Yotel Hotel i New York

Yotel Hotel i New York

Yotel Hotel i New York ligger på Times Square og er et moderne og innovativt hotel. Det byder på komfort og luksuriøs service til en god pris, og det er netop det, der er hotellets filosofi. Yotel er en fredelig oase midt i den travle storby, hvor kundeservice og en venlig atmosfære er i højsædet.

Simpelt og kundeorienteret

Yotel har til huse i en simpel bygning uden unødvendig luksus og kendt design. Her handler alt i stedet om at tage godt hånd om gæsterne. Du kan eksempelvis bruge en automat til at tjekke ind og ud på hotellet. Det er ikke kun praktisk (noget der hører med til deres filosofi), men det giver også personalet mere tid til at hjælpe gæsterne på den bedst mulig måde.

Kompakt men komfortabelt

Værelserne på Yotel Hotel er ganske vist ikke store, men de er møbleret på en rigtig smart måde. Alt er meget kompakt, og der er god opbevaringsplads. Eksempelvis er der opbevaring under sengen. Derudover har værelserne lydløs aircondition, så gæsterne har fred og ro. Der er ikke minibar på værelserne, og hotellet tilbyder ikke roomservice. Det er et bevidst valg, man har truffet for at holde prisen for et ophold nede.

Yotel Hotel i New York - Seng Yotel Hotel i New York - Badeværelse

Faciliteter

For at kompensere for at der ikke er roomservice, har hver etage sit eget hyggelige køkken. Her kan du få varme drikke, filtreret vand og isterninger, og det kan du benytte dig af, hvornår det skal være. På 4. etage kan du rigtig slappe af og få noget at spise. Her er nemlig fire barer, restauranten DohYo og New Yorks største hotelterrasse.

Yotel Hotel i New York - Rooftop Yotel Hotel i New York - Hotel

Beliggenhed

Yotel Hotel ligger på Times Square, lige i hjertet af New York. Det er derfor utroligt let at komme rundt herfra med offentlig transport. Der ligger mange subway-stationer i nærheden. Hvis du gerne vil have et hotelophold, der er til at betale sig fra, med fantastisk service, så skal du overveje at booke et ophold på Yotel Hotel i New York. Det bliver helt sikkert en uforglemmelig oplevelse!

Book dit værelse på Yotel Hotel på Hotels.com her
Book dit værelse på Yotel Hotel på Booking.com her

Yotel Hotel i New York - Tjek ind Yotel Hotel i New York - Muffins

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev