Go City All-Inclusive New York Pass

Køb billetter nu
Go City All Inclusive New York Pass
Op til 34% rabat

Et Go City All-Inclusive New York Pass er en rigtig god måde at få mest muligt ud af din rejse til New York. Du betaler et fast beløb for dette rabatkort, som passer til det antal dage, du vælger. Du kan vælge mellem 1, 2, 3, 4, 5, 7 eller 10 sammenhængende dage. Når du køber kortet skal du ikke betale noget ekstra ved de attraktioner, du besøger. Desuden er New York All-Inclusive Pass meget nemmere at bruge end separate billetter, da du med dette ene kort kan du besøge alle de attraktioner, du ønsker at se i New York!

Køb dit Go City All-Inclusive New York Pass her

EKSKLUSIVT TILBUD: Nu får du op til 34% rabat på Go City All-Inclusive New York Pass! Brug promokoden ERICNYC5.

Contents

Priser

3 dage 4 dage 5 dage 7 dage 10 dage
Voksne $339 $246 $389 $284 $444 $323 $509 $362 $569 $381
Børn 3-12 år $239 $189 $289 $218 $339 $252 $389 $277 $429 $286

Hvordan får jeg et Go City All-Inclusive New York Pass?

Når du har købt et New York All-Inclusive Pass, kan du vælge at downloade passet som PDF, så du kan printe det ud, eller har det digitalt. Jeg anbefaler altid at printe kortet ud, hvis det ikke virker på din telefon. Al information om de ture og attraktioner, der er inkluderet i kortet, kan findes her.

Hvordan fungerer et Go City All-Inclusive New York Pass?

Når du har downloadet eller udskrevet kortet, kan du bruge det med det samme! For ture og ved enkelte attraktioner skal du booke et tidsrum eller lave en reservation. At foretage en reservation aktiverer endnu ikke dit Go City All-Inclusive New York Pass, så dette kan nemt gøres på forhånd, inden du tager til New York. For et overblik over de ture og attraktioner, der kræver reservation og for at lave en, klik her. De fleste attraktioner kræver ikke en reservation, i stedet skal du blot vise dit kort ved indgangen. Du kan besøge hver attraktion én gang.

Go City All Inclusive New York Pass - Attraktion Go City All Inclusive New York Pass - Museum

For at aktivere dit kort skal du blot fremvise det på din telefon eller på papir ved indgangen til attraktionen. Når du bruger kortet første gang, aktiveres det og er derefter gyldigt i det antal sammenhængende dage, som du har valgt ved køb.

Jeg anbefaler at aktivere dit New York All-Inclusive Pass ved at besøge den første attraktion tidligt om morgenen. Dette skyldes, at kortet er gyldigt i et bestemt antal sammenhængende dage. De fleste attraktioner åbner tidligt, og her er der færre mennesker, så du kan undgå lange køer. Du betaler ikke noget ekstra ved attraktionerne, eftersom du har kortet! Kortet er både nemt at bruge og vil spare dig mange penge.

Erics tip: “Go City All-Inclusive New York Pass er perfekt til dig, som gerne vil se og lave meget på relativt kort tid. Jeg anbefaler at købe kortet til mindst tre dage. På den måde får du mest værdi for pengene, og du kan tage dig lige mere god tid til at se alle de attraktioner, du vil.”

Attraktioner og ture inkluderet i Go City All-Inclusive New York Pass

Et New York All-Inclusive Pass giver dig mange muligheder. Du vil blandt andet have adgang til ikoniske seværdigheder i New York som Empire State Building, One World Observatory og Hop on Hop off-bussen. Derudover kan du besøge flere museer, bl.a. 9/11 Museum og American Museum of Natural History. Udforsk Central Park på cykel og nyd udsigten til byens skyline fra en af ​​bådturene. For at opleve byens kulturelle mangfoldighed kan du tage en tour i The Bronx, Queens og Brooklyn eller tage på en guidet gåtur gennem Chinatown, Little Italy og/eller SoHo.

Ekslusivt til Go City All-Inclusive New York Pass

Udover de ikoniske attraktioner i New York tilbyder Go City All-Inclusive New York Pass nogle eksklusive attraktioner. Du kan f.eks. komme på en en picnic-frokost, som du kan nyde i Central Park, eller få en gratis øl fra Brooklyn Brewery. Og vidste du, at du får eksklusiv tidlig adgang til Edge med dette rabatkort? Tag derhen en time før den officielle åbningstid, og nyd en udsigt over byen uden menneskemængder!

Køb dit Go City All-Inclusive New York Pass her

Go City All Inclusive New York Pass - Bådtur

Hvad er et Go City All-Inclusive New York Pass?

Et Go City All-Inclusive New York Pass et et rabatkort, som giver dig adgang til adskillige attraktioner i New York til en lavere pris.

Hvor meget koster et Go City All-Inclusive New York Pass?

Prisen på et Go City All-Inclusive New York Pass afhænger af det antal dage, du vælger.

Hvor kan jeg booke attraktioner med mit Go City All-Inclusive New York Pass?

Du booker attraktioner med dit Go City All-Inclusive New York Pass her.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev