Eric’s New York Find den gratis i App Store
App storeGoogle play
Roosevelt Island Tram New York

Roosevelt Island Tram New York

Roosevelt Island Tram New York

Roosevelt Island Tram New York er sådan set ikke gratis. Alligevel har jeg valgt at inkludere den under kategorien ‘’gratis,’’ fordi de fleste turister har et Unlimited MetroCard, og det giver gratis adgang til den. Roosevelt Island Tram er en kabelsporbane, som giver en fantastisk udsigt over Manhattan, East River og Roosevelt Island. Desuden har den lagt kulisse til en meget berømt scene fra den første Spiderman-film. Kabelbanen er et absolut must på din tur til New York.

Kør med Roosevelt Island Tram

Indgangen til Roosevelt Tram ligger på 2nd Avenue og 60th Street. Kabelbanen minder lidt om en skilift. Du går op og bruger dit subway-kort til at betale for turen. Hvis du har et Unlimited MetroCard, så betaler du ikke noget ekstra (du kan endda købe et MetroCard, inden du rejser til New York). Kabelbanen tager dig til Roosevelt Island på fire minutter. Roosevelt Island er en lille ø i East River, hvor der er 16.000 mennesker, der bor og arbejder. Her kan du tage en hyggelig (og stille) gåtur. Hvis du gerne vill det, så gå mod vandet, og drej til venstre. Der er mange bænke og en god udsigt over Manhattan. Det er det perfekte sted at slappe af. Du kan tage kabelbanen for at komme tilbage til Manhattan, men der er også en subway-station lige bag kabelbanen, mellem de første lejlighedskomplekser. En anden mulighed er at tage med NY Ferry, som du kan stige på på øens østside. Den stopper først ved Long Island City, inden den fortsætter til Manhattan.

Roosevelt Island Tram New York - Kabelbane Roosevelt Island Tram New York - East River

I 2002 blev kabelbanen brugt i en scene i filmen “Spiderman”. Hele kabelbanen (både vogn og kabler) blev udskiftet i 2010, og i november samme år blev den genåbnet. Vil du gerne vide, hvad du kan forvente dig af turen? Se filmen med hele turen herunder.

Tilbage
Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter