øjeblikket, men den er skabt af en computer og ikke optaget direkte. Du kan dele den med folk derhjemme!

Download TSX Appen og bliv vist på et billboard. Brug rabatkoden NYCXLRPAS og få $5 rabat.

Hvordan det fungerer

  1. Download TSX Appen på TSX.Live
  2. Upload din 15-sekunders video
  3. Planlæg din video til at blive vist
  4. Tune ind for at se din video på storskærmen

Er du ikke i NYC? Se din video på den store skærm ved at se TSX Livestream fra hvor end du befinder dig i verden.

Din video eller billede kan også blive vist i længere tid på et Times Square Billboard.

Køb dit spot her og se det i 15 sekunder i timen i 24 timer. 

Hvordan kommer man på et Times Square billboard?

Du kan nemt komme på et Times Square billboard. Læs mere her.

Hvad koster det at komme på et Times Square billboard?

Fra så lidt som 40$ kan du komme på et Times Square billboard! Brug rabatkoden NYCXLRPAS og få $5 rabat. Læs hvordan her.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev