De bedste rooftop-barer i New York

De bedste rooftop-barer i New York

Hvor er de bedste rooftop-barer i New York? Her er en liste over mine yndlings rooftop-barer i byen, hvor du kan få en drink, spise noget eller nyde udsigten over Manhattan. Rooftop-barer i NYC er fantastiske til aften fyldt med fest og mingling med andre mennesker.

Rundtur til rooftop-barer i New York

Hvis du vil opleve de bedste rooftop-barer i New York, så foreslår jeg, at du tager med på Rooftop Bar Tour. På denne stressfri tur bliver du taget til to af New Yorks populære rooftop-barer. Nyd en aften i New York med to inkluderede drinks!

Bemærk: Denne tur er tilgængelig tirsdage og fredage og begynder kl 18:45. Fra april til oktober vil du have udsigt til Manhattans solnedgang. Denne tur er en super introduktion til byens natteliv og en super lokkemad til at møde nye mennesker, der ønsker det samme som dig: at have en sjov aften.

Book din rundtur til rooftop-barer her

De bedste rooftop-barer i New York - Rooftop-bar

 1. Panorama Room

  Panorama Room på Roosevelt Island er den eneste rooftop-bar på øen og tilbyder derfor en unik udsigt over Manhattan samt Queensboro Bridge. Medbring en cocktail eller øl på terrassen. Baren, der ligner en lounge, byder også på lette måltider, der hovedsageligt er fisk og skaldyr. For en komplet oplevelse, brug dit MetroCard på Roosevelt Island Tram for at komme til eller fra denne rooftop-bar. Husk at medbringe legitimation (dit pas) og at have pænt tøj på.
  De bedste rooftop-barer i New York - Inde i Panorama Room De bedste rooftop-barer i New York - Panorama Room

 2. Gansevoort Hotel

  Rooftop-baren på Gansevoort Hotel er det perfekte sted at tage til, hvis det har været en lang dag, og du trænger til at slappe af med et par drinks og nogle snacks. Det er også stedet at feste i weekenden og møde mennesker. Det er en meget populær rooftop-bar, så sørg for at have en reservation, hvis du vil besøge den om aftenen eller i weekenden. Ellers skal du tage højde for, at du måske skal stå i kø. I løbet af dagen kan du muligvis komme ind i loungeklubben uden pas, eller hvis du er mindreårig, men efter kl. 19.00 vil dette ikke være muligt. Husk på, at du skal klæde dig pænt.

  De bedste rooftop-barer i New York - Udsigt fra Gansevoort Hotel De bedste rooftop-barer i New York - Gansevoort Hotel

 3. The Roof (hotel PUBLIC)

  The Roof på hotellet PUBLIC er en af New York Citys rooftop-barer, og det er også en af dem med den bedste udsigt. Den ligger på Lower East Side og udsigten over Downtown og Midtown er derfor også unik. The Roof byder på en 360 graders panoramaudsigt over New York. Herfra kan du se alle Manhattans høje bygninger inklusive Empire State Building og One World Trade Center. Den gode udsigt gør det til en fænomenal oplevelse at se solnedgangen fra The Roof. Mellem kl. 17.00 og 19.00 er det rimeligt nemt at komme ind, selv hvis man ikke lever op til den ellers meget strenge dresscode. Senere på aftenen, og især i weekenden, er det meget sværere at komme ind, da det er et af byens mest hippe steder og du kan forvente kø.

  Når kommer ind på hotel PUBLIC, så tag ikke rulletrappen. Gå i stedet hen til elevatorerne bagved, og tag med en af dem op til The Roof.

  De bedste rooftop-barer i New York - The Roof på PUBLIC De bedste rooftop-barer i New York - The Roof solnedgang

 4. RH Rooftop Restaurant

  RH Rooftop Restaurant ligger et ret usædvanligt sted: på taget af en møbelbutik! Restoration Hardware er en trendy møbelbutik, som har til huse i en smuk, gammel bygning i Meatpacking District. Du kan reservere inden dit besøg. For at komme op på tagetagen, skal du gennem butikken, hvor der også er flere andre barer. Tager du derhen om eftermiddagen, så kan du snuppe en snack og en drunk på rooftop-baren, uden der er strenge regler for at komme ind. En del af rooftop-baren er overdækket. Indendørs serveres der mad, mens du udendørs kan få en drink og nyde udsigten over Meatpacking District.

 5. JIMMY at ModernHaus SoHo

  JIMMY ligger på hotellet ModernHaus SoHo. Du skal tage trapperne og en elevator for at komme dertil. Tagterrassen er lille, men det er et dejligt sted at nyde din drink ved poolen. Der er også en indendørs bar. Fra taget har du udsigt over Downtown og Midtown Manhattan. Det er et fedt og hipt sted, så tag dig pænt på og medbring altid dit pas. Adgang kun fra 21 år og frem.

  De bedste rooftop-barer i New York - Jimmy De bedste rooftop-barer i New York - Pool

 6. 230 Fifth

  Når du går ind i 230 Fifth, så fortsæt til helt nede bagerst, hvor du kan tage en elevator op til den øverste etage. Elevatoren går op til den trendy Penthouse Lounge, der er en meget stor lounge. Gennem hele loungen er der store vinduer, hvilket giver en spektakulær udsigt over Manhattan.

  Loungen har åben året rundt fra kl. 14.00. Når du er færdig med at beundre loungen, skal du tage trappen for at komme op til Rooftop Garden. Denne have på toppen af bygningen er helt fantastisk. Du kan blandt andet se Empire State Building og Chrysler Building, og fra den anden side kan du se Downtown og Freedom Tower. Hvis vejret er klart, er du måske heldig at kunne se Frihedsgudinden. Rooftop Garden er kæmpestor, føles tilgængelig for alle og er et dejligt sted at slappe af. I weekenden kan der blive meget travlt, og der vil være kø foran døren, især efter kl. 23.00. Klæd dig pænt, altid med en skjorte og klædelige sko.

  De bedste rooftop-barer i New York - 230 Fifth om dagen De bedste rooftop-barer i New York - 230 Fifth

 7. 5 o’Clock Somewhere Bar

  Hvis du er i Times Square-området på udkig efter et sted at få en drink, kan du gå til 5 o’Clock Somewhere Bar. Baren ligger i Margaritaville Resort. Dette hotel har to barer; der er en på 6. sal med en pool. Men jeg kan bedre lide 5 o’Clock Somewhere Bar, selvom den har mindre fuzz, er udsigten bedre end fra den anden bar. Du kan se Downtown Manhattan, og du kan endda få et glimt af Times Square. Nyd din drink indenfor eller gå udenfor til terrassen.
  Bedste Rooftop-barer i New York - 5 o clock Bedste Rooftop-barer i New York - 5 o Clock Somewhere Bar

 8. Top of the Standard

  Midlertidigt lukket: Top of the Standard er en af NYCs mest hippe klubber. Når du ankommer til klubben, skal du din jakke op, og herefter bliver du fulgt til dit bord af en af tjenerne, der alle er håbefulde modeller/skuespillere. Hvis de synes, du er cool nok, så får du lov at sidde et godt sted. I starten ved du slet ikke, om det er på den spektakulære indretning eller den fantastiske udsigt, du skal kigge. Om sommeren er her også en bar udenfor. Har du lyst til at danse? Så tag over på Le Bain på den anden side af elevatoren. Det er svært at komme ind på fredage og lørdage, og især er det svært, hvis man er tager derhen alene. Indtil kl. 17.00 er det nemt at komme ind, hvis du er pænt klædt og er fyldt 21 år. Klubben er meget eksklusiv, så der er gode chancer for at støde på en kendis derinde.

  Tip: Slå også vejen forbi toiletterne, der er virkeligt luksuriøse.

  De bedste rooftop-barer i New York - Top of the Standard indenfor De bedste rooftop-barer i New York - Top of the Standard udsigt

 9. Sky Room

  Midlertidigt lukket: Sky Room ligger midt på Manhattan, tæt på Times Square. Baren ligger på den 33. og 34. etage på Fairfield Inn and Suites Hotel. Udsigten over Midtown er super, og især Hudson River og Empire State Building er et imponerende syn herfra. Trods den gode udsigt, er der ikke så turistet som på andre rooftop-barer som eksempelvis 230 Fifth.

  Det gode ved denne rooftop-bar er, at den faktisk består af flere barer, som er placeret på forskellige ´niveauer.´ Der er indendørs og udendørs arealer såsom en kube, der fungerer som rygeområde. Det er sjovt at gå lidt omkring, for der er nemlig forskellige udsigter fra de forskellige niveauer.

  De bedste rooftop-barer i New York - Sky Room De bedste rooftop-barer i New York - Udsigt fra Sky Room

 10. Rooftop-bar til børn

  Hvis du er i Bryant Park eller shopper på Fifth Avenue i løbet af dagen, så besøg tagbaren i denne afdeling af New York Library. Det er gratis at besøge biblioteket og velegnet til besøg med børn. Fra terrassen kan du se på de omkringliggende bygninger, derudover har du udsigt til det berømte New York Public Library. Når du kommer ind på biblioteket kan du tage elevatoren op. Hvis caféen i stueetagen er åben, kan du købe noget at drikke eller medbringe en snack på terrassen.
  Bedste rooftop-barer i New York - Til børn

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev