New York, New York on Broadway billetter

New York New York on Broadway billetter

Du kan nemt få fat i dine New York, New York on Broadway billetter før du tager til New York. Køb dine teaterbilletter online for at spare både tid og penge. Denne hyldest til New York tager dig med tilbage til 1946, da alle kunstnere forsøgte at bryde igennem. Det samme er Jimmy Doyle og Francine Evans, som lige er stået af bussen fra Philly. Vil de få succes? Oplev denne dette kærlighedsbrev til New York på St. James Theatre.

Se en række andre Broadway-shows her

Desværre vises dette show ikke mere

Contents

If you can make it in New York…

Det er 1946, krigen er ovre og New York har nu en stor gruppe kunstnere, der alle har den samme drøm; at blive berømte. Blandt dem er Jimmy Doyle, en indfødt newyorker. Som alle de andre kunstnere søger Jimmy efter musik, penge og kærlighed. Det ser ikke lyst ud for ham, indtil han møder Francine Evans, en talentfuld ung sangerinde fra Philadelphia, som er bestemt til at blive berømt. Hvis de kan klare sig i New York, kan de klare sig hvor som helst.

New York New York on Broadway billetter - Kærlighedshistorie New York New York on Broadway billetter - Cast

Be a part of it, New York, New York

New York, New York er en hyldest til den ekstraordinære by. Med en original historie af David Thompson og yderligere tekster af Lin-Manuel Miranda, som b.la. har skrevet hitmusicalen Hamilton. Lad dig rive med af byen, er aldrig sover, med musicalklassikere og nye sange.

Hvordan køber man New York, New York on Broadway billetter?

New York, New York on Broadway billetter tickets på NewYorkCity.dk er 100% autentiske, og der er ikke nogen tredjepart involveret, hvilket holder priserne nede. Når din ordre er blevet behandlet, modtager du en bekræftelse via e-mail straks. Til denne musical vil du modtage en e-mail med QR-koder senest 7 dage før forestillingen! Vis denne QR-kode på din telefon i teatret og nyd det. Send mig en e-mail hvis du vil booke billetter til en gruppe på 10 personer eller derover.

Hvorfor skal jeg købe billetter gennem NewYorkCity.dk?

 • Ingen uventede udgifter. Den viste pris er den, du betaler!
 • Det er ikke nødvendigt at downloade nogen app eller printe billetterne. Du skal kun vise QR-koden
 • Garanteret autentiske billetter
 • Bedst tilgængelige pladser, altid ved siden af ​​hinanden
 • En dedikeret servicedesk: Du kan altid kontakte mig direkte
 • Betal med kreditkort, Apple Pay, PayPal eller Giropay
 • Hvis du vælger en fleksbillet, er det muligt at annullere billetterne inden forestillingen.

New York New York on Broadway billetter - Dekoration New York New York on Broadway billetter - Performance

Erics tip: “Alene indretningen gør denne musical værd at se. Scenen er smukt dekoreret og skifter i hver scene. Det ene øjeblik er man på Grand Central Station, og det næste øjeblik ser man Empire State Building. Det kan endda ske at sne og regne under forestillingen.”

Information om forestillingen

 • Aldersgrænse: Børn under 4 år er ikke velkomne på teatret.
 • Varighed: Omkring 2 timer 45 minutter
 • Lokation: St. James Theatre, 246 West 44 Street
 • Hjælpemidler: T
 • Klik her for St. James Theatre salsplan
Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev