NHL ishockey i New York 2024

New York Rangers billetter - Madison Square Garden

NHL ishockey i New York er en underholdende oplevelse, og både blandt lokale og turister er det populært at tage til en kamp. New York byder på to gode ishockeyhold, og selv New Jersey har et hold, der er med i National Hockey League (NHL). Hvis du gerne vil have en klassisk amerikansk oplevelse på din tur til New York, så er en ishockeykamp helt sikkert et godt valg. På denne side kan du læse alt, du behøver at vide om ishockey, inden du tager til en kamp. Sæsonen varer fra oktober til april.

Der er 3 ishockeyhold i New York:

(NHL) National Hockey League: New York Rangers, New Jersey Devils & New York Islanders

Contents

Ishockeyhold i New York

New York har to ishockeyhold: New York Rangers og New York Islanders. Madison Square Garden på Manhattan er Rangers’ hjemmebane, mens Islanders spiller i UBS Arena i Elmont. Du kan også vælge at tage til en kamp med New Jersey Devils. Uofficielt kaldes rivaliseringen mellem  Islanders og Rangers for “The Battle of New York”.

Erics tip: “New Jersey Devils’ stadium ligger længere fra Manhattan end de to andre holds stadioner, og man kan ikke komme dertil med subway fra New York City. Det er en af grundene til, det er bedre at købe New York Rangers billetter eller at se en kamp med Islanders i stedet. New York Islanders billetter er normalt billigere end billetterne til kampe med Rangers, da det er Rangers, der er New Yorks tophold.”

Se 2024 kalenderen over ishockeykampe her

NHL ishockey i New York

Ishockeykampe i New York

Ishockeysæsonen varer fra oktober til april. Pre-season starter i september, og i april og maj er der playoffs. Finalen finder sted i juni. Ishockey er en actionpræget sport, der foregår i et højt tempo, og hvor publikum er meget engageret. Det høje tempo gør det til en underholdende oplevelse for hele familien.

En kamp bliver spillet af to hold, som normalt har fem spillere på banen og en målmand hver. Kampen består af tre perioder a 20 minutter. For at få point skal hvert team skyde pucken i modstanderens net. Eftersom spiluret kun går, mens pucken er i bevægelse, så varer kampen som oftest meget længere end de tre gange 20 minutter. I en kamp varer normalt op til 2-2,5 time. Der er flyvende udskiftninger, hvilket vil sige, at der må laves ind- og udskiftninger hele tiden.

Playoffs i New York  (post-season kampe)

Det er de bedste hold, der kommer med til playoffs, når den almindelige sæson er slut. Billetterne til playoff-kampene er normalt dyrere end billetter til kampe i den almindelige sæson. New Yorks hockeyhold har ikke altid haft held til at kvalificere sig. Gennem de sidste par år er det dog gang på gang lykkedes både New York Rangers og New York Islanders at komme videre til playoffs. Holdet, der står tilbage som vinder, får overrakt trofæet Stanley Cup. Trofæet er blevet overrakt hvert år siden 1893. New York Rangers har vundet Stanley Cuppen fire gange, og det samme har deres ærkerival, Islanders.

Erics tip: “Det er sjovt at se en ishockeykamp, fordi spillet er så dynamisk og hurtigt. Der er altid en god stemning og god mad. Sørg for ikke at købe billetter til pladser allerbagerst, da det er svært at se pucken derfra. Glem ikke, at det er IShockey, så der kan godt være koldt på stadion.”

Hvor kan man se en NHL kamp i New York?

Det bedste sted at se en NHL kamp er selvfølgelig i selve arenaen. Men hvis du ikke har billetter til en kamp, så kan du også tage på en sportsbar og se kampen. For eksempel på The Canuck. Denne canadiske sportsbar er udelukkende involveret om ishockey, og alle kampe bliver vist her. Stedet er endnu sjovere, når et af New Yorks hold spiller mod et canadisk hold. Hvis du har billetter til kampen, kan du også komme her og få en drink før eller efter kampen.

Kalenderen over ishockeykampe i New York

Hvilke hockeyhold er der i New York?

New York har 2 NHL ishockeyhold: New York Rangers og New York Islanders. Der er også et tredje hold, som du kan tage til en kamp med fra NY: New Jersey Devils.

Hvor meget koster NHL-billetter i New York?

NHL-billetter i New York koster fra: .

Hvor kan man se hockey i New York?

Du kan se ishockey i den ikoniske Madison Sqaure Garden og på forskellige andre stadioner i og omkring New York City. Læs mere på min hjemmeside.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev