TINA – The Tina Turner Musical Broadway billetter

TINA - The Tina Turner Musical Broadway billetter

Spar penge på TINA – The Tina Turner Musical Broadway tickets ved at købe dem, inden du rejser til New York. Du kan nemt og sikkert købe billetterne online og samtidig spare tid og penge. Tina The Musical er en såkaldt jukebox-musical, hvilket vil sige, at den er fuld af populære hits. The Queen of  Rock ‘n Rolls livshistorie er omdrejningspunktet i denne forestilling – fra hendes fødested Nutbush i Tennessee til de store scener hun senere i livet har optrådt på. Tag ind på Lunt-Fontanne Theatre, og se denne fængende musical.

Desværre vises dette show ikke mere

Se en række andre Broadway-shows her

Tina Turners livshistorie

Verdensstjernen Tina Turner blev født i 1939 og blev døbt Anna Mae Bullock. Hun startede sin sangkarriere sammen med sin mand, Ike. Dog var ægteskabet præget af vold, hvad der senere blev offentligt kendt, og ægteskabet blev opløst i 1978. Hun fik sit store comeback i 1980’erne og havde mange verdensomspændende hits. Musicalen TINA hylder Turners succesfulde karriere. Hun har solgt intet mindre end 180 millioner album og har vundet 11 Grammy Awards, heriblandt en Grammy Lifetime Achievement Award. Hun har endda slået en verdensrekord, idet hun har spillet en koncert foran hele 188.000 mennesker. Med sin ustoppelige succes har Tina bevist, at alder, køn og race ingen rolle spiller. I en alder af 70 år påbegyndte hun i 2009 sin afskedsturne. Der var så stor efterspørgsel på billetter, at antallet af koncerter blev betydeligt forøget. Denne musicalhyldest til dronningen af Rock ‘n Roll blev skabt for at fortælle hendes turbulente livshistorie.

TINA – The Tina Turner Musical on Broadway Tickets Tina Singing TINA – The Tina Turner Musical on Broadway Tickets Tina on Stage

Tinas hits

I musicalen om Tina Turner mangler der naturligvis ingen af hendes allerstørste hits. Du kan eksempelvis glæde dig til at høre “Simply The Best”, “What’s Love Got To Do With It”, “Private Dancer” og “We Don’t Need Another Hero”. Fanfavoritten “River Deep – Mountain High” er også med i forestillingen. Det er en sang, der har en særlig betydning for Tina. Det var nemlig den, der introducerede hende til den måde, hun gerne ville synge på som soloartist. Som den eneste musicalopsætning om Tina Turnes liv er denne musical blevet blåstemplet af Tina Turner selv, og den er derfor et must for enhver fan!

The Tina Turner Musical Broadway billetter - Tina og Ike The Tina Turner Musical Broadway billetter - Ikonisk look

Hvordan køber jeg The Tina Turner Musical billetter?

The Tina Turner Musical Broadway tickets på NewYorkCity.dk er 100% autentiske, og der er ikke nogen tredjepart involveret, hvilket holder priserne nede. Når din ordre er blevet behandlet, modtager du en bekræftelse via e-mail straks. Til denne musical vil du modtage en e-mail med QR-koder senest 7 dage før forestillingen! Vis denne QR-kode på din telefon i teatret og nyd det. Send mig en e-mail hvis du vil booke billetter til en gruppe på 10 personer eller derover.

Hvorfor skal jeg købe billetter gennem NewYorkCity.dk?

 • Ingen uventede udgifter. Den viste pris er den, du betaler!
 • Det er ikke nødvendigt at downloade nogen app eller printe billetterne. Du skal kun vise QR-koden
 • Garanteret autentiske billetter
 • Bedst tilgængelige pladser, altid ved siden af ​​hinanden
 • En dedikeret servicedesk: Du kan altid kontakte mig direkte
 • Betal med kreditkort, Apple Pay, PayPal eller Giropay
 • Hvis du vælger en fleksbillet, er det muligt at annullere billetterne inden forestillingen.
Erics tip: TINA – The Tina Turner Musical er en super musical for fans af sangerinden. Den giver et indblik i op- og nedturene i Tinas liv, og du kan næppe lade være med at rocke med til hendes største hits. Bliv hængende efter tæppefald for et ekstranummer.

Information om forestillingen

 • Minimumsalder: Anbefales fra 14 år. Børn under 5 år må ikke komme ind på teatret.
 • Varighed: 2 timer og 45 minutter
 • Sted: Lunt-Fontanne Theatre, 205 West 46th Street
 • Hjælpemidler: 
 • Klik her for salsplanen over Lunt-Fontanne Theatre

The Tina Turner Musical Broadway billetter - Sang

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev