Broadway i Bryant Park

Broadway i Bryant Park

Broadway i Bryant Park er et gratis arrangement om sommeren, hvor der optrædes med sange fra de mest populære Broadway-musicals. Både sange fra Broadway-shows og off-Broadway-shows er med, og arrangementet finder som regel sted på torsdage fra klokken 12.30 til 13.30. Du kan blandt andet høre hits fra Chicago, SIX og The Lion King. Scenen er på Bryant Park Lawn, den store græsplæne midt i parken. Hvis du kommer i god tid og har heldet med dig, kan det være, du får en siddeplads på en af de berømte grønne stole. Og ellers kan du sætte dig på græsset. Arrangementet foregår omkring frokosttid, så her kan du passende snuppe en lille pause fra sightseeingen i New York. Tag mad med, og nyd en din frokost i det fri, tilsat underholdning.

Programmet i 2023

Programmet annonceres senere.

Erics tip: “Om sommeren er der masser af ting at lave i Bryant Park. Hvis du ikke har tid til at tage hen til parken i dagtimerne, så se en gratis film der om aftenen! Tag snacks og drikkevarer med, og se en film under åben himmel.”

Broadway i Bryant Park - The Lawn Broadway i Bryant Park - Stomp

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev