De bedste rooftop-barer i New York

De bedste rooftop-barer i New York

En rooftop-bar er en bar på taget af en bygning, som regel på et hotel. Forestil dig det her: Du nyder solen med en kold drink i hånden og en udsigt over Manhattan, der er svær at slå. Eller forestil dig, at du fester en på en varm og cocktailfyldt sommernat omgivet af Manhattans funklende lys. Lyder det ikke bare fantastisk? Nedenfor har jeg lavet en liste over de bedste rooftop-barer i New York.

En stilfuld pubcrawl: rundtur til rooftop-barer

Hvis du gerne vil opleve nogle af de bedste rooftop-barer i New York til en god pris, så vil jeg foreslå, du tager på denne rundtur til rooftop-barer. På den tre timer lange tur besøger du tre af New Yorks bedste rooftop-barer. Hvis du er heldig bliver du taget med til Sky Room eller 230th Fifth, som er mine to favoritter. Rundturen giver dig muligheden for at opleve et par af New Yorks hotspots, og så er der endda tre drinks inkluderet for bare 69 €.

Bemærk: Denne rundtur foregår på tirsdage, torsdage, fredage og lørdage, og den starter kl. 19.00. Det betyder, at du mellem april og oktober kan nyde solnedgangen over Manhattan på turen.

Book din rundtur til rooftop-barer her

De bedste rooftop-barer i New York - Rooftop-bar

 1. Gansevoort Hotel (Plunge Rooftop Bar + Lounge)

  Rooftop-baren på Gansevoort Hotel er det perfekte sted at tage til, hvis det har været en lang dag, og du trænger til at slappe af med et par drinks og nogle snacks. Mellem kl. 17.00 og 19.00 på hverdage er der Happy Hour med en særlig snackmenu og lavere priser på drinks. Det er en meget populær rooftop-bar, så sørg for at have en reservation, hvis du vil besøge den om aftenen eller i weekenden.

  I weekenden er det også et super sted at feste. Gansevoort kan helt klart anbefales, hvis du gerne vil slå dig løs på dansegulvet og møde nye folk. Det første rum er primært til at tale i, og det er et oplagt sted at møde (nye) mennesker. I det andet rum er der en DJ, der står for musikken hele natten lang. Jo senere det bliver, desto vildere bliver festen. Start med at nyde panoramaudsigten fra rooftop-baren, og bestil så en cocktail, og sæt kursen mod dansegulvet. Eftersom hotellet er meget populært, skal du muligvis stå i kø for at komme ind. Hvis du tager derind før kl. 23.00 er der formentlig ikke så meget kø. Mellem kl. 23.00 og midnat begynder der at blive travlt, og omkring kl. 01.00 kan du godt regne med rigtig lang kø.

  Som på så mange andre rooftop-barer skal du være pænt klædt på for at komme ind: skjorte og pæne sko til mænd og pænt tøj til kvinder (ingen sandaler). I dagstimerne kan du muligvis komme ind i loungen uden et pas, og selvom du er under 21 år, men det er ikke muligt efter kl. 19.00. Der er også en swimmingpool på taget, som er åben i løbet af dagen for hotellets gæster.

  De bedste rooftop-barer i New York - Udsigt fra Gansevoort Hotel De bedste rooftop-barer i New York - Gansevoort Hotel

 2. The Roof (hotel PUBLIC)

  The Roof på hotellet PUBLIC er en af New York Citys nyeste rooftop-barer, og det er også en af dem med den bedste udsigt. Den ligger på Lower East Side og er i øjeblikket den eneste rooftop-bar i området. Udsigten over Downtown og Midtown er derfor også unik. The Roof består af to terrasser og en overdækket bar, og den byder på en 360 graders panoramaudsigt over New York. Herfra kan du se alle Manhattans høje bygninger inklusive Empire State Building og One World Trade Center. Den gode udsigt gør det til en fænomenal oplevelse at se solnedgangen fra The Roof.

  Mellem kl. 17.00 og 19.00 er det rimeligt nemt at komme ind, selv hvis man ikke lever op til den ellers meget strenge dresscode. Senere på aftenen, og især i weekenden, er det meget sværere at komme ind, da det er et af byens mest hippe steder.

  Når kommer ind på hotel PUBLIC, så tag ikke rulletrappen. Gå i stedet hen til elevatorerne bagved, og tag med en af dem op til The Roof.

  De bedste rooftop-barer i New York - The Roof på PUBLIC De bedste rooftop-barer i New York - The Roof solnedgang

 3. RH Rooftop Restaurant

  RH Rooftop Restaurant ligger et ret usædvanligt sted: på taget af en møbelbutik! Restoration Hardware er en trendy møbelbutik, som har til huse i en smuk, gammel bygning i Meatpacking District. For at komme op på tagetagen, skal du gennem butikken, hvor der også er flere andre barer. Tager du derhen om eftermiddagen, så kan du snuppe en snack og en drunk på rooftop-baren, uden der er strenge regler for at komme ind. En del af rooftop-baren er overdækket. Indendørs serveres der mad, mens du udendørs kan få en drink og nyde udsigten over Meatpacking District.

 4. Jimmy (The James Hotel) SoHo

  Denne bar er en del af et relativt nyt hotel. Faktisk har hotellet to rooftop-barer. Den første hedder ´The Garden´, og den ligger på 2. etage, hvor der er blevet bygget en spektakulær have. Når vejret er godt, er det et hyggeligt sted at spise frokost, og så blive hængende og drikke et par glas vin bagefter..

  Den egentlige rooftop-bar ligger naturligvis på toppen af hotellet. Du skal både gå på trapper og tage en elevator for at komme derop. Rooftop-baren er lille, men flot og har en terrasse med swimmingpool og en indendørs bar. Baren er trendy, uden at stemningen er arrogant.

  Det er det perfekte sted at tage hen, hvis du gerne vil imponere dine medrejsende.

  Sørg for at have pænt tøj på, og tag dit pas med. Du skal være fyldt 21 år for at komme ind.

  De bedste rooftop-barer i New York - Jimmy De bedste rooftop-barer i New York - Pool

 5. Top of the Standard

  Top of the Standard er en af verdens mest hippe klubber (i hvert fald ifølge dem selv). Når du ankommer til klubben, skal du din jakke op, og herefter bliver du fulgt til dit bord af en af tjenerne, der alle er håbefulde modeller/skuespillere. Hvis de synes, du er cool nok, så får du lov at sidde et godt sted. I starten ved du slet ikke, om det er på den spektakulære indretning eller den fantastiske udsigt, du skal kigge. Om sommeren er her også en bar udenfor. Har du lyst til at danse? Så tag over på Le Bain på den anden side af elevatoren.

  Tip: Slå også vejen forbi toiletterne, der er virkeligt luksuriøse.

  Et ideelt sted at tage hen, hvis du vil imponere dine venner. Det er også et hyggeligt sted at tage en pause, hvis du er taget på shopping i Meatpacking district.

  Det er svært at komme ind på fredage og lørdage, og især er det svært, hvis man er tager derhen alene. Indtil kl. 17.00 er det nemt at komme ind, hvis du er pænt klædt og er fyldt 21 år. Klubben er meget eksklusiv, så der er gode chancer for at støde på en kendis derinde.

  De bedste rooftop-barer i New York - Top of the Standard indenfor De bedste rooftop-barer i New York - Top of the Standard udsigt

 6. 230 Fifth

  Når du går ind i bygningen, så fortsæt til helt nede bagerst, hvor du kan tage en elevator op til den øverste etage. Elevatoren går op til den trendy Penthouse Lounge, der er en meget stor lounge med plads til 600 personer. Gennem hele loungen er der store vinduer, hvilket giver en spektakulær udsigt over Manhattan. Loungen har åben året rundt fra kl. 16.00-04.00.

  Når du er færdig med at beundre loungen, skal du tage trappen for at komme op til Rooftop Garden. Denne have på toppen af bygningen er helt fantastisk, og der er en helt forrygende udsigt over Manhattan. Du kan blandt andet se Empire State Building og Chrysler Building, og fra den anden side kan du se Downtown og Freedom Tower. Hvis vejret er klart, er du måske heldig at kunne se Frihedsgudinden. Rooftop Garden er kæmpestor, og stemningen er i top.

  Tip: Hvis det er koldt, og du fryser, så kan du spørge en af tjenerne efter en morgenkåbe (bathrobe).

  230 Fifth er et ideelt sted at slappe af ovenpå en udmattende dag. Du kan også spise brunch, frokost eller middag til rimelige priser her. I weekenden kan der være meget travlt, og der er kø ved døren, især efter kl. 23.00. Sørg for at have pænt tøj på (skjorte og pæne sko). Personer, der ikke er fyldt 21 år, må ikke komme ind, selv ikke kl. 16.00. Dog er børn i alle aldre velkomne til brunch om lørdagen og søndagen, mellem kl. 10.00 og 16.00.

  De bedste rooftop-barer i New York - 230 Fifth om dagen De bedste rooftop-barer i New York - 230 Fifth

 7. Sky Room

  Sky Room ligger midt på Manhattan, tæt på Times Square. Baren ligger på den 33. og 34. etage på Fairfield Inn and Suites Hotel. Udsigten over Midtown er super, og især Hudson River og Empire State Building er et imponerende syn herfra. Trods den gode udsigt, er der ikke så turistet som på andre rooftop-barer som eksempelvis 230 Fifth.

  Det gode ved denne rooftop-bar er, at den faktisk består af flere barer, som er placeret på forskellige ´niveauer.´ Der er indendørs og udendørs arealer såsom en kube, der fungerer som rygeområde. Det er sjovt at gå lidt omkring, for der er nemlig forskellige udsigter fra de forskellige niveauer.

  Interiøret er moderne, og de besøgende er stilfuldt klædt. Hvis du er kvinde, så tag høje hæle på, ellers kommer du til at skille dig ud og føle dig underdressed. På trods af den strenge dresscode er der en hyggelig atmosfære, og det er et godt sted at drikke en øl.

  Hvis du har mulighed for det, så tag til Sky Room på en hverdag mellem kl. 17.00 og 19.00. Hvorfor? For så er det nemlig Happy Hour! Når det er Happy Hour betaler du kun 5 dollars for en øl og 7 dollars for en drink eller et glas vin. Desuden er der snacks såsom pizza og blæksprutte, som er sat ned fra 12 dollars til 8 eller 5 dollars.

  Sky Room er det perfekte sted at få et førstehåndsindtryk af byen og nyde forholdsvist billige drinks, når det er Happy Hour.

  Det er svært at komme ind, hvis ikke du er pænt klædt og har dit pas med.

  De bedste rooftop-barer i New York - Sky Room De bedste rooftop-barer i New York - Udsigt fra Sky Room

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter
fra
til
Søg efter billetter