Harry Potter and the Cursed Child Broadway billetter

Harry Potter and the Cursed Child Broadway billetter

Køb dine billetter her

Harry Potter and the Cursed Child Broadway tickets kan nemt købes online, inden du tager afsted. Jeg anbefaler, at du køber dine teaterbilletter, inden du tager til New York, da det sparer dig både tid og penge. Harry Potter and the Cursed Child er en af Broadways mest populære forestillinger, og den bliver spillet på Lyric Theatre.

Køb dine billetter til Harry Potter på Broadway her

Bemærk: Den oplyste pris er for to shows, så du får meget for pengene!

Harry Potter på Broadway

Showet er en opfølger til de populære bøger og film om troldmanden Harrys eventyr. Potter-bøgernes forfatter, J.K. Rowling, har været med til at skrive manuskriptet til forestillingen. Siden teaterpremieren i London er manuskriptet blevet udgivet i bogform og anses derfor som den uofficielle 8. del i den litterære serie.

Den nye Potter-generation

Historien tager sin begyndelse, 19 år efter den sidste bog ender, og dermed er Harry, Ron og Hermione blevet voksne. Harry er nu gift med Ginny Weasley og arbejder for Ministeriet for Magi. Sammen med Ginny har han de tre børn James Sirius, Albus Severus og Lily Luna. Albus, der står til at følge i sin fars fodspor, starter på Hogwarts Skole for Heksekunster og Troldmandsskab. Her kæmper han med at leve op til Harrys ry. Fortidens spøgelser dukker op, og det går op for Harry og Albus, at det onde nogle gange kommer fra uventede kanter. Harry Potter på Broadway er et meget langt show, og derfor er det splittet op i to dele, der begge varer omkring 2,5 time. Det er muligt at se begge dele på én dag. Hvis du er ægte Harry Potter-fan, må du ikke misse dette show!

Harry Potter and the Cursed Child Broadway billetter - Hogwarts Harry Potter and the Cursed Child Broadway billetter - Den nye generation

Hvordan køber jeg Harry Potter Broadway billetter?

Harry Potter and the Cursed Child Broadway tickets på NewYorkCity.dk er 100% autentiske, og der er ikke nogen tredjepart involveret, hvilket holder priserne nede. Når din ordre er blevet behandlet, modtager du en bekræftelse via e-mail med det officielle værdibevis. På værdibeviset står al den information, du har brug for. På dagen for forestillingen ligger billetterne klar ved teatrets billetluge (Box Office). Du kan hente dem indtil 30 minutter inden den første forestillingen starter. Du skal fremvise gyldig billed-ID (pas) ved afhentning af billetterne. Du får billetterne til både første og anden del af forestillingen udleveret samtidig.

Pladserne bliver fordelt af teatret, og derfor får du ikke at vide, på præcist hvilke pladser du skal sidde, når du booker billetterne. Sædenummeret vil være tydeligt på selve billetten. Ved bestilling af op til 4 billetter er du garanteret pladser ved siden af hinanden. Ved større grupper vil teatret gøre deres bedste for, at I kan sidde sammen.

Bemærk venligst: Denne forestilling består af to dele. Du behøver kun at købe én billet, da den gælder til begge dele af forestillingen. Spilletiderne er som følger:

 • Når du køber billet til onsdag kl. 14.00, så ser du anden del den samme dag kl. 19.30
 • Når du køber billet til lørdag kl. 14.00, så ser du anden del den samme dag kl. 19.30
 • Når du køber billet til søndag kl. 14.00, så ser du anden del den samme dag kl. 19.30
 • Når du køber billet til torsdag kl. 19.30, så ser du anden del fredag kl. 19.30
Køb dine billetter til Harry Potter på Broadway her

Hvorfor skal jeg købe billetter gennem NewYorkCity.dk?

 • Ingen uventede udgifter. Den viste pris er den, du betaler!
 • Du garanteres de bedste ledige pladser, på det tidspunkt du bestiller
 • Professionel kundeservice: Du kan altid kontakte mig på e-mail eller WhatsApp
 • Pålideligt, sikkert og hurtigt
 • Betal med betalingskort eller PayPal

Send mig en e-mail på [email protected], hvis du vil booke billetter til en gruppe på 12 personer eller derover.

Erics tip: Jeg er ikke selv den store fan af Harry Potter, men jeg synes virkelig forestillingerne er gode. Det skyldes blandt andet de imponerende special effects. Når du ankommer til teatret, får du en folder med en ordliste og et resume af de tidligere Harry Potter-fortællinger. Hvis ikke du kender historien, eller hvis du trænger til at få den genopfrisket, så sørg for at tage hen til teatret i god tid, så du kan nå at læse folderen igennem. Med informationen herfra kan du nemt følge med i forestillingerne.

Information om forestillingen

 • Showet er egnet for børn fra 10 år og op. Børn under 15 år bør ledsages af  en voksen
 • Varighed: del I: 2 timer og 40 minutter, del II: 2 timer og 35 minutter
 • Sted: Lyric Theatre, 213 West 42nd Street
 • for salsplanen over Lyric Theatre
 • Hvis du har en fleksibel billet, er det muligt at annullere op til 10 dage inden forestillingen

Køb dine billetter til Harry Potter på Broadway her

Har du ikke lyst til at se Harry Potter?

Se en række andre Broadway-shows her

Kommende shows

  Køb dine billetter til Harry Potter and the Cursed Child herKøb dine billetter her

  Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

  Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

  Tilmeld dig mit nyhedsbrev


  Søg efter billetter
  fra
  til
  Søg efter billetter