MLS fodbold i New York

MLS fodbold i New York

MLS fodbold i New York bliver mere og mere populært, og for både lokale og turister er det en sjov oplevelse at se en kamp. For at markere forskellen fra amerikansk fodbold kaldes sporten, vi i Danmark kender som fodbold, for soccer i USA. Den bedste profesionelle række i USA og Canada, 1. division, hedder MLS, hvilket står for Major League Soccer. New York er hjem for de to MLS-holdNew York City FC og New York Red Bulls.
Sæsonen varer fra starten af marts til slutningen af oktober. Nedenfor finder du en oversigt over alle MLS-fodboldkampe i New York.

Der er to fodboldhold i New York:

⚽  Major League Soccer (MLS): New York Red Bulls og New York City FC

Contents

Fodboldhold i New York

I New York er der to hold, der spiller i MLS, som er den mest berømte fodboldliga: New York City Football Club (forkortet New York City FC) og New York Red Bulls. Red Bulls spiller ikke i New York, men på Red Bull Arena i Newark i New Jersey. New York City FC har derimod ikke deres eget stadion, men spiller i stedet på Yankee Stadium og Citi Field Stadium.

Efter New York City FC blev grundlagt i 2013 startede rivaliseringen mellem de to New York-hold. De spillede mod hinanden for første gang i 2015, og siden er derbyet blevet kaldt Hudson River Derby. De første par år var Red Bulls det stærkeste hold, men New York City FC begyndte hurtigt at komme efter det. Det er forholdsvist billigt at tage til en fodboldkamp i New York. New York Red Bulls billetter koster fra omkring 35 $.

Se 2024 kalenderen over fodboldkampe her

Erics tip: “Yankee Stadium og Citi Field Stadium, hvor New York City FC spiller, er nemme at komme til med subway fra Manhattan. Red Bull Arena ligger i nabostaten New Jersey, og der kan man komme til med PATH-toget.

MLS fodbold i New York

Fodboldkampe i New York

Fodbold, eller soccer som det kaldes i USA, er måske ikke den første sport, du forbinder New York med. Dog bliver fodbold mere og mere populært på disse kanter. Fansene er meget entusiastiske, og selv New York City FC har en loyal fanskare, selvom klubben først blev grundlagt i 2013. Der er en fantastisk atmosfære på fodboldstadionerne i New York, hvilket gør det sjovt at se en kamp for folk i alle aldre.

I den regulære MLS-sæson, som varer fra starten af marts til midten af oktober, spiller hvert hold 34 kampe. Holdet, der får flest point i den regulære sæson (regular season), vinder det såkaldte Supporter’s Shield, og New York Red Bulls har vundet det flere gange. De bedste hold fra sæsonen kvalificerer sig til MLS Cup Playoffs og spiller yderligere kampe i slutningen af oktober og november, hvilket kulminerer i mesterskabskampen, MLS Cup. Hverken NY Red Bulls eller New York City FC har vundet MLS Cup endnu.

Kalender over fodboldkampe i New York

Hvor mange MLS fodboldhold er der i New York?

New York har 2 MLS fodboldhold: New York Red Bulls og New York City FC.

Hvor spiller New York City FC?

Yankee Stadium er NYC FC’s hjemmebane i øjeblikket. Når de spiller en kamp, bliver baseballbanen lavet om til en fodboldbane.

Hvor spiller New York Red Bulls?

New York Red Bulls spiller på deres eget stadion: Red Bull Arena. Stadionet ligger ikke i New York, men i New Jersey.

Hvad koster fodboldbilletter i New York?

Det kommer an på, hvilket hold du vil se. Du kan læse mere om MLS-billetter i New York her.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev