De bedste rooftop-barer i New York

De bedste rooftop-barer i New York

Hvor er de bedste rooftop-barer i New York? Her er en liste over mine yndlings rooftop-barer i byen, hvor du kan få en drink, spise noget eller nyde udsigten over Manhattan. Rooftop-barer i NYC er fantastiske til aften fyldt med fest og mingling med andre mennesker.

Contents

Rundtur til rooftop-barer i New York

Hvis du vil opleve de bedste rooftop-barer i New York, så foreslår jeg, at du tager med på Rooftop Bar Tour. På denne stressfri tur bliver du taget til to af New Yorks populære rooftop-barer. Nyd en aften i New York med to inkluderede drinks!

Bemærk: Denne tur er tilgængelig tirsdage og fredage og begynder kl 18:45. Fra april til oktober vil du have udsigt til Manhattans solnedgang. Denne tur er en super introduktion til byens natteliv og en super lokkemad til at møde nye mennesker, der ønsker det samme som dig: at have en sjov aften.

Book din rundtur til rooftop-barer her

De bedste rooftop-barer i New York - Rooftop-bar

 1. Panorama Room

  Panorama Room på Roosevelt Island er den eneste rooftop-bar på øen og tilbyder derfor en unik udsigt over Manhattan samt Queensboro Bridge. Medbring en cocktail eller øl på terrassen. Baren, der ligner en lounge, byder også på lette måltider, der hovedsageligt er fisk og skaldyr. For en komplet oplevelse, brug dit MetroCard på Roosevelt Island Tram for at komme til eller fra denne rooftop-bar. Husk at medbringe legitimation (dit pas) og at have pænt tøj på.
  De bedste rooftop-barer i New York - Inde i Panorama Room De bedste rooftop-barer i New York - Panorama Room

 2. The Roof (hotel PUBLIC)

  The Roof på hotellet PUBLIC er en af New York Citys rooftop-barer, og det er også en af dem med den bedste udsigt. Den ligger på Lower East Side og udsigten over Downtown og Midtown er derfor også unik. The Roof byder på en 360 graders panoramaudsigt over New York. Herfra kan du se alle Manhattans høje bygninger inklusive Empire State Building og One World Trade Center. Den gode udsigt gør det til en fænomenal oplevelse at se solnedgangen fra The Roof. Mellem kl. 17.00 og 19.00 er det rimeligt nemt at komme ind, selv hvis man ikke lever op til den ellers meget strenge dresscode. Senere på aftenen, og især i weekenden, er det meget sværere at komme ind, da det er et af byens mest hippe steder og du kan forvente kø.

  Når kommer ind på hotel PUBLIC, så tag ikke rulletrappen. Gå i stedet hen til elevatorerne bagved, og tag med en af dem op til The Roof.

  De bedste rooftop-barer i New York - The Roof på PUBLIC De bedste rooftop-barer i New York - The Roof solnedgang

 3. RT60

  RT60 er baren på Hard Rock Hotels tagterrasse, der ligger tæt på Times Square. Derfor kan den være mere travl, så det er praktisk at reservere på forhånd. Fra tagterrassen er der udsigt og siddepladser på begge sider. Fra den ene side kan du få et glimt af Times Square. Du kan også vælge at sidde indenfor eller i baren, hvor der ofte er en DJ til stede. Tagterrassen er ikke særlig stor, og udsigten er ikke spektakulær, men det er et dejligt sted at tage en drink. Besøg også Hard Rock Hotel for at se specielle ting fra store stjerner.

  Bedste Rooftop barer I New York - RT60 udenfor Bedste Rooftop barer I New York -RT60

 4. RH Rooftop Restaurant

  RH Rooftop Restaurant ligger et ret usædvanligt sted: på taget af en møbelbutik! Restoration Hardware er en trendy møbelbutik, som har til huse i en smuk, gammel bygning i Meatpacking District. Du kan reservere inden dit besøg. For at komme op på tagetagen, skal du gennem butikken, hvor der også er flere andre barer. Tager du derhen om eftermiddagen, så kan du snuppe en snack og en drunk på rooftop-baren, uden der er strenge regler for at komme ind. Eller man kan tage derhen for at spise en middag. Personligt synes jeg, at det er et lettilgængeligt sted, hvor man kan bestille ting som en burger, lobster roll eller stegt kylling. En del af rooftop-baren er overdækket. Indendørs serveres der mad, mens du udendørs kan få en drink og nyde udsigten over Meatpacking District.

 5. Electric Lemon

  Electric Lemon ligger på 24. etage af Equinox Hotel i Hudson Yards. Fra den udendørs bar har du en unik udsigt over Hudson River og de omkringliggende bygninger. Fra baren indenfor er der udsigt til Vessel. Det er et godt sted at kombinere med et besøg på Edge observation deck. Hvis du har lyst, kan du også få noget at spise her. Vær opmærksom på, at det kan blæse udenfor.

  De bedste rooftopbarer i New York - Electric Lemon De bedste rooftopbarer i New York - Electric Lemon udsigt

 6. 230 Fifth

  Når du går ind i 230 Fifth, så fortsæt til helt nede bagerst, hvor du kan tage en elevator op til den øverste etage. Elevatoren går op til den trendy Penthouse Lounge, der er en meget stor lounge. Gennem hele loungen er der store vinduer, hvilket giver en spektakulær udsigt over Manhattan.

  Loungen har åben året rundt fra kl. 14.00. Når du er færdig med at beundre loungen, skal du tage trappen for at komme op til Rooftop Garden. Denne have på toppen af bygningen er helt fantastisk. Du kan blandt andet se Empire State Building og Chrysler Building, og fra den anden side kan du se Downtown og Freedom Tower. Hvis vejret er klart, er du måske heldig at kunne se Frihedsgudinden. Rooftop Garden er kæmpestor, føles tilgængelig for alle og er et dejligt sted at slappe af. I weekenden kan der blive meget travlt, og der vil være kø foran døren, især efter kl. 23.00. Klæd dig pænt, altid med en skjorte og klædelige sko.

  De bedste rooftop-barer i New York - 230 Fifth om dagen De bedste rooftop-barer i New York - 230 Fifth

 7. 5 o’Clock Somewhere Bar

  Hvis du er i Times Square-området på udkig efter et sted at få en drink, kan du gå til 5 o’Clock Somewhere Bar. Baren ligger i Margaritaville Resort. Dette hotel har to barer; der er en på 6. sal med en pool. Men jeg kan bedre lide 5 o’Clock Somewhere Bar, selvom den har mindre fuzz, er udsigten bedre end fra den anden bar. Du kan se Downtown Manhattan, og du kan endda få et glimt af Times Square. Nyd din drink indenfor eller gå udenfor til terrassen.
  Bedste Rooftop-barer i New York - 5 o clock Bedste Rooftop-barer i New York - 5 o Clock Somewhere Bar

 8. Gansevoort Hotel

  Rooftop-baren på Gansevoort Hotel er det perfekte sted at tage til, hvis det har været en lang dag, og du trænger til at slappe af med et par drinks og nogle snacks. Det er også stedet at feste i weekenden og møde mennesker. Det er en meget populær rooftop-bar, så sørg for at have en reservation, hvis du vil besøge den om aftenen eller i weekenden. Ellers skal du tage højde for, at du måske skal stå i kø. I løbet af dagen kan du muligvis komme ind i loungeklubben uden pas, eller hvis du er mindreårig, men efter kl. 19.00 vil dette ikke være muligt. Husk på, at du skal klæde dig pænt.

  De bedste rooftop-barer i New York - Udsigt fra Gansevoort Hotel De bedste rooftop-barer i New York - Gansevoort Hotel

 9. JIMMY at ModernHaus SoHo

  JIMMY ligger på hotellet ModernHaus SoHo. Du skal tage trapperne og en elevator for at komme dertil. Tagterrassen er lille, men det er et dejligt sted at nyde din drink ved poolen. Der er også en indendørs bar. Fra taget har du udsigt over Downtown og Midtown Manhattan. Det er et fedt og hipt sted, så tag dig pænt på og medbring altid dit pas. Adgang kun fra 21 år og frem.

  De bedste rooftop-barer i New York - Jimmy De bedste rooftop-barer i New York - Pool

 10. Rooftop-bar til børn

  Hvis du er i Bryant Park eller shopper på Fifth Avenue i løbet af dagen, så besøg tagbaren i denne afdeling af New York Library. Det er gratis at besøge biblioteket og velegnet til besøg med børn. Fra terrassen kan du se på de omkringliggende bygninger, derudover har du udsigt til det berømte New York Public Library. Når du kommer ind på biblioteket kan du tage elevatoren op. Hvis caféen i stueetagen er åben, kan du købe noget at drikke eller medbringe en snack på terrassen.
  Bedste rooftop-barer i New York - Til børn

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev