Gratis film i Bryant Park

Gratis film i Bryant Park

New York har lagt kulisse til mange film gennem tiden. Hver sommer kan du se gratis film i Bryant Park under åben himmel til de såkaldte Bryant Park Movie Nights. Hver mandag aften fra juni til august vises der som regel film på plænen. Du kan finde dig en plads på plænen fra omkring klokken 17, og filmen starter ved solnedgang, omkring klokken 21. Aftenens film varer indtil cirka 23.30. Bryant Park Movie Nights er et meget populært arrangement, så jeg anbefaler, at du tager derhen tidligt for at finde et sted at sidde. Mange lokale tager et tæppe og snacks med og holder picnic i parken, inden filmen starter.

Programmet i 2023

Programmet annonceres senere.

Erics tip: Det her er en god måde at tilbringe en sjov sommeraften i New York på. Sørg for at komme tidligt, da filmaftenerne i Bryant Park er meget populære. De fleste folk tager derhen mellem klokken 18 og 19. For at få mest muligt ud af aftenen, vil jeg foreslå, du medbringer mad, drikke og selvfølgelig også et tæppe til at sidde på. Filmaftenerne er også en perfekt mulighed for at falde i snak med de lokale, som næsten altid gerne vil slå en sludder af. Det kan blive temmelig køligt på sommeraftener i New York, så tag en jakke eller trøje med. Du kan også slå et smuk forbi Bryant Parks berømte toiletter, som er fulde af friske blomster!

Gratis film i Bryant Park - Filmaften

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev