Roosevelt Island Tram New York

Roosevelt Island Tram New York

Roosevelt Island Tram i New York er et must at opleve! Med denne svævebane kan du krydse East River fra Manhattan til Roosevelt Island på fire minutter. Undervejs kan du nyde den spektakulære udsigt over Manhattan, East River og Roosevelt Island.

Du kan tage Roosevelt Tram gratis med et Unlimited MetroCard. Ellers vil det koste 2.90$.

Kør med Roosevelt Island Tram

Indgangen til Roosevelt Tram ligger på 2nd Avenue og 60th Street. Kabelbanen minder lidt om en skilift. Du går op og bruger dit subway-kort til at betale for turen. Hvis du har et Unlimited MetroCard, så betaler du ikke noget ekstra (du kan endda købe et MetroCard, inden du rejser til New York). Roosevelt Island svævebane tager dig til Roosevelt Island på fire minutter. Roosevelt Island er en lille ø i East River, hvor der er 16.000 mennesker, der bor og arbejder.

Udsigt til Manhattan

Roosevelt kan du tage en hyggelig (og stille) gåtur. Hvis du gerne vil det, så gå mod vandet, og drej til venstre. Her er der mange bænke og en god udsigt over Manhattan. Det er det perfekte sted at slappe af. Du kan tage kabelbanen for at komme tilbage til Manhattan, men der er også en subway-station lige bag kabelbanen, mellem de første lejlighedskomplekser.

En anden mulighed er at tage med NY Ferry, som du kan stige på på øens østside. Den stopper først ved Long Island City, inden den fortsætter til Manhattan. I 2002 blev kabelbanen brugt i en scene i filmen “Spiderman”. Vil du gerne vide, hvad du kan forvente dig af turen? Så se filmen af hele turen ovenfor.

Roosevelt Island Tram New York - Kabelbane Roosevelt Island Tram New York - East River

Hvor meget koster det at tage Roosevelt Island Tram?

En enkeltbillet koster 2.90 $, men turen er gratis med et Unlimited MetroCard.

Hvordan betaler man for Roosevelt Island Tram?

Du kan betale for turen med et MetroCard eller kontaktløst (OMNY) ved indgangen. Læs mere om Roosevelt Island Tram her.

Hvor afgår Roosevelt Island Tram fra?

Indgangen til Roosevelt Island Tram ligger ved 2nd Avenue og 60th Street.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev