MLB Baseball i New York 2024

New York Yankees billetter - Publikum

MLB Baseball i New York er meget populært. Fra april til oktober er har du næsten hver dag muligheden for at komme til en baseballkamp. Jeg har samlet lidt info på siden her til dem, der ikke ved så meget om baseball. Det skal dog siges, at det ikke er nødvendigt at vide meget om baseball, da man sagtens kan nyde den gode stemning.

Hvis du er på udkig efter noget sjovt, så tag til en New York Yankees eller New York Mets kamp. Tjek New Yorks baseballprogram nedenfor og se, hvilke kampe der er på programmet under dit ophold.

Der er 2 baseballhold i New York:

⚾ Major League Baseball: New York Yankees & New York Mets

Contents

Baseballhold i New York

New Yorks to største baseballhold er New York Yankees og New York Mets. Yankees er verdens bedste og mest succesfulde hold, og de har hevet 27 World Series-sejre i land. Og så er der rivaleren New York Mets –selvom rivaler måske er så meget sagt med den store forskel i succes. Hvis du er i New York og gerne vil til en kamp med et af de to hold, hvilket skal du så vælge? Yankees selvfølgelig! Det er Boston Red Sox, der for alvor er New York Yankees’ rival, og det har de været i 100 år. Hvis du er i New York, mens New York Yankees spiller mod Boston Red Sox, så benyt dig endelig af chancen for at opleve dette!

Se 2024 kalenderen over baseballkampe her

Baseball i New York

Baseballkampe i New York

New York Yankees spiller ca. seks gange om ugen under baseballsæsonen. Besøger du New York mellem april og oktober, er der derfor en god chance for, du kan få en kamp at se. Jeg har skrevet et indlæg om New York Yankees billetter. Her kan du læse mine tips til, hvor de bedste pladser er, og du kan nemt og sikkert at bestille dine baseballbilletter.

En baseballkamp kan vare fra alt mellem 2 til 4 timer. Kampen skydes i gang med nationalsangen, hvilket i sig selv er en sjov oplevelse. Herefter starter selve kampen. Jeg kunne forklare op og ned ad stolper om baseball, men kort fortalt handler det om, at hvert hold skal score point (runs), og holdet med flest “runs” vinder. Og hvad er en “run” så?

Pitcheren kaster bolden → batteren rammer bolden →  batter løber forbi de tre baser, retur til “home plate”, hvor man starter og slutter.

Det modsatte hold prøver at forhindre en “run” ved at få spilleren ud. Det er der mange måder at gøre på. F.eks. Hvis bolden bliver grebet, eller hvis en løber bliver “tagged”. Når indeholdet har fået tre spillere fra udeholdet dømt ude, så bytter holdene plads. Runden (inning) er slut, når begge hold har været “inde”. Efter den 7. inning bliver der sunget igen. Normalt består en baseballkamp af ni innings.

Hvad er Subway Series?

Subway Series er de kampe, der bliver spillet mellem New York Yankees og New York Mets. De bliver kaldt sådan, fordi man kan køre med subway mellem de to stadioner. Begge stadioner er tilgængelige med metro: Yankee Stadium via 161st ST-Yankee Stadium station, og Citi Field via Mets-Willets Point Station.

Billetter til Pre-season og Playoffs i New York

Pre-season billetter er til kampe, som spilles, inden den officielle baseballsæson starter. De fleste af disse kampe spilles hvert år i begyndelse af april. Disse billetter kan være billigere end dem til den almindelige sæson.

Playoff-billetter derimod er normalt dyrere. Det skyldes, at holdene, der kvalificerer sig til playoffs, klarer sig godt i det årlige mesterskab. Ofte kan du købe billetter til disse kampe noget tid i forvejen, men der det fremgår tydeligt, at kampen spilles “if necessary”, hvis ikke de er bekræftet endnu. Playoff-kampene spilles i oktober og november, hvis holdet kvalificerer sig.

Erics tip: “Jeg synes, en baseballkamp er en super oplevelse. Selv hvis du ikke forstår dig på baseball, for det handler faktisk mest af alt om stemningen. Nogle gange er New York Mets billetter billigere, men priserne afhænger af, hvor godt de klarer sig. Bliv hængende indtil 7. runde (seventh inning), så får du både nationalsangen og en god del af kampen.”

Kalender over baseballkampe i New York

Hvilke baseballhold er der i New York?

New York har 2 MLB baseballhold: New York Yankees og New York Mets.

Hvad koster billetter til baseball i New York?

Billetter til baseball i New York koster fra: .

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev