Dyker Heights Christmas Lights

Dyker Heights Christmas Lights

Du må ikke gå glip af Dyker Heights Christmas Lights Tour, hvis du er i New York i den søde juletid. I New York, og i Brooklyn i særdeleshed, kan du opleve fantastiske, overdrevet pyntede huse, der er fyldt med julelys, rensdyr, snefnug og så selvfølgelig julemanden. Området Dyker Heights er kendt for at gå helt amok med julepyntningen, og her findes nogle af de smukkest oplyste og dekorerede huse. Den bedste måde at opleve dette på er på en guidet bustur til Dyker Heights, hvor du kommer forbi alle de bedst og vildest pyntede huse i området.

Billetterne til 2023 kan ikke købes endnu
Vil du gerne have besked, så snart billetterne kan købes? Send mig en besked på [email protected], så sender jeg dig en e-mail, den dag billetterne bliver sat til salg.

Dyker Heights og Bay Ridge

På denne tur besøger du Dyker Heights og Bay Ridge i Brooklyn, der begge er amerikansk-italienske kvarterer, som kæmper om at have de flottest pyntede huse ved juletid. Du stiger på bussen i Midtown Manhattan og hopper af igen i Brooklyn. Her fører en guide dig og resten af turgruppen rundt blandt de fantastisk oplyste huse. Fordelen ved at tage på denne guidede tur, frem for at udforske området på egen hånd, er, at at guiden fortæller dig alt om, hvordan denne juletradition opstod (det startede med blot et pyntet hus!). Det kan endda være, guiden introducerer dig for nogle af de stolte husejere. Nogle af kvarterets beboere hyrer firmaer til at kreere fantastisk pynt, hvilket kan koste mange tusinde dollars.

Dyker Heights Christmas Lights - Blå lys Dyker Heights Christmas Lights - Krybbespil

Julepynt på Manhattan

Når du har oplevet julestemningen i Brooklyn, kører bussen dig tilbage til Manhattan. På tilbagevejen får du en fin udsigt over skylinen, og turen slutter ved Union Square.

Erics tip: Det bedste råd, jeg kan give om denne tur er: Vent ikke med at booke! En tur til Dyker Heights er et absolut must, hvis du er i New York i december, og disse ture er meget populære og bliver ofte udsolgt. Venter du for længe med at booke, risikerer du derfor at turen er udsolgt på dine foretrukne datoer.

Dyker Heights Christmas Lights - Pynt

Praktisk information

Efter dit køb modtager du en e-mail med et værdibevis og al den nødvendige information. Du behøver ikke at printe værdibeviset ud.

  • Afgangstider: kl. 17:00, 18:00, 19:00 eller 20:00
  • Varighed: 3,5 time
  • Afgangssted: nær Union Square
  • Priority Seating: det er bussens første rækker, så du kan stige af og på bussen før de andre.

Turen som starter kl 16.00 varer lidt længere. Afgangsstedet er også anderledes for turen på dette tidspunkt:

  • Afgangstid: 16:00
  • Varighed: 4 timer
  • Afgangssted: nær Times Square

Afbestillingsregler for Dyker Heights:
Op til 7 dage før rejsen: gratis afbestilling
3-6 dage før rejsen: gratis ombooking eller 75 % refusion
72 timer før rejsen: ingen refusion

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev