NBA Basketball i New York 2023

NBA Basketball i New York er sjovt at opleve. Basketballsæsonen varer fra oktober til april. Du kan tage til en kamp med Brooklyn Nets i Brooklyn eller med New York Knicks på Manhattan. Stemningen er fantastisk til en kamp, så selv hvis du ikke er fan af basketball, så kan du roligt købe billetter. En kamp varer mellem 2 og 2,5 time, afhængigt af om der er forlænget spilletid eller ej. Med en sodavand i den ene hånd og en hotdog i den anden kan du nyde en basketballkamp og føle dig som en rigtig newyorker.

Der er 3 basketballhold i New York:

National Basketball Association: New York Knicks, Brooklyn Nets & (WNBA) New York Liberty

Basketballhold i New York

I New York har to store NBA-hold hjemme (NBA står for National Basketball Association). Det er New York Knicks (officielt New York Knickerbockers), der er det mest kendte af de to. Madison Square Garden på Manhattan er Knicks’ hjemmebane, og der er plads til 21.000 tilskuere. Det er ikke ualmindeligt at se berømtheder heppe på deres favorithold fra sidelinjen.

Hvis du synes, New York Knicks billetter er for dyre, så tjek kalenderen over Brooklyn Nets-kampe. Barclays Center i Brooklyn er Nets’ hjemmebane, og billetterne til deres kampe er ofte billigere. Her kan du endda være heldig at spotte, Jay-Z og Beyoncé, som er fans af Nets.

New York Knicks og Brooklyn Nets er rivaler – først og fremmest fordi de spiller i den samme by. Når de to hold spiller mod hinanden, så kaldes det “Clash of the Boroughs”. Knicks er mit favorithold, og det skyldes bl.a. stedet, hvor de spiller: Madison Square Garden. Det ligger i hjertet af byen, og hver kamp er en fantastisk oplevelse.

Se 2023 kalenderen over basketballkampe her

NBA Basketball i New York

Basketballkampe i New York

I en basketballkamp er der to forskellige hold med hver fem spillere. Hver kamp starter med, at nationalsangen bliver sunget, og det er i sig selv en oplevelse. Kampen er opdelt i fire gange 12-minutters spilletid. Basket går ud på at score point ved at kaste bolden i modstanderens kurv og samtidig forhindre modstanderen i at score point. En spiller kan dribble bolden op ad hele banen, men når midten krydses, må bolden ikke spilles tilbage til egen banehalvdel. Hvis en spiller står stille med bolden, skal han kaste den til en anden spiller eller skyde mod kurven. En scoring fra området inden for cirklen giver to point, og uden for cirklen tre point. Rammes kurven på et straffekast gives der et point. Vinderen er holdet med flest point ved kampens afslutning. En kamp kan ikke slutte med uafgjort, så derfor kan den gå i forlænget spilletid.

Der er en kort pause mellem de fire gange 12-minutters spilletid, hvor den står på en masse underholdning. Her kan du forvente at se kastekonkurrencer, børn der spiller basket og danseopvisninger med Knicks City Dancers eller Brooklynettes (ja, det hedder de virkelig).

Playoff-billetter i New York

Sæsonen for basketball varer fra oktober til april. Playoffs er den sidste del af turneringen, og de starter i april. NBA-finalen sæsonens to bedste hold spilles i juni. Hvis et eller begge hold fra New York kvalificerer sig til playoffs, så kan du købe billetter til disse online. Der er rift om Playoff-billetterne, så du kan godt regne med, at de er dyrere end billetterne til kampene i den almindelige sæson.

Erics tip: Billetter til Brooklyn Nets er ofte billigere end til New York Knicks. Brooklyn Nets’ stadium ligger i Brooklyn, og det er nemt at komme til med subway. Hvis du rigtig gerne vil se en basketkamp i New York, men ikke vil bruge så mange penge, så køb billetter til en kamp med Nets.

Kalender over basketballkampe i New York

Hvilke basketballhold er der i New York?

New York er hjemmebane for NBA basketballholdene New York Knicks og Brooklyn Nets samt WNBA-holdet New York Liberty.

Hvor meget koster billetter til basketball i New York?

Billetter til basketball i New York koster fra: .

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev